Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

vaai
sunt toata transpirata.acum am terminat de facut o ciorbita. mi-am zis ca o fac dimineata ca poate e mai racoare, ca ieri n-am avut chef sa fac si dupa-masa bate soarele la mine in bucatarie incat ai impresia ca fierbi acolo daca mai merge si aragazul. dar se pare ca graviditatea ne face sa simtim caldura de 2 ori mai mult .bine ca am terminat cu bucataria!!!
aaaaa si inca ceva, cred ca nici lui bebe ala agitat nu-i prea place caldura ca da tare din ceva la mine in burtica.




29+cu si ????

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata fetele!!
nu am suficiente puncte ca sa ma colorez, dar am citit ca daca raspund cu citat mi se dau multe puncte...asa ca de-acu incolo pe toate va citez....chiar daca nu am nimic de zis

aida, eu transpir ceva de speriat, dar in afara ca sunt leoarca ma si imput repede...nu prea ma suport in ultimul timp. noroc ca stau acasa si stau inmbracata sumar.... si chiar si asa transpir, mai ales pe sub sani

azi noapte am visat ca am nascut si alaptam boraceii, doar ca nu curgea nimic, dar eu le ziceam "nu copii, ca a zis lutoniana ca doar 2% dintre femei nu pot alapta, asa ca insinstati, insistati...."

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimi si de la noi!
Aida si eu am transpiratie abundenta si nu functioneaza decat dusul la mine repetat de vreo 3-4 ori pe zi...Bafta cu pisiceii sa le gasesti stapani iubitori!
Dana Matzocul tau seamana cu Mitsi al meu! si care din primavara isi face de cap la verisoara mea la curte unde e mare gagicar! Mitsi
Am hotarat sa il lasam acolo desi imi e tare tare dor de el dar noi stam in garsoniera si spatiul este mic pt doi adulti, un pui de om si un cotoi rasfatat.

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:


luthoniana esti tare simpatica. eu am examinat-o pe mary07 anul trecut la bac.
iar apropo de varsta, as vrea eu sa mai am 20 de ani, dar sincer, fara copilasi.am 30 impliniti.
pofta buna la cafeluta, as veni si eu dar de cand am ramas insarcinata nu am mai pus gura pe cafea asa ca nu are rost sa ma apuc acum.



29+ cu si ???

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Anco sa dea Doamne Doamne sa ti se indeplineasca dorinta! Sincer, asta era si visul meu sa am gemeni si sa fie pereche!

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata .

Aida, eu transpir in ultimul hal. Da, ma trezesc dimineata cu tricoul ud desi dorm cu aerul conditionat pornit toata noaptea. Este cumplit, este singurul meu disconfort de sarcina, in rest ma simt excelent. Fac cam 3 dusuri pe zi si folosesc o gramada de sprayuri.

Anco, bine ai revenit.

Claucia, Vik, Raluca (mama Adinei), voi nu mai spuneti nimic? Ne este dor de voi.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... am plecat in piata sa gasesc stapani si pt restul de matzoci

si o zi linistita



Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC


Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine



bafta la gheroshi matzoshi paroshi!!!!
asta aveam important de zis si am uitat...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

azi noapte am visat ca am nascut si alaptam boraceii, doar ca nu curgea nimic, dar eu le ziceam "nu copii, ca a zis lutoniana ca doar 2% dintre femei nu pot alapta, asa ca insinstati, insistati...."



nu te lasa Techila !!!!
Eu sunt asa de optimista ...cu toate ca mi-a spus o prietena ca este extrem de usor sa renunti si sa treci la biberon datorita starii psihice ....nevrotice ....pe romaneste de "draci in cur" pe care o vom avea atunci.
Cred ca in acele zile trebuie sa ne sustinem una pe alta sa nu clacam


Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lucia ce frumos povestesti tu acolo de ratuste Cred ca asa sunt toate fetitele...io am crescut un pui de porumbel care ramasese fara mama saracutul...Dar crescut e mult spus ca mai mult l-am chinuit...iar cand s-a marit m-am despartit cu greu de el insa eram atat de mandra de realizarea mea.Numai ai mei parinti erau super fericiti ca scapa de elacum ii inteleg de ce

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am revenit si eu. Azi-noapte am fost la o nunta frumusica. Voi pune poze maine probabil. DAR am crezut ca o iau razna de la ritmul de bass si muzica ingrozitor de tare data. M-a si durut putin burtica, apoi m-am relaxat undeva departe de petrecere si am revenit... Dar de atunci sunt foarte speriata, ca ma tot gandesc cata lume are probleme cardiace de la ritmul acela, ca sunt multi care mor, pentru ca le intra inima in ritm cu vibratiile si cand se opresc, se opreste si inima sa bata. Si sunt asa stresata ca mi-am supus puiul la asa ceva! Simteam si eu vibratiile prin tot corpul. Oricat i-a rugat si socrul mic pe cei de la muzica, ei voiau sa nu poti povesti nimic la masa de ei... Si toata dimineata m-am gandit doar la cati copii se nasc in ultimii ani cu probleme de inima, si ca poate acesta ar fi unul dintre motive... Ca sa nu mai spun ca am citit ca de la astfel de zgomote va avea bebe probleme de auz . Sunt asa dezamagita de mine ca n-am avut curaj sa ma ridic sa plec acasa in primul moment!

Am citit repede ce ati scris de vineri.

Maria imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva. Si daca erai la tine in UK era o perioada stresanta, cred ca te-ai speriat tare... D-apoi asa, ca esti in Ro si stai in spitale... Doamne ajuta sa fie totul bine!

Si eu am fotoliu din Ikea, era in Budapesta langa Poang de care zicea Selen, se numeste Pello si arata exact la fel si a venit doar la 70 ron, parca, deci sub un milion. Apare in fundal in ultimele poze de pe webshots. Si culmea e ca nu am vazut pretul, si prin incercari acolo am decretat ca asta e cel mai comod.

Si am vazut ca vorbiti din nou de patut. Aida cred ca spune de patuturi genul celui de care zicea si Monica (de care, apropo, ne e dor , alaturi de Bia ). Si nu cred ca este in Real, ci parca spunea ca e la un magazin in cladirea Realului, nu? Deci Dana, eventual vezi daca poti afla numele magazinului. Cand am fost la targ la Baby Expo Cluj-Napoca am primit un pliant de la doua firme de mobilier care au magazine si in Cluj, le voi cauta, nu le-am aruncat.

Eu am luat patutul din Ikea care a fost sub 3 milioane, ca spunea cineva ca a vazut doar patuturi peste 2000 ron. Si e lemn masiv, nu pal! E foarte solid. Si nu e asa mare ca cele pliante, deci ocupa mai putin loc.

Dana neaparat sa vezi pe net preturile la ce vrei sa cumperi, inclusiv din Ungaria, ca au crescut saptamana asta TVA-ul si automat s-au scumpit toate. Aaa, si am uitat sa te felicit pentru plimbarea cu masinuta!!!

Va pup ca moare de foame barbatu si mergem la mami . O duminica frumoasa!

24+

Mergi la inceput