Maple-syrup babies - mamici de Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Denisa, cu mancarea asa este, desi nimic nu e 100% neatins de chimicale, tot ce pot face e sa minimizez expunerea celor mici la ele, alegand produsele simple, minimum ori deloc procesate,textilele din materiale naturale fara vopsele- oricat m-ar atrage asternuturile si hainutele viu colorate ori cu imprimeuri dragute si zau ca e greu sa le rezist. Mai gustam si noi cate o bucata de pizza in oras ori un burger de la Licks. Nu mai zic ca oricand as alege o leguma cultivata local, dar proaspata, desi neorganica, uneia aduse de peste mari si tari, fie ea "certified organic".
In final, nu incerc sa conving ori sa impun nimanui nimic, fiecare face cum crede ca e cel mai bine.
Copilasii tai par sa se distreze de minune cu bunicii si celelalte rude. Tare frumoase sunt pozele!
Cred ca bunicii le vor simti lipsa mai tare ca voi, dupa ce se va termina vacanta.
Si Alex chiar e un scump si dulce si pare tare cumintel. De Emma nu mai zic, ca a primit deja destule laude.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, ma tot socot unde locuieste Zarzara, ca esti neschimbata, ok, un pic mai rotunda la talie... Stii ca vorbiram de incalzitor de servetele? Is useless. Cumparat, folosit de fo 3 ori.
Si ca io-s tot aia de pe incoming trafic, zic ce sa nu cumperi: scutece de-alea ecologice de la loblows. M-o atins la ecologie si-am luat, da's garbidji.

Ieri am calatorit cu donsorul fo 550 km. All perfect!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina- Pepitzel e superbb si seamana cu tine si cu Denisa perfect-pupicei o mie!
Felicitari pt cei 500km -mi-aduc aminte ca si noi am bagat vreo 600km cu Emma de 3 luni cand ne-am gasit cabana

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Denisam, esti asa dragutza, haha!

Simonna, Diana, hai ca io am motiv dublu de uitaceala, ca m-am dat gica contra in postarea ailalta si n-am mai revenit la normal... detergentu' ce-l folosesc eu la Oliver e de-ala fara aia si fara ailalta si e "he", ii zice attitude, il gasesc la walmart si arata asa. M-a tinut o glaja de cand eram gravida de 7 luni pana acum, dar am mai spalat si de-ale noastre cand am ramas fara. Eu incerc sa incorporez incet incet hainutele lui cu detergent de-al nostru. Deocamdata mai cate un ciorapel, cate un receiving blanket sa vedem cum il tolereaza. Spala bine asta, nu miroase a parfum (mare plus ca io's alergica), dar nu scoate pete ff soioase, pt kk de ex, le inmoi inainte cu ceva alt praf pt "organic stains".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana,Simona- raportul va rugam sa stim ca sunteti inca 2 in 1 si bine
Magdone- pe unde esti,ce mai faci?
Maya,Alberta, Donia- voi nu mai ziceti nimica?
Olgaa- ce faci mama, toate bune?

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

http://www.youtube.com/watch?v=vSdacJfoCD4&feature=related

Olga

I don't look back
Darling so it goes
But I regret
We couldn't

Make it rain
And all our dreams were left to dry
Can't make it rain
There's not one cloud left in the sky so
You said you tried
We bled we cried
We couldn't make it rain

We had everything to live for even if we didn't understand
The game of give and take was more than just the sum of what we make

The most of time
So we'll move on
And leave it all behind
'Cause we couldn't

Make it rain
Can't make it rain
You said you tried
We bled we cried
We couldn't make it rain

Now I can't help thinking about
Places we would go
But I won't be around
No more
But this fault won't be mine
Everything is gone

Make it rain
Can't make it rain
Make it rain
Can't make it rain
You said you tried
We bled we cried
You said you tried
We bled we've cried
We've cried

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

sau si mai faina

http://www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Eu zic prezent ! Desi mai cu contractii, mai mult la orizontala, pielea pe burta a inceput sa crape, cica am inceput sa gem in somn (cred ca atunci cand visam ca nasc pentru a 'enspea oara sarcina asta), dar nu ma vait, toate bune pana acum !

Olga, toata lumea vrea soare, tu vrei ploaie ?
Sau e doar o stare de spirit bacoviana ? Ca atunci trebuie sa-ti dedicam melodia aia cu "Let the sunshine in"

Mqqm, merci de "attitude" Eu renuntasem sa mai caut asa fel de detergent, dar acum il pun pe lista de cautat la Wallmart. It's a must !
Felicitari pentru cei 550 km ! Pentru noi ramane un vis pe care poate il vom implini cu bebe2. Victor se invinetea de plans in masina si cand trebuia sa mergem pana la CLSC, la 10 minute de casa. Pana la 1 an cel mai lung drum cu masina l-am facut pana la Ottawa ...

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +36s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Foarte rapid, n-am apucat sa citesc nimic pe aici...dar recuperez eu

Voiam sa le spun ontariencelor care-s inca in diapers , ca la No Frills doar saptamana asta, la pampers Baby Dry incepand cu nr. 4-6 cutie mare e reducere 10 bucsi, asa ca grabiti-va

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Olga, fain. Mie mi se pare ca iti seaman vocea cu a tipei.

Diana, glad I could help.

khristin, mai pe romaneste, ii sunt buni lui Oliver marimile alea, nu stii? Ca io's novice inca... 5kg+ Mersi de pont.

Donia, esti busy cu ce cred eu? Ai prins singura saptamana de vara, asa ceva e incredibil!

Mergi la inceput