Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova te cred ca-i place si lui Marco Bravo lui, stie ce-i bun Si Angelo face prin casa ca Michael hi-hiii....stiti voi cum.....

Irino, de karaokele meu nu ai zis nimic

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki ba da am ascultat karaokele tau si m-am crucit la ce tupeu poti sa ai ...eu doar cu sabia la gat oracaiam pe net. Da nu ai cantat rau ma gandesc eu acum.
A si Mario se opreste in loc dc la tv canta Michael.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna si de la noi!

v-am tot citit, dar de fiecare data cand vroiam sa postez, se intampla ceva pe aici pe la noi: fie se trezeau, fie vroia sebi jocul lui cu artele po****re, fie edi plangea ca vrea la mine in brate...deci oricum sunt la curent cu tot , cu tot.

irina, FELICITARI!!!!sarcina usoara in continuare si sa fie bebe ce vrei tu? cand mergi la echo sa vezi ce este? cum e la mare? cald si aglomerat, nu?

cristina, multa sanatate lui razvi si sa-i treaca repede ? dar de la ce a facut razvan enterocolita asta? marco am inteles ca de la gradi, dar el...? de la copii de afara, de unde...mie mi-e groaza...dupa ce ca sebi mananca putin si selectiv, sa ne mai loveasca si o asa problema...off!! offf!!!offff!!! treceti voi si de asta!!

maraki felicitari pentru roxana si ffff frumoasa si feminina ideea ei de a urma facultatea de design si decoratiuni interioare....sa o sustii!!!!

bianca doamna dar v-ati distrat nu gluma, la mare si la bulgari nu ma gandeam ca e asa frumos!!! sandra?1 dom'soara in toata regula...si la 154 cm?! sotul tau cum e? e inalt? pana la urma ce i-ai luat de ziua ei???

giova mami ce ma bucur sa citesc si despre mamici degajate, care nu cocolosesc bebeii cu programe standard, cu rigurozitate, liniste...e f bine, asa se va adapta din mers la programul vostru, puteti merge in calatorii...super ca mergeti si la felix, tu mai te odihnesti cu el in camera, va mai plimbati prin parcuri, la aer curat...conditii de ajuns acolo aveti, Slava Domnului, asa ca e super...clau s-a gandit bine!!! e super si pentru marco ca va avea si el o minivacanta!!!

noi am fost in poiana brasov de joi...am stat la casa viorel, pentru cine cunoaste zona!!!superb, un aer asa curat si un peisaj mirific!!! pacat ca a tot plouat...am mers la piscina la hotelul piatra mare unde sebi a stat non stop in apa...l-a invatat dani sa inoate decat cu aripioarele, a renuntat la colac, eu cu motzatul meu mic, ne balaceam in colacul cu catzelus, dar cel mai mult ii placea sa-l pun pe margine si sa sra la mine in bratze...tare curajos mai e si asta micu'....nu are deloc frica de apa....dupa amiaza ne-am intors in camera, au picat rupti de pe masina, au dormit pana la 18, apoi am mers la masa, au mancat cum nu i-am vazut niciodata, cu o poftaaaaaaa....de...cred ca au zis oamenii aia ca ii tinem nemamncati, dupa care lui dani i-a venit ideea sa mai mergem la piscina...unde iar am stat pana la 22 30!!!!

vineri am fost la cetatea rasnovului unde s-au sarbatorit zilele rasnovene...ffff frumos si acolo, iar duminica am fost in brasov cu nasii lui edi, la piscina paradis..si la un loc super!!!! de joaca in eliana mall...apoi de la brasov la bucuresti, amandoi somn non-stop!!!

acum baietii mei dorm, iar eu vreau sa fac ordine la bucatarie si prin casa...maine ne vin cumnatii de la craiova si niste prieteni de-ai lor care vor sa faca un popas in bucuresti la noi, in drumul lor spre mare...

in rets, noi suntem f ok, eu ffff fericita ca sunt cu puiii mei, nu ma mai satur sa-i privesc, dani uluit de cate energie am: seara ii culc ( imi fac si ambitia sa-i culc eu pe amandoi - sa ma obisnuiesc pentru toamna ), apoi stramg prin casa, dau cu mopul prin living, stau cu dani, dimineata la 7 sebi imi da trezirea ( cristina esti o norocoasa ca poti dormi pana la 9 ), dupa care incepe ritualul - pregatirea mesei, mancarea, dani merge cu ei in parcul tineretului, eu pregatesc pranzul, masa ( edi mancaca ciorbita toata-toatasingurel, la masa, fara sa-l rog sau sa-l pacalesc ) somnic si seara mergem impreuna la plimbare si exploatam toate locurile de joaca de prin parcuri....

asa ca e super in vacanta si ma bucur ca mai am o gramada....in wknd vrem sa tragem o fuga la cumnati la mare, sa vedem.....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, merci, acum ma apuc.
Am emotii, fiindca e taaare veche chestia noastra....

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbi pai mi-a spus deja la primul eco de sfarsit de trimestru ca e fetita.Acuma steptam confirmarea la morfologica de 22 saptamani.Ce misto ca Edi papa singur, Mario mai rar.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

marakina ce face angelos acum? cu somnul cum va descurcati? la ce ora va treziti voi dimineata?

mai este vreun spiridus care bea lapte la biberon?! 500 ml/zi?! noi inca suntem la acest stadiu!!!

irina ce zice mario de bebe mic? daca ai posibilitate sa faci niste economii pentru clinica privata, iti recomand...eu nu am apucat sa nasc la cea vizata de mine, ci doar sa...insa este o diferenta de la cer la pamant incepand de la modul in care ti se vorbeste si pana la atentia si grija acordata!!!!

gio, toanca multumesc mult pentru sfatul cu cif de inox. acum am sters plita, hota si chiuveta si mi-am adus aminte ca voi mi-ati spus de el...si sunt tare multumita de efecte!!!

acum ma apuc de sters pe jos in living...baietii inca dorm....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Maraki, merci, acum ma apuc.
Am emotii, fiindca e taaare veche chestia noastra....

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Pai fix dupa 2 ani a postat Denisa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Matei nu vrea cu niciun chip la inot asa ca am renuntat la idee.
Nu stiu de ce nu-i plata dar, decat sa stresez copilu am renuntat eu.
Poate la anul o sa vrea sa mearga.
Giova, bravo ca doarme Edi asa de bine.
Mai rar asa copii.
Ce face Marco? Si-a mai revenit?
Bumbita, ai vazut ce bine curata cif-ul de inox?
Ce frumos descri activitatea desfasurata cu puii tai
Bianca, am vazut pozele de la mara; f. frumoasa.
Poate imi explica si mie cineva de ce nu pot lasa mesaje in drop

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Vai de mine daca va spun ce am patit astazi..... nu bagati cap nou ca sa scriu aici pe ultima pagina

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bumbita tu la care bb te referi cu bieronul? Alain bea inca laptele asa minim 500 pe zi si sucul de porto cand se culca, chiar vroiam sa deschid un subiect sa intreb daca au mai avut parintii asa copilasi si pe cand au renuntat de bunavoie dar nu am avut timp. Pe la noi prin trupa s-a cam renunta la biberon din cat am dedus eu, eu nu vreua sa i-l scot inca daca nu vrea sa bea lapte din cana, cred ca e mai important sa be alapte decat sa renunt la sticla Habar nu am daca e bine asta, ma gandesc ca u o bea pana la majorat nu stiu ce sa zic ca am auzit si idei ac e mai bine sa il dezveti mai repede sincer nu stiu ce sa cred. Frumoasa vacanta aveti voi sa puneti poze pupicei la spiridusi bravo mamai ca ai asa energie.
Irina nu ma gandeam eu ca de flori de cuc faci cezariana nu am stiu de faza cu Mario. Adevarul eca si eu am cam invinovatit dr desi imi era ruda apropiata si conf la Stanca unde am nascut ca daca imi ami facea un eco atunci vedea si faceam cezariana numai s afie mai bine pt bb. Oricum vez tu cumevolueaza sarcina cu greutate si tot si Alain a avut 3900 kg mare tare si lun de 58 cm a fost "copilul zilei" in Cluj l-a dat si la ziar la ceva rubrica doar ca l-au scris Alin si si numele de fam pocit asa ca nu am vrut sa pastrez un exemplar Sincer al ce preturi sunt aici 1000 de euro pe nastere nu e mult deloc numai sa fie echipati cu anestezisti si cardiologi si ATI ce trebuie in oirce spital.
Giova hai mai ca e tare faza, pe bune dadeau viza pe viata ca e nescut in 4 iulie? Eu cred ca ar fi inca sute de cezariene daac ar fi asa desi since pe roze nu mai e nici in America .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput