Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvia, sa stii ca ma intrebat-o pe stomatoloaga de calciu si mi-a zis ca nu e cazul. Problemele mele se rezuma la aceleasi 3 carii pe care merg, mi le curata, imi pune pansament provizoriu cu eugenat iar eu nu mai revin decat peste 6-7 luni cand mare parte din eugenat s-a dus si trebuie iar curatat si pus eugenat (Pt refacerea dentinei). Acum am fost a treia oara si mi-am pus plombe provizorii la exact aceleasi 3 masele din aprilie 2008. Dar am promis ca sambata merg iar si sambata viitoare la fel si punem plombele permanente!
Cu stransul jucariilor te inteleg ca nici Razvan nu e "interesat" de adunat, doar de resturnat si imprastiat dar la fel, si eu ii sting TV-ul sau, asta a fost extrem de functionala, i-am spus ca are 10 minute la dispozitie sa stranga jucariile imprastiate iar dupa 10 min tot ce gasesc pe jos ajunge la gunoi. Eu am mers la bucatarie si am pus sac de gunoi curat, am venit si domnul avea 2 masinute in mana si era in drum spre sacul de jucarii dar se oprise la ceva la TV asa ca am strans tot, am aruncat la cos si am dus si gunoiul la ghena (l-am lasat langa usa de la intrare). A fost atat de socat ca acum percuteaza mult mai rapid cand il amenint ca daca nu face ordine ii arunc ce e pe jos la gunoi.
Florininiiiiiiiii ce surpriza frumoasa! Ce mai faceti voi, sunteti bine? Ce face DAvid cel Frumos? Mai spune-ne despre voi

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Ce frumos e cand avem activitate aici.
Florinini , pupam pe David cel frumos , cred ca este si mai fotogenic, mai scrie-ne despre voi, nu mai stim nimic.

Ioana , buna metoda cu "aruncatul" jucariilor. Razvan al meu la cresa strangea jucariile, si covorul, acasa... pauza... voi incerca si eu metoda ta, stiu ca la un moment dat, la terapie, una dintre fete exact asta a facut (la "pedeapsa"), i-a aruncat pe Thomas&ceva prieteni la gunoi... nici acum n-a uitat-o Razvan .
Sper ca genunchiul tau este si mai bine.

Noi... ieri l-am tuns din nou pe Razvanelu, la aceeasi frizerie, doar ca "tanti Paula" nu era, dar n-au fost probleme chiar deloc. Acum l-a tuns chiar mai scurt decat prima data, eu sunt incantata, este si el mai aerisit, doar taica-su cica "vaaai, ce falcos este". Nah poftim ! In fine, parul creste, apa curge, noi cu drag muncim .
Azi merg cu el sa-i caut un Fulger McQueen adevarat, are unul dar plastic ordinar, deja s-a spart... sparg si eu niste bani pt. baiatul meu, nu?

Irina , deci fetita? Wowww, ce frumooos, ma bucur. Cred ca sunteti tare fericiti. Te-ai lasat de pipa? Ca sa stiu daca te cert sau nu .

Mda, deci ieri am reusit performanta sa-mi pierd telefonul Orange... sunt neagra de suparare... plin d epoze, nedescarcate vreodata, deci adio poze, + agenda telefonica... Culmea ironiei, dimineata la * citeam aici pe forum despre experienta unei mamici intrun spital din Cosntanta, cu copil mic si medici incompetenti, si in povestire la un moment dat i se fura telefonul acolo in spital. Si-mi spun in gand: "saraca, ce necaz!". Si nu trec 2 ore si se intampla inevitabilul.... Din lift tocmai il sunasem pe Viorel sa-i zic ce traseu avem, sa stie de noi. Apoi am avut o "disputa" cu Razvan, care vroia o pana de gugustiuc dintro balta de pipi de caine . Si da-i si explica-i ca NU se poate, e mizerabila.... si in cca 10 metri, am scapat tel. din mana, si dus a fost... pacat, era fain, il iubeam mult, si altul nu mai vad curand. Mi-am blocat SIM-ul imediat, macar atat am reusit sa fac. Asta este, ghinion de nesansa .
Gata, ca parca sunt o pata de ulei .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la mare intr-o zi cu nori !
Florinini ,ce mai face David nu ne zici nimic?
Bee ce ai mai tras si tu cu copiii , ba cu una ba cu alta .Eu tot timpul am visat sa am 3 copii, nu stiu dc mai apuc sa ii fac insa mi-as dori sa fie 3.
Silvie dc ti-ai schimbat freza noi nu vedem poze?
Ioana si practic cand te apuci de "munca"?
Cristina de ce il tunzi asa des , abia l-ai tuns? Era asadulce cu parul mare!Imi pare rau ca ti-ai pierdut telefonul, insa gandeste-te invers , mai bine telefonul decta cine stie ce acte.
Maraki unde e,a mai patit iar ceva?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am ajuns sa intru aici doar sa ma plang.....sper sa nu ma dati afara.
Cum spuneam, Marco e cu gura plina de afte. Ieri nu a mancat nimic, azi la fel...bea dooar ceaiuri si apa. Ii e foame dragul meu, baga ceva in guritza si urla de durere.
Il dau cu forta cu nistatina(plangem amandoi), cu tantum verde spray si hexoral spray.
Febra a facut ieri dim. si aseara. azi nimic. Mor cand il vad asa, dragul meu....
Dupa amiaza pleaca la Alba cu mama si Clau. Cred ca numai pe sambata se intorc...sper sa ma descurc cu bb sa nu-mi trebuiasca ceva si sa plec cu el la cumparaturi. Nu ca nu mi-ar place, dar suntem la faza de geam.

E un frumos bb Edi, doar e al meu....dar mie mi se pare ca e mai frumos decat era Marco bb. Clau zice invers....dar eu tare mumos il vad. a si facut falcute, a pus ceva carnita pe el. azi vreau sa-l cantaresc, sa vede cat are la o sapt. de la nastere.

Florina multumesc. ce mai faceti voi? david?
Silvia asa sunt mamele, dar a mea se supara daca nu ii dau dreptate...zilnic ne-am certat. bine, ne-am impacat, e mama si n-are incotro, decat sa-mi suporte toanele, cum i le suport si eu pe ale ei.
Irina ma bucur ca nu e nimic grav cu mario, bine ca v-ati linistit. zi mai multe de sarcina, cum e? greturi, ceva?
Ioana nici Marco nu aduna jucariile. degeaba i le-a pus Clau la usa sa le dea tiganilor, nimic nu-l sperie. sa ma fii vazut cu ditamai burtokul in 4 labe cum adunam zilnic din camera lui. In schimb, la gradi aduna tot.
Bombo si mie mi-e dor de clatite, poate imi fac zilele astea. In schimb, mi-a facut mama la prajitura cu visine de m-am saturat. Mie nu mi-a iesit asa buna ca a ei.
Fire albe??? am la greu...numai cu vopsea profi le pot acoperi, cu dintr-asta normala, dupa 3 spalari se vad din nou.
Cristina imi pare rau de tel. ca l-ai pierdut. Cum ai reusit?
pacat de poze si de nr. din el.
si eu trebuie sa-l tund pe Marco, tare repede ii creste parul.
Ana e mortal Alex al vostru. e un super copil. al meu face la wc, dar eu il spal pe fundic...in schimb sterge si el pe jos cand scapa apa sau alte chestii.
Bee ma tot gandesc la tine, cu 2 copii si . sincer, esti de laudat, eu cred ca de mult clacam. Ai tai stau cu voi?

bebe doarme de 5 ore...nu da semne de trezit, sanii ma dor...la dreptul am o rana de toata frumusetea...sa mor de stiu cum a aparut, mai ales ca-i dau cu mameloane din silicon. parca nici garmastanul nu-si face efectul.

merg sa-i pregatesc bagajul lui Marco, pe mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, cu siguranta nu te da nimeni afara
Imi pare rau de Marco...saracutul de el!!!
Vrea sa plece la Alba fara tine?
Ioana nici Matei nu adunca jucariile; decat cu santaj: iti dau nu stiu ce daca iti strangi jucariile!!! Cateodata merge, cateodata nu; de cele mai multe ori nu merge
Cristina nasol cu telefonul.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ioana nici Iarina nu e prea incantata sa adune jucariile daca ii spun, in schimb Ianis tot ce ia pune la locul lui...si atunci il laud si se prinde si de ea si pune mana la strans sa fie si ea laudata...dar de una singura niciodata nu le strange doar daca il vede pe frate-so si vine si imi spune ca il ajuta si ea... e bine si atata macar.
Giova si Iarina avea scaune asa dese in prima luna, e ceva normal mi-a spus mie dr. ei...in schimb Ianis era mai constipat, adica si acum face 1 la 2-3 zile, asa e organismul lui, desi la inceput facea si cate 2-3 pe zi. Poate s-a regla si la el cand a termina cu tzitzi.
Bine ca e cumintel bebe mic si doarme mult, imediat se face el barbatel. la Marcolino sa ii treaca repede.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Ioana pai scoala pe bebe si da-i sa suga.De ce il lasi sa doarma asa mult?
Apropo de atsa eu v-am spus ca am un mare stres cu alaptatul si sunt convinsa ca nu voi reusi nici acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai, da de ce sa-l scoale?
Mie dr. mi-a spus intotdeauna sa nu cumva sa scol copilul ca sa-i dau sa manance; din moment ce doarme e clar ca nu ii este foame; daca i-ar fi fost foame sau ar fi avut vreun disconfort cu siguranta ca s-ar fi trezit

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irina fix asa ziceam si eu cu alaptatul , dupa ce Iarina a supt numai 7 saptamani eram ferm convinsa ca nici Ianis nu v-a fi iubitor de tzitzi dar ia ca are 1 an si 3 luni si tot tzitzi e mai buna.
Mai rau e ca am patit o faza in Real ....il tineam in brate si el ma cauta in bluza non stop, erau niste baieti in fata mea si se distrau de mama focului...si nu i-am fi trebuit sa pape dar ii place sa se si joace...o obsedat...

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Pai nu stiu de ce sa il trezeasca da spun sie u ce i-a spus neonatoloaga cumnatamii.Sa ii dea la cerere insa in primele 3 saptamani dc maipersista icterul si doarme mai mult sao trezeasca si sa ii dea de mancare .Si adevarul e ca dc o lasa sa doarma dormea si 6 ore cred.Acum habar nu am , imi dau si eu cu parerea, mai mutl dupa ce vad la cumnatamea , ca eu nu am alaptart, deci nu m-am confruntat cu asa ceva.La bbieron era alta poveste.
Iuliana ce inseamna intr-un contrat ipotecar rata si aici ma refer la cum se calculeaza ca eu vad la mine in desfasurator ca in suma de plata se aduna dobanda rata comisionul si asigurarea.Eu vreau sa stiu ce reprezinta rata si cum naiba a scazut mult dobanda da a crescut rata.

Mergi la inceput