Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery mergi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103513

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki deci tu esti cu nasul pe net , pe orice miscare, numai cu noi nu vrei sa vorbesti.Ce face Angelos? Da Roxana acumc a a luat bacul si ca s-a angajat nu incearca la o facultate?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour azi e ziua nationala a FRANTEI Ana de France cum serbati? Aseara am stat se ne-am uitat de pe balcon la atificii si am ascultat muzica a fost ceva chef mare aici la lacul de agrement de langa noi m-am si mirat ca au lasat muzica si disco in aer liber cu muzica pana dupa 12 noapte exceptional ca la 22 era gata in centru orice manifestare a fost prima data cand agitatie si oameni pe strada noaptea aici ca dupa 20 seara nu mai vezi pe nimeni si radeam ca iti da unul o palma nu ai martori.
Giova ai perfecta dreptate cu bb asa ne-am obisnuit si ii zicem, plus ca daca altul mai mic nu e ramane el . Poate ma si iau dupa el ca mereu zice despre jucarii sua mancarea care ii place ca "este a lui bb" adica a lui. Simpatici sunteti cu dormitul eu ce sa zic ca doarme cu noi si nu vrea la le noaptea sub nici o forma tati era cu ideea ca sa aducem patul lui in dormitor dar m-am opus eu clar ca daca fac asta sta pana se insoara cu noi in camera
Irina asa e cu bb al meu imediat imi ajunge cu capul la barba mea de "mic ce e " saracul. Cu cezariana ce sa zic ca nu am fost pe faza de ce ai optat sau daca ai indicatie medicala pt asa ceva deci poate sunt inoportuna. Daca nu e indicatie medicala e o moda proasta in Romania ca nu e obisnuinta cu peridurala ca iti zic eu natural si cu peridurala nici nu stii ca nasti si la 2 zile zburzi la pizza si in parcuri sa iti zica Giova . Eu am nascut asa si am avut o nastere dificila la care normal s-ar fi impus cezariana ca s-a rotit bb in ultimul moment si venit in prezentatie faciala oricum cezariana nu se mai putea ca era pe traiect bb dar a fost aiurea si ca timp si ca faza, ca iesit Alain cu contuzie la o arcada si un ochi inchis din cauza asta care o luna nu l-a putut deschide cum trebuie , stress pe capul nostru. De simtit durere sau ceva nici vorba si dupa cateva ore mergeam singura si fara nici o durere, poate iti zice Bee cum e cu cezariana ca a trecut prin asa ceva.
Cosmina ma bucur ca e bine baietelul . Cat despre tine la ce fain ti-ar recuperat silueta si cate ajutoare ai pot face si 10 copii
Eu parca sunt in continuu we cum e JP in concediu imi venea sa va zic duminica placuta. Trebuie sa imi gasesc timp sa va scriu o reteta de cookies excelenta chiar si Alain a mancat vreo 3 si el nu mananca nici muffins-ul care eu zic ca e bestial.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Deci toata lumea doarme si eu ma plictisesc.Nu stiu ce sa mai fac si plus de asta ma doare si burta dc stau pe scaun.Bine ca intru in medical de luni si nu osa mai vb nici cu voi pentru ca somati toate.

Mergi la inceput

Silvie eu nu am indicatie de cezariana insa asa cum spui si tu si eu am nascut la fel in Fr cu peridruala insa...copilul mare nu coborase suficient, adica mai deloc dupa care au fost nevoiti sa il scoata cu o chestie care nu mai stiu cum se cheam (vacuum...) drept pt care i-au rupt clavicula, i-au facut capul ca o minge de rugby si pe mine m-au taiat suficient.Deci sunt avantaje si dezavantaje.E drept ca eu m-am uitat pe pereti nu am simtit nimic, dar absolut nimic , puteam sa nasc 27 de copii unul dupa altul.Insa copilul a avut de tras destul, iar eu am ramas cu sechele din punctul asta de vedere...sunt convinsa ca de aici mi s-a tras si cu laptele. Plus de asta dupa ce am nascut au vazut radiografia sau scannerul pe care mi-l facusera la bazin si pe care nu apucasem sa il duc medicului si mi-au zis ca intram in cezariana dc apcuau sa il vada inainte, din cauza circumferintei bazinului.Asa ca aici nu vreau decat cezariana ca in primul rand nu mai sunt singura ca acolo,nu mai vreau sa sufere copilul si in utlimul rand ca nu am incredere deloc in modul in care se face aici perdirala ( asta pt ca am vazut cuma nascut cumnatamea cu peridurala pusa si bagata apoi in cezariana).

Mergi la inceput

Hello,

Irina, Roxana vrea sa dea la Arta decorativa si design pt ca are talent. Fata eu stau mai mult pe la Michael si mai trag cu ochiul pe la generale.Nu ma satur de subiectul cu Michael Merg sa fac un dush.....bine ca am rezolvat si am trimis banii la parinti In rest...nimic nou.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki si tu ai o problema ca si mine de altfel .Si eu am citit toata presa straina in ultimile saptamani.ce ziare locale, am citit la the sun , us magazine, dailly mirror, et online...numai si numai despre mj.Inca nu mi-am revenit din soc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu dorm. am umblat brambura prin Real.
Bb l-am plasat la Clau la birou....a facut plaja pe balcon si eu mi-am facut cumparaturile.
tare bine e ca are biroul aici, cand trebuie sa fug undeva il predau. Noroc ca e cuminte si doarme si ei pot sa munceasca.

irina super grasunica nepoata.
Aici in Ro iti opreste peridurala in momentul expulziei, ca sa simti contr. bine si sa poti impinge. rar care lasa cu anestezie, tocmai din cauza asta...cum ai patit si tu.
depinde de anestezist cu punerea periduralei. pe o prietena au chinuit-o de numa, eu am prins o dr. buna, care numai odata m-a intepat.
Aveti clinica privata...Euromaterna sau cum ii zice, 45 mil. nasterea....nu te tenteaza?
Silvia e totul inchis de ziua Frantei? sarbatoriti?
la maternitate intreba un tatic la inregistrari daca e vreun bb nascut pe 4 iulie. le dadea viza pe viata pt. America la toata familia. de ziua Frantei vad ca nu sunt oferte.
Maraki hai ca si Marco e innebunit dupa MJ. cum aude o melodie e foarte atent...ii place la nebunie.
Bine ca ai rezolvat cu banii.
Bafta Roxanei sa intre unde-i place.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Ioana da sunt doua maternitati particulare super misto si la una e 45 de mil iar la cealalta 1000 de ruo nastere , all inclussive.Una am fost la ea in vizita la o colega si arata mult peste o clinica particulara din Franta( acum cat o tine asa) si plus de asta asta e pret fix si ai inclus tot de la pampers , creme , tratament , anestezie , mancare,spitalizare ,t tot, tot...nici apa plata nu ai voie sa vii cu ea,de filamt filmeaza ei si iti dau dvdul, deci e mai mutl decat ok.Eu iti dai seama ca vrea pe acolo insa nu stiu cum o sa stau cu finantele in periaoda aia dar am sa fac tot posibilul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Maraki si tu ai o problema ca si mine de altfel .Si eu am citit toata presa straina in ultimile saptamani.ce ziare locale, am citit la the sun , us magazine, dailly mirror, et online...numai si numai despre mj.Inca nu mi-am revenit din soc

faataaa nici eu Sa ma vezi dimi in masina sau la sv cum ma apuca la vreun cantec.....de aia mi se pare ca nu ma potrivesc perioada asta pe aici, nu am rabdare la scutece deocamdata.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput