Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)
Raspunsuri - Pagina 17
MIHA78 spune:
scuze, am scris mesajul tare aiurea, m-am grabit sa-l trimit, sunt cu snitelele pe foc, mai pun o haina in bagaj, etc...
Giova spune:
Marco a papat azi, peste cu orez la pranz , mai devreme ciorbitza ala grec. Scaunul da semne bune, doamne ajuta...ca numai urgente/perfuzie am auzit de la bunici
.
Ioana exact la fel mi-a zis si o mamica de la zmeurici. la fel a patit cu fetitza cand a venit bb2. ce sa mai zic...doamne ajuta sa se rezolve toate, caci prea multe ganduri mi-a facut puiul asta mare.
Bianca bine ati revenit. te cred ca nu ai chef de musafiri/gatit dupa vacanta. iar plecati? fain...ce m-as duce si eu.....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Super tare!!!
Bianca welcome home

Am vazut azi un film cu Helen Hunt " then she come to me " Am ramas interzisa cand am constatat cat s.a schimbat, nu a fost ea frumoasa insa acum este slabaaaa raaau si imbatranita
Nu ma asteptam...Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Miha, mersi de sfat in legatura cu masterul
...acum vreo saptamana am aflat si eu ca la stat imi trebuie vechime la functia cu studii, altfel as fi debutanta
Giova, sanatate lui Marcolino sa se faca repede bine, ce ochi frumosi albastrii are
. Cine are ochi albastrii? Eu sunt inebunita dupa ochii albastrii/verzi si din pacate nu l-am mostenit pe tatal meu cu ochii verzi.
Maraki
mersic.
Am fost la Real si niema tort
...unul singur era dar amandina nu Real, asa ca nu am mai chemat azi pe nimeni la masa ca oricum nu aveam chef de gateli.
Sa vedem maine cum va fi vremea, ori plecam ori fac cina....pana anul asta faceam tambalau si la ziua Sandrei si cu prietenii mei dar anul asta am zis stop...an de criza ce mai atata gateli
. Cadourile de la familie oricum le primeste asa ca...
Poate am chef sa pun poze...mai intru
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am reusit sa pun si eu pozele...m-am chinuit putin cu ele ca aparatul meu a luat-o razna si se pare ca de cate ori schimb acumulatorii se schimba si data ...ciudat
Aici incep pozele:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-04/10:24:50
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata gagici....
eu pe aici cu cafeluta astept sa mi vina cheful sa citesc
...ieri am fost la gara s o asteptam pe bianca si pt ca mai intarzia trenul eu si papan ne am urecat in trenul care duce la aeroportul otopeni...dus intors...a fost baiatul meu super fericit pt ca tot timpul ma intreba cand il duc cu trenul
...dar partea proasta ca a facut trenul aproape 2 ore de au asteptat sotul si fata mai mai sa plece acasa
apio ner am dus la kfc sa papam...Bianca s a distrat super in tabara i a placut fff mult ...acu asteapta as dau eu examenul si pe urma sa plecam la tara la atta socru cateva zile ca tare mult ii place acolo
Giova asadar ai laptic mult,asta e fff bine,cat despre cm si mie mi a venit super repede dupa ce am nascut pe papan
..sper ca Marco e ok acum
Bianca super pozele sunteti bronzati ff frumos toti
Maraki super dansul
gata ma retrag
Biancas spune:
Neata si de la mine 
Acum am facut ochi si am deschis laptopul sa vad cum va fi vremea...cica iese soarele si se va incalzi.
Cred ca o taiem catre Bicaz chiar daca nu am nimic pregatit...mancam si dormim noi pe undeva
.
Nelu inca doarme, il trezesc si facem consiliu de familie
.
Cosmi, fain cu trenul, si Dani s-a distrat mult cand l-am dus. Deci a venit Bianca deja, sunteti familia completa
. Spor la invatat, te crd ca nu ai chef pe caldurile astea. Cheful vine mancand asa se spune nu?
.
Merg sa imi fac
ca nu vad bine de somn .

Bianca
Giova spune:
Buna dimineata de la o mamica zoombie!
La 6:30 cand sa ma pun in pat sa dorm(dupa o partida de ...alaptare
) se trezeste Marco
. la ora 8 l-am dus la gradi, nu a prea vrut el, am vb. si cu educatoarea despre situatie, mi-a zis ca a fost un virus in gradi, caci mai multi au facut enterocolita....asa ca nu e din cauza de bebe, doamne multumesc.
L-am cantarit pe bebicu mic si la o sapt. are 3kg
. a pus de la iesirea din spital 350 gr, am iesit cu 2660 gr. Sunt tare fericita, se vede si pe el ca a pus carnitza. Doamne ajuta tot asa sa o tinem.
Bianca soacra si bunica din paRTEA tatalui ii au albastrii. sa vedem bebu ce culoare va avea. soacre isi face sperante ca tot albastrii vor fi.
m-am lecuit, si bb2 e leit tat-su. asta seamana mai bine cu el, doar gura e a mea la amandoi. la Marco si naravul e tot al meu
. si Edi are degetele lungi ale lui Clau, la fel ca Marco, forma unghiilor e a mea.
plecati pana la urma? aici e supewr cald deja. distractie faina, profitati cat puteti.
Cosmi si Marco e fan tren.pacat ca au asteptat atat
, dar mai conteaza? daca papan a fost fericit!
vine Clau sa stea cu bebu, eu fug pana la piata si la macelarie, vreau sa fac ardei umpluti cu sos, la cuptor.
revin mai tarziu...
_
Gio
de
d_melli spune:
Maraki e super de tot faza cu Michael , am vazut pe youtube si restul.Super.
Bianca din pacate am avut musafiri si niste probleme si nu am avut timp mai deloc.Am vrut sa te sun insa mereu era prea tarziu si nu am mai vrut sa te deranjez.Bine ca v-ati distrat frumos.
Ioana deci lucrurile intra pe fagas normal.A luat super bine Edi in grautate.Doamn imi aduc aminte ce stresmai era pe capul nostru cu cantaritul lunar.Sper ardeii umpluti insa tu poti manca?
Miha distractie placuta in concediu.
Aici a plouat alaltaieri cum nu am vazut jamais.Eram in mall in oras ,mare si fabulosul mall si imi ploua in farfurie (eram la pizza hut), ploua peste tot in mallul ala si noi eram la parter.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
l-am lasat pe Clau o ora cu bebe, care dormea...am facut piata, am luat carne...doamne ce bine e sa plec iar prin oras, cu treaba...cred ca mor 1 an acasa, mai mult nu stau. Nu as sta nici atat, dar cu cine sa-l las pe bebu?
ma dispera ca inca doarme, ca as fi tras si eu un pui de somn langa el. asa il astept sa se trezeasca. azi noapte dupa ce i-am dat sa manance a inceput sa chitaie...ma credeti ca am adormit instant??? noroc cu Clau...a vazut el de el...dim. l-am lasat pe el sa doarma si am dus eu pe Marco la gradi.
Marco e ok, au fost cu toti in piata sa cumpere fructe, tare incantati au fost. a si mancat bine de tot, acum dormea dus. Nu am rezistat si am sunat educatoarea...dar ma bucur ca e ok. pe urma merge la inot...ultima sapt. pe urma numai din sept. reincep.
irina sa stii ca eu am mancat din toate, putina rosie, cate o nectarina, putin pepene, ieri am mancat 2 sarmalute cu varza noua....
La marco numai super si carne fiarta si gratar si a avut colici la greu.
Bianca super pozele...doamne ce dor mi-e de o vacanta! al meu a rezervat peste 2 sapt. la felix
. merg ai lui si a zis sa mergem si noi in weekend. acum sa vedem cum se prezinta bb, eu cu el pe strand nu voi merge, dar macar sa se relaxeze el si marco.....
Rezervarea e facuta, sa vedem cum va fi pana atunci.
Miha voi cand plecati? poate ne vedem....
_
Gio
de