Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana se pare ca doar noi mai suntem prin zona.Bravo tie ca incerci sa mananci de toate.Sper sa nu faca Edi colici.Cea mica a lui fratemiu are 3 saptamani si o zi si nu are colici, doarme nonstop.Sa stii ca parca mi-ai facut si mie pofa de ardei , insa sigur imi trece pana ajung acasa.Mie mi se pare bizar cand ma gandesc ca mi-a zis ca e fata ca eu am pofte numai de atsea acre.Acum imi e gandul la niste castravei murati

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Mie mi se pare bizar cand ma gandesc ca mi-a zis ca e fata ca eu am pofte numai de atsea acre.Acum imi e gandul la niste castravei murati

Eu cu Ravan bagam cate 2 ciocolate/zi si visam non-stop crema de zahar ars, gris cu lapte, lapte de pasare...si evident, le si prestam in mijlocul noptii......doar nu am ajuns la 25+ facand foamea. Dar ma gandeam ce bizare sunt totusi poftele, de la individ la individ.....
Eu am pentru 2 zile o bebelusa de 3 luni jumate dulce si mancacioasa. Fetelor, acum imi dau seama ce repede uiti tot ce e legat de bebei mici. Habar nu mai aveam cat papa, cat doarme dar ne descurcam. Fi-miu o pazeste ca pe ochii din cap si aud numai: "Plange fetita!", "Unde-i bebelusul?", aseara mi-a spus din proprie initiativa "Imi place fetita!", e un scump, ce mai. Si ii tot pune jucarii in brate, ii spune "Deschide bebe gurita sa-ti dau suzeta!" mor de dragul lui. Iar pe mine ma pupa de ma albeste si tot in brate sau in carca mea sta!
Gio, bine faci ca papi de toate! Sansele sa faca Edi colici sunt destul de scazute. Iar vara fiind si plin de fructe ar fi pacat sa nu te vitaminizezi natural.
Miha, concediu placut!
Cosmi, interesanta aventura voastra cu trenul, ma bate si pe mine gandul sa experimentez asa ceva....
Merg sa sterilizez niste biberoane ca imediat se trezeste fomista asta mica.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irina cumnata ta nu trebuia sa nasca cam ca si mine? pe la sf. lui iulie? super ca nu are fetitza inca colici, doarme si mananca, ca si Edi.
Edi doarme de azi dimineata, s-a trezit putin de tot, m-am muls si i-am dat prin somn cu bibe...sa mor de stiu de ce doarme atat.
eu numai dulciuri am mancat si e baiat. la Marco doar acrituri.
Ioana nu exagerez cu fructele. as face-o dar mi-e firca.
mi-e pofta si de cioco, am zis ca macat cate o bucatica pe zi...dar tot uit sa cumpar. mai bine, ca acul de la cantar tot pe 70 ramane, nu vrea sa coboare neam.

am dormit si eu 2 ore jumate. acum am pus rapid niste paste pt. marco. vine de la inot si-i fac cu branzica.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello si de la mine! Cu poftele si eu zic ca deinde de la sarcina la sarcina nu poate fi asociat cu fetita sau baiat.
Giova mai rezisti ? e frumos ca meregti la Felix, mai e mama ta la tine?
Bianca ati plecat?
Cosmina am tot uitat sa te intreb ce mai face baietelul la care i-am cumparat hainutele? Nu ai mai zis niciodata nimic de el. Cum mai e el si fratiorul lui, atunci am si uitat sa te mai intreb dupa faza daca si la cel mic i-au fost bune hainutele care i le-am trimis ca habar nu am.
Eu sunt in zona, ne jumam cu bb, mai bucataresc, am ieist la pplimbare si cat atat.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello,
Mai este putin si se termina lectia, deci pe graba sunt, ca de obicei.
Razvan... are stomatita . Gio, ne-ai dat prin telepatie de la Marco ? N-are febra, dar limbuta e jupuita pe la jumate, ii dau glicerina cu nistatin... vai de noi. Noroc ca n-are febra (inca) si sper sa nu faca.
Mda, cam atat...
Pupam toate maimcile si copilasii, mari si mici.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Astery, sanatate lui Razvan.
Bianca, vazut poze de la mare, frumosi. Si distractie placuta in continuare.
Irina, nu conteaza ce bb ai in burtica, poftele isi fac oricum de cap. Si greturi, ai? CA eu una cu primii 2 am avut greturi gramada si fura fata+ baiat. La Razvan am vomat pana dupa 6 luni. Iar acum.....f putin prin comparatie. Cu Ana am poftit spanac, Cu Razvan fructe, iar acum cremwusti. Acrul nu se pune, ca ash fi mancat muraturi oricand cu toti 3.
Ioana, bebitza mica sta doar cu voi sau e si mamica ei? Uff ce dragi mi-s asa mici mici.
Giova, super Edi! A luat fff bine in greutate. Si sa stii ca desi sigur nu ti-e usor, tu pari oarecum mai relaxata (se vede ca e bb2, nu?). Mama, peste 2 saptamani la Felix? Chiar te invidiez! Sunt curioasa ce zice Miha de cum a fost la hotelul ala, ca ma tenteaza si pe mine. Ash avea si eu nevoie de o mica vacantza, poate in noiembrie. SI cum atunci, nu-i vreme nici de munte, nici de mare, poate ar fi vremea de o piscina acoperita cu apa calda si rasfatz! Eeee, vise, sa ne vedem noi sanatosi atunci.
Ai mei micutzi sunt ok. Ana imi tot explica ce vom mai face dupa ce vine si "ala mic din burtica". Se joaca frumos impreuna copiii mei. Ce a trecut timpul! Razvan e numai dupa Ana, de dimineata pana seara. Nu manaca fara ea, nu se joaca fara ea. Uneori o cam deranjeaza, ca ea ar vrea sa picteze si el nu, sau alte alea. DAr sunt dragutzi rau. Construiesc impreuna, se joaca la nisip impreuna......

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGICI...eu matinala ca se spune ca esti mai relaxat dimineatade unde n am chef de citit,cand vad cartile ma apuca instantaneu o senzatie de voma...acum mi se pare ca am citit degeaba ca nu mai stiu nikvi s a intamplat sau eu sunt anormala???

Silvibaietelul este bine..a facut progrese mari mai ales ca aveam pb in coordonarea motrica si ceva deficit de atentiedar din toamna va merge in cls 1 si cu ajutor specializat si programe de interventie personalizat va face fatza cat despre fratior..i au fost bune hainutele si s au bucurat parintii mult ,inca o data pt tine

Giova asadar doarme piciul...asa era si papan dormea non stop iar dupa 1 luna era ca o galusca de umflatel,a fost un cuminte ca bebeu nu m a trezit 1 data noaptea,colici nema asa ca dar BIancama terorizase ,plangea non stop de facusem depresie pana la 7 luni se trezea de cateva ori pe noapte,spalam rufe de mana iar pe ea o puneam pe capacul de la wcde asta au trecut atatia ani pana a aparut papan...pana am uitat

Beetu esti o curajoasaar tb sa ti urmam exemplueu nu zic ca nu mai fac alt bebe..poate peste vreo 2 ani imi vine poftaca la mine e cheia,dupa sotu facem 10

Mihaconcediu placut si sa va distrati

Bianca ai plecat madam???super pozele

Dmellite simti bine???cand ar tb sa nasti??

ASTERYoff ce sa pateasca frumosul...nasol cu stomatita asta,habar mnu aveam ca i virala

Tioana deci esti bona???ce frumos...ai luat 25 de kg???

pup toate fetele si o sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Neata.
Fuga fuga, iar ma grabesc .
Bianca, am vazut pozele, sunt SUPER faine, sunteti aa fericiti toti 4, BRAVO. am intrat acum repede sa zic, pt. ca ieri n-am mai reusit. Poate la anul sa ne gandim sa mergem si noi la Aqua Magic cu Razvan.
Bee, ma intrebai de progr. lui Razvan . Pai, de cand vizionam Clona together, ne trezim mai tarziu dimineata, nah. Mai demult, pana sa inceapa Clona, la 7.30 max. 8.00 era treaza, acum... s-au schimbat socotelile, dar in medie in jur de 9. Si recunosc, e boierie si pt. mine.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Ieri am iesit la plimbare...unul cu caruciorul unul cu Marco...putin prin parc, pe urma i-a venit lui Marco stralucita idee ca vrea si el in carucior.Bee m-am gandit la tine cu amandoi in carut, macar Ana era mai mica.... Asa ca l-a pus pe suportul de p[icioare, nu va zic ce greu a mers cu el asa...am zis ca rupe acum caruciorul.
Pe urma, acasa i-a trebuit sa desfaca bouncerul si nu s-a mai dat jos din el. Pe Edi nici nu m-a lasat sa-l pun, ca doar e a lui. oricum, bb e mic inca de el, in patut tot nu are acces. Noaptea dormim asa: Marco in patut, eu cu Clau in pat, bb in landoul de la nasi. la ce ne trebuie noua 3 camere, nu stiu!

Azi noapte am fost super fresh, bb s-a trezit sa pape la 3 ore, dar se vede ca am dormit ziua. Musai 3 ore pe zi sa dorm si eu ca de nu, noaptea sunt varza.

Sora-mea vine in 22 iulie, sa-i zic ca poate mergem la Felix, vine cu noi, ca doar nu ramane singura in Tm...am si uitat de ea.

Cristina sanatate lui razvan. of doamne, pacatoase mai sunt astea.bine ca sta la badijonat guritza, trec mai repede. Hexoral spray e foarte bun si mi-a mai zis cineva de AmphoMoronal.
Bee simtim si noi nevoia de vacanta, de aceea vrem sa mergem. acum sa vedem cum e bb, de el depindem. te cred ca si tu ai nevoie de asa ceva...copiii nu mai pleaca la Oaradea? ce nerabdatoare e Ana sa vina bb2!
Sunt mai relaxata, ma bucur sa vad ca ia in greutate, restul nu conteaza.
Silvia te joci cu bb? care bb? ca e flacau in toata firea.
MAma a plecat, suntem mult mai relaxati fara ea. Oricum l-au tampit pe Clau cat a stat in Alba toata lumea. Nu mai zic ca ieri a sunat bunica-mea si a inceput sa urle la mine, cum l-am dus la gradi, ca noi nu vedem de copilul ala, sa-l ducem la dr., ca ii facem de rusine ca-l vede lumea asa de slab. Nu-ti spun ce i-am zis....se uyita Clau ca la tablou...toate au o limita, dar mor mai cand aud ca mai importanta e gura lumii. Cum naiba sa arate un copil dupa 5 zile de nemancate, normal ca e apatic si slab...pana isi revine mai are, nu va zic cat ma chinui sa-l fac sa manance cate ceva, la gradi macar papa, de aceea l-am si dus...dar inteleg ele? of....
Cosmi papan a papat san?
e normal sa ai impresia ca nu mai stii nimic. si eu am patit-o, relax ca ai totrul stocat in memorie...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

In sfarsit parca s-a mai miscat ceva prin zona!
Ioana da de unde te-ai procopsit cu un bebe asa mic? Super tare.Si cum ti se pare asa cand vezi un nou bebe cum ati perceput aceste doua ziel toti trei un nou bebe?
Ioana cumnatamea trebuia sa nasca sambata deci pe 11 iulie si a nascut pe 21 iunie deci cu 3 saptamani nainte , provocat.Insa a fost mare fetita a avut 3500.
Cristina pupici l grasanel .mititelul , acum cum papa? Eu nu mai rezist nici la clona , adorm inainte , iti dai seama ce obosita ma simt.
Chiar asa Silvie , buna faza cu ce joci cu bb.
Bee cu Mario nu am avut greturi , pofte , nimic, insa acum am niste greturi de ma termina .Ma tin de dimineata pana seara, am un nod in stomac si saptamanal in cel mai bun caz vars si ochii din cap.Pofte...cu carul ...poftesc orice e comestibil, bine ca imi trece imediat.Partea buna e insa , dc puteti sa va imaginati , nu mai pot pune tigara in gura.
Cosmi dupa eco ar tb sa nasc cam in jur de 15 ianuarie , ca s avezi ca tot spiridus de ianuarie o sa fac, insa cum nu mai vreau normal , ci cezariana presupun ca mai devreme.
Ioana chair ca imi imaginez ce fresh sunteti 4 intr-o camera.Apropo de soacra , mama si eu am avut aceeasi problema de doua ori cu mama.Prima oara mi-a zis ca ii e rusine sa iasa asa cu Mario p estrada ca aveaparul lung si cica e rusine sa mearga cu baiatul cu latze de nu iti povestesc ce i-am spus , pe langa faptul ca m-a enervat teribil si m-a facut sa si plang de nervi.Eu nu as putea spune parintilor sau copiilor mei ca imi e rusinwe cu ei nicicum, da mai ales sa spuna asta pt ca are parul lung. Nu de alta dar era bestial de misto cu plete.Si a doua la fel ca si tine ca e slabanig (cu 20 kg pe cantar).E drept ca e slabut la maini dar pana a il face subnutrit e departe.Asa ca in concluzie sunt de partea ta.

Mergi la inceput