Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bravo Uve!
Cristina apropo de homeopate..si eu am auzit numai lucruri bune de la mamicile care le folosesc pt puiutii lor; eu am citi pe prospectul de la Oscilococcinum, care este tot homeopat, ca ar fi bun de dat si la copil..dar, probabil este mai greu sa tina el sub limba granulele acelea dulci;

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cristina imi pare rau ca e bolnavior puiutul...Si eu ma cantaresc zilnic, nu esti singuraE adevarat ca am momente cand ma deprima afisajul cantarului si ma hotarasc sa nu ma mai urc pe el dar ma tine pana a doua zi

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mai lasati fetelor cantarul ala sa se odihneasca si el

Iulika, nu ne obliga nimeni sa venim cu domestosu, ne obliga pe noi constiinta, teama, scarba... trist, dar adevarat....

Cristina si eu stiu multe mamici fan remedii homeopate, dar intradevar trebuie musai sa ajungi la un medic homeopat care sa stabileasca o schema de tratament....pt ca depind f mult de varsta, de greutate si alti parametri....multa sanatate puiului

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Dupa ce am dormit o jumatate de ora, primesc veste de la sotul calator ca si-a terminat treaba si iesim la plimbarea de seara!Si sunt atat de incantata!Va pup si pe voi si pe bebici si dulaii Techilei si pisicutele Aidei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Dupa ce am dormit o jumatate de ora, primesc veste de la sotul calator ca si-a terminat treaba si iesim la plimbarea de seara!Si sunt atat de incantata!Va pup si pe voi si pe bebici si dulaii Techilei si pisicutele Aidei

plimbare placuta si o inghetata moale

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Slåbut pe aici..Eu am fost la o plimbaricå scurta.Parca ma dureau toate cele cand stau in canapea..Si am zis ca tb sa circul putin..Am luat si un pepene si acum sunt ..

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Si eu am fost la dus su dupa l-am pus pe soata sa ma epileze cu aparatul pe picioare...sa vedeti la el atentie...mama mama...inca se incrunta de concentrat ce eraiar eu stateam intinsa ca o gogoasa cu burtoiul in sus si Doamne bine era... el cica "ii bine?" Eu "Draga...cum ma faci asa ma ai..." ca eu chiar nu ma mai pot apleca sa ma fac

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Aida, super tare filmuletul

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

kiki moama ce barbat ai pai al meu mai bine ma lasa neandertal decat sa ma faca , dar ma spala pe laba piorului cateodata ca stie ca mi-e greu

felicitari sot de kiki

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput