Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)
Raspunsuri - Pagina 21
maraki spune:
Am scris eu mai demult ca se intampla sa mai iau de la sv 2 rosii, o ceapa cand trebuie sa cumpar si am nevoie dimi pana ajung la cumparaturi, mai o lasagna ( il tot incerc pe Angelo dar nu vrea si sfarseste la gunoi ca noi nu prea mancam ) Astazi a venit Sebastian cel care tine locul lui Michele....la un moment dat imi spune( scriu cum am inteles initial ) am vazut in geanta ta paste..eu raman LEMN...interzisa fara cuvinte.....stateam si ma gandeam ce spune ca eu nu am luat paste si nici nu mi.l inchipuiam sa imi faca control pe ascuns
Deci nu mai aveam cuvinte....zic: paste....el da... si ma priveste fix in ochi,....ma inrosesc toata si imi vine sa plang...el: ei lasa ca nu e nimic, era doar nudeln( paste ) eu: cum nu e nimic...ESTE!!! si continui sa.l privesc in ochi.....ma cheama si o i.a inainte spre capatul restaurantului si imi arata ultima masa si spune ca jos ar fi gasit un melcisor( paste, erau sub piciorul mesei unde nu se vede nimic decat daca tragi masa la o parte ) va dati seama prin ce am trecut???????????? O fi spus Sebastian ca sant nebuna daca imi vine sa plang din atata
Acum sa va lamuresc cum e cu germana: Sebastian nu vb foarte bien germana si eu le inteleg ca naiba
A vrut sa spuna : ich habe gesehen eine nudeln in eine tisch iar eu am inteles eine nudeln in deine tasche
tisch-masa...tasche-geanta
eine-una...deine-a ta
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
hai maraki baga mare...vreau sa ma bag si eu la somn si sa deschid cap. nou.
Bumbi ma bucur ca e ok cu baietii langa tine...te cred ca esti linistita si fericita.
Irina a nascut la ultima clinica deschisa o tipa de la zmeurici, am vazut poze...super misto totul. la noi e doar una si acum am aflat ca se poate prin casa de asig. si platesti doar 1300 euro, fata de 2700 cat era
. eu nici pe astia nu i-as da, ca nu am de unde....prea mult pt. 3 zile, si daca doamne fereste se intampla ceva cu bb, tot la mat. de stat il trimiteau.
Toanca incercati mai tarziu...poate gasiti un bazin care sa aiba si apa mica pt. copii, si atunci va fii mai usor.
al meu si azi e la inot, are de recuperat 3 sedinte, ieri a facut una, azi alta, maine cred ca alta. Pe urma pauza pana in sept.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
ce sperietura maraki, ce ti-e si cu limbile astea
. bine ca s-a lamurit problema si nu aveai nimic in geanta
.
Silvia cica e un program acum pt. cei nascuti pe 4 iulie, vorbeau taticii la inregistrat copiii. In mat. Bega era doar o fetitza nascuta pe data aia....norocosii de ei.
Bumbi marco bea lapte din cana, sau cu paiul. de bibe am scapat de aproape un an.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
silvi despre sebi vorbesc...si noi am fost la dr herta - pediatru si ne-a zis ca e f mult lapte pentru varsta lui si ca obligatoriu trebuie sa renuntam la bibe...insa e asa de fericit cand bea cu bibe si se linisteste si e ca un ritual, stie ca dupa...urmeaza somnicul.
asa ca nu vom renunta...deocamdata la bibe...poate insa numai la cantitate...desi, incepe sa planga ca mai vreaaaaae....

s-a trezit sebi...urmeaza edi...si ultimul dani...![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
asteryaro spune:
Aici ultimii 2 ani, fara amanuntele foarte picante
, dar aveti ce citi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103513&whichpage=9
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)