Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana15 spune:
Bravo Uve!
Cristina apropo de homeopate..si eu am auzit numai lucruri bune de la mamicile care le folosesc pt puiutii lor; eu am citi pe prospectul de la Oscilococcinum, care este tot homeopat, ca ar fi bun de dat si la copil..dar, probabil este mai greu sa tina el sub limba granulele acelea dulci;
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
katteryna spune:
Cristina imi pare rau ca e bolnavior puiutul...Si eu ma cantaresc zilnic, nu esti singura
E adevarat ca am momente cand ma deprima afisajul cantarului si ma hotarasc sa nu ma mai urc pe el dar ma tine pana a doua zi![]()
31+ cu floricica
RAISA MARIA
selen80 spune:
Mai lasati fetelor cantarul ala sa se odihneasca si el ![]()
Iulika, nu ne obliga nimeni sa venim cu domestosu, ne obliga pe noi constiinta, teama, scarba...
trist, dar adevarat....
Cristina si eu stiu multe mamici fan remedii homeopate, dar intradevar trebuie musai sa ajungi la un medic homeopat care sa stabileasca o schema de tratament....pt ca depind f mult de varsta, de greutate si alti parametri....multa sanatate puiului 
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
katteryna spune:
Dupa ce am dormit o jumatate de ora, primesc veste de la sotul calator ca si-a terminat treaba si iesim la plimbarea de seara!
Si sunt atat de incantata!Va pup si pe voi si pe bebici si dulaii Techilei si pisicutele Aidei 

31+ cu floricica
RAISA MARIA
aidaciolac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Dupa ce am dormit o jumatate de ora, primesc veste de la sotul calator ca si-a terminat treaba si iesim la plimbarea de seara! Si sunt atat de incantata!Va pup si pe voi si pe bebici si dulaii Techilei si pisicutele Aidei ![]() ![]() ![]() 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |

si o inghetata moale Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Slåbut pe aici..Eu am fost la o plimbaricå scurta.Parca ma dureau toate cele cand stau in canapea..Si am zis ca tb sa circul putin..Am luat si un pepene si acum sunt
..
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kiki_cri spune:
Si eu am fost la dus su dupa l-am pus pe soata sa ma epileze cu aparatul pe picioare...sa vedeti la el atentie...mama mama...inca se incrunta de concentrat ce era
iar eu stateam intinsa ca o gogoasa cu burtoiul in sus si Doamne bine era...
el cica "ii bine?" Eu "Draga...cum ma faci asa ma ai..." ca eu chiar nu ma mai pot apleca sa ma fac![]()
KIKI
27+
si 
aidaciolac spune:
kiki moama ce barbat ai
pai al meu mai bine ma lasa neandertal decat sa ma faca , dar ma spala pe laba piorului cateodata ca stie ca mi-e greu ![]()
felicitari sot de kiki 

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()