Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)
Raspunsuri - Pagina 15
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Io ma pregateam sa va scriu, dar am citit mesajul Ellenutei cu pretul de la nasterea colegei, de la Medlife, de 9000 RON si mi-a picat fata raaau de tot!!!! Nu ma asteptam la asa ceva. Este enorm, intr-adevar. M-as duce sa nasc la stat, dar unde mai gasesc eu acum medic care sa ma primeasca?!!! Si mai devreme tocmai ce-mi spusese sotul sa am grija sa nu nasc inainte de 15 august, ca pana atunci avem alte cheltuieli !!! Pai si daca imi vine sa nasc, ce fac, ma tin? Imi pun dop? Serios acum, m-am deprimat groaznic! Si Andrei a racit la cresa, are temperatura si toate cele, de ieri mi s-a stricat cantarul si simt ca innebunesc daca nu vad cate kile am, si tot asa...!!! Lucia, mi-ai amintit de piata de animalute din Braila!!!! Ce mai mergeam si eu acolo!!!! Odata am venit acasa cu un pui de pisicuta, sa ma omoare mama, nu alta! Am dus-o la bunici pana la urma, ca mama s-a inchis intr-o camera si nu a vrut sa mai iasa pana nu luam "monstrul" de acolo. Pe vremea aia ii era frica de toate animalele, n-am mai pomenit asa ceva! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )POZE |
cristina nu am prea inteles eu..tu vroiai sa nasti al medlife? acolo este medicul care te urmareste? este drept, suma mi se pare exorbitanta si nu sunt convinsa ca merita banutii..oare ce-ti fac pentru banii astia?! iti aduc maseur pt fiecare picior?!!
ufff..imi pare rau ca puiutul Eric este bolnav..din pacate asa am auzit ca fac copilasii cand intra in colectivitate, racesc mai frecvent..sa treca usor peste!
Si nu te stresa ca nu iti mai merge cantarul..da-l naiba! te cert daca imi spui ca tu te cantareai zilnic! o data pe saptamana este suficient!
sa-ti mai treaca supararea!Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Uve stai ca-ti zic io ca am invatat de la maestrii
..trebuie sa te duci la ultimul quote din mesajul pe care vrei sa-l citezi si abia apoi sa scrii tu..mergi pana jos de tot..ia sa vedem, merge?
Dana 26s
cristina_ana spune:
Dana, da, vreau sa nasc acolo, ca cei de la serviciu au contract de asigurare cu ei si am anumite facilitati. De ex. eu nu mai platesc spitalizarea, dar si asa, daca e sa bage tot felul de analize si alte cheltuieli, tot iese mult mai mult decat pretul de pe site.
Baietelul meu nu m-a lasat sa dorm toata noaptea. A avut nasul infundat, nu putea respira, a plans mult, asa ca noi doi la 4 dimineata ne uitam la Tom si Jerry!
Eu mai atipeam din cand in cand, dar asta micu ma verifica si daca vedea ca inchid ochii incepea sa traga de mine si striga Maaaamaaaa!!!!! Va dati seama ce noapte am avut!
De mult n-am mai fost asa deprimata ca acum!
Si da, eu ma cantaream zilnic!
Probleme cu bibilica, nu va mirati prea tare, sunt absolut dependenta de cantar!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Uve stai ca-ti zic io ca am invatat de la maestrii ![]() Fetele voi v-ati dus toate sa vedeti embrionii de pinguin? Ma bag iar pe brendon..sa incerc sa "fac" niste traduceri Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana 26s
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
No vezi ce face omu' cand se grabeste?!
Dana 26s
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Uve stai ca-ti zic io ca am invatat de la maestrii ![]() Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Sa vedem...
26+ , mami de
Sarah Maria
uve_got_mail spune:
A mers faza cu citatul...ideea e sa scrii mult mai jos...multumesc!
26+ , mami de
Sarah Maria
Ellenuta spune:
cristina imi pare rau ca te-am dezamagit .. pretul de pe site e numai costul interventiei .. si atat .. la astea se adauga spitalizare, tratament, doctorii, vaccinuri .. e adevarat ca fata asta a stat 1 zi in plus dar nu au avut complicatii nici ea nici bebe .. adica sa le fi facut ceva in plus ca sa costa asa mult ...
imi pare rau ca e bolnavior puiul .. asa e cu cresa si cu gradi .. primul an e horror .. pana isi capata imunitate, se imbolnavesc una-doua. poate ar fi bine sa vorbesti cu doctorul sa-i dea ceva ptr imunitate. si niste homeopate ar fi bune. la scutece avem o fata care sta in germania si fetita merge la cresa .. a fost horror cateva luni, una doua racita .. dar raceli puterice cu febra 40, cu muci pe piept, tuse din astea ... a inceput cu homeopate si e multttt mai bine.
sanatate multa piticului!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristina_ana spune:
Ellenuta, merci de sfatul cu homeopatele. Maine il duc la medic si o sa intreb ce ii pot da pentru imunitate. Si tot maine am de gand sa intreb la Medlife cat o sa ma coste exact nasterea. Sa imi zica, frate, tot, macar sa stiu cum stau. Ma gandesc totusi serios sa imi gasesc un medic la un spital de stat. Daca nu ne luam acuma casa noua, era cum era, dar asa am iesit rau din parametrii. 
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
selen80 spune:
Aida, asa este, la cernavoda, la medgidia si la mangalia sunt 3 spitale de stat cu sectia de meternitate renovata...au avut niste manageri buni care probabil au obtinut finantari europene....dar pe mine una nu m-a "atras" nici unul din medicii care asista acolo...plus ca la inceput, in ignoranta noastra, credeam ca mi se rupe apa si gata, e posibil sa nasc imediat, si ne era teama ca nu ajungem la spital si nasc pe camp 
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni