Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulika deci si bebe Bruce e mai molatic...atunci e de la spatiu sigur
Pe Nat Geo Wild e un documentar despre embrioni, acu l-am deschis...ma bag sa vad si io

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aoleo, fetelor..m-am prostit! v-am indus in eroare! scuzeee!
Outletul acesta este numai in Budapesta..acum m-a luminat barbatu'! In debrecen este brendon..stai sa caut site si la asta!

Situl de la brendon http://www.brendon.hu/']este acesta[/url]; si este si in Szeget aida..dar cred ca stiai deja asta
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Am vazut ca nu merge..il mai pun o data, ca m-am grabit..http://www.brendon.hu/']brendon[/url]

bag picioarele..vorba ceea! nu stiu de ce nu imi iese..dar googliti voi "brendon.hu" si veti gasi

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Iulika deci si bebe Bruce e mai molatic...atunci e de la spatiu sigur
Pe Nat Geo Wild e un documentar despre embrioni, acu l-am deschis...ma bag sa vad si io

ok si eu ma uit si vorbeste peltica asta

dana15 caut imediat sa vad

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

www.brendon.hu/" target="_blank">Brendon
astept sa vina zmeul sa vad ce zice

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Io ma pregateam sa va scriu, dar am citit mesajul Ellenutei cu pretul de la nasterea colegei, de la Medlife, de 9000 RON si mi-a picat fata raaau de tot!!!! Nu ma asteptam la asa ceva. Este enorm, intr-adevar. M-as duce sa nasc la stat, dar unde mai gasesc eu acum medic care sa ma primeasca?!!! Si mai devreme tocmai ce-mi spusese sotul sa am grija sa nu nasc inainte de 15 august, ca pana atunci avem alte cheltuieli !!! Pai si daca imi vine sa nasc, ce fac, ma tin? Imi pun dop?
Serios acum, m-am deprimat groaznic! Si Andrei a racit la cresa, are temperatura si toate cele, de ieri mi s-a stricat cantarul si simt ca innebunesc daca nu vad cate kile am, si tot asa...!!!
Lucia, mi-ai amintit de piata de animalute din Braila!!!! Ce mai mergeam si eu acolo!!!! Odata am venit acasa cu un pui de pisicuta, sa ma omoare mama, nu alta! Am dus-o la bunici pana la urma, ca mama s-a inchis intr-o camera si nu a vrut sa mai iasa pana nu luam "monstrul" de acolo. Pe vremea aia ii era frica de toate animalele, n-am mai pomenit asa ceva!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Lucia ce frumos povestesti tu acolo de ratuste Cred ca asa sunt toate fetitele...io am crescut un pui de porumbel care ramasese fara mama saracutul...Dar crescut e mult spus ca mai mult l-am chinuit...iar cand s-a marit m-am despartit cu greu de el insa eram atat de mandra de realizarea mea.Numai ai mei parinti erau super fericiti ca scapa de elacum ii inteleg de ce

Si eu am crescut unporumbel pe care mi-l adusese fratele meu mai mic: era chelios si cu un firicel doua de puiut pe el...mi-a fost mila sa il aruncam si l-am crescut intr-un cos de papusa din ala de rachita; la inceput il tineam de plisc sa ii dau de mancare. Faza tare a inceput cand a crescut si alerga prin casa ca o gaina. Am inceput sa il aruncam in aer sa devina constient ca e zburatoare

26+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Dana15

Raluk..si eu merg saptamana viitoare la o nunta si sper sa nu prind loc langa boxa..ca imi iau burtica si plec; mie de fel nu imi place muzica tare, acum cu atat mai putin
sa stii ca am auzit si eu ca au crescut preturile in Ungaria ;astazi vreau sa ma uit pe situl baby outlet sa vad si sa compar preturile pentru ca ne-am decis ce vrem..sa vedem daca merita intr-adevar; tu ai luat la un pret super bun patutul si daca zici ca este din lemn masiv..

Dana 26s

Si eu trebuie sa merg la o nunta pe 18 iulie si am aceeasi [roblema cu muzica...ma gandeam sa imi trimit doar sotul...dar lui nu i-am spus inca...

Mergi la inceput

Please heeeelp!
Cum sa fac la reply with quote sa nu imi apara raspunsul in citat?

Mergi la inceput