Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)
Raspunsuri - Pagina 12
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac bey ce ati disparut cum am aparut ![]() sau sunteti la ca si eu abia am citit paginile scrise de voi cat am lipsit ... pai asa strangeti puncte? ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Eu nu am dispårut..Sunt aici..La noi e cam frigut vreo 15 grade si am zis ca mai pe seara iesim la o plimbare , acum am o lene de må doare rau
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
selen m-au spart fetele de la un alt subiect.Cica a nascut la Cernavoda si a zis ca nu poate reprosa nimic nimic si ca sunt multe constantence care merg la Cernavoda sa nasca
... e spital de stat.
La clinica de aici , din Timisoara , e mult mai scump cezariana , iar o zi in plus de spitalizare este 150 euro
... sa vin la Constanta sa nasc? ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
..asa zice barbatu acum vrei sa conduci si masina, nu-ti ajunge viata mea? ..dar sa stiti ca nu este asa, noi amandoi conducem
br / br / Situl pe care ma uit eu si compar preturile este {url= http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser.aspx?groupid=27&mainid=6" target="_blank">acesta eu nu inteleg o boaba maghiara dar ma uit la imagine si apoi fac conversia forintz (oare asa se scrie?!) RON;
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Iulika29 aici e suportabil in casa vad ca inca nu transpir si la ora asta nu sunt curioasa sa fac 2 pasi afara
sotu zice ca merge sa imi spele masina
saracu spera ca merg sa il ajut
no way
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
katteryna spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Hai sa ne facem o idee cam ce ne asteapta..www.youtube.com/watch?v=Z8gQMIR8KL4" target="_blank">bebe suparat |

31+ cu floricica
RAISA MARIA
Dana15 spune:
ok..am trimis un mesaj aiurea...habar nu am de ce a aparut asa
..il rescriu; scuzati
Dana 26s
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Iulika29 aici e suportabil in casa vad ca inca nu transpir si la ora asta nu sunt curioasa sa fac 2 pasi afara sotu zice ca merge sa imi spele masina Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Speranta moare ultima

Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
Lullaby_2009 spune:
Am revenit, am papat
si acum ma delectez citindu-va si ascultand muzica greceasca. ![]()
24+ cu 
Dana15 spune:
Deci spuneam asa..kiki lasa ca incet incet ne obisnuim noi sa conducem si masina; ca mie asa imi zice barbatu " acum vrei sa conduci si masina?! nu-ti ajunge viata mea?"..dar se alinta, credeti-ma pe cuvant!![]()
situl pe care ma uit si compar preturile este www.babyoutlet.hu/ProductBrowser.aspx?groupid=27&mainid=6" target="_blank">acesta;
nu inteleg o boaba maghiara, noroc ca au poze si imi dau seama despre ce articol este vorba; nu stiu cat de actuale sunt preturile, dar daca faci o conversie forintz (oare asa se scrie?!) RON o sa vezi ca unele produse sunt mult mai ieftine decat la noi; uite ca ma bag si eu sa ma uit dupa patut.
Outletul acesta este in Debrecen;
PS: daca gasesti ceva si iti place, putem sa cumparam pentru voi ..ca doar stam in acelasi oras! (vrem sa mergem in we cu 18 iulie)
Dana 26s
Dana15 spune:
Iulika vreau si eu 15 grade!!
la noi este tare cald!
Dana 26s

ca si eu abia am citit paginile scrise de voi cat am lipsit