Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)
Raspunsuri - Pagina 14
irinatunza spune:
Buna!
In primul rind, felicitari mamica Ioana ! Sa fie puiul Edi sanatos si norocos ca tare frumusel e. Iar tu arati super! sa fiti cu totii sanatosi; sunteti o familie implinita.
Ma uit la pozele lui si ma minunez cit e de micut si de frumos. Exact asa era si Sabi, a avut la nastere 2900 si 49 de cm. Mi-era si frica sa pun mina pe ea.
Irina, felicitari pentru fetita ! sarcina usoara !
T_Ioana, multumim mult pt comentariile din drop. Esti o draguta, ca intotdeauna. Si mult succes si tie la proiectat fetita.
Silvia,
si tie si lui Alain. Cum mai merge cu dieta?
Maraki, tare greu cu patronii astia daca nu-s seriosi. Ce haios e Angelos cu pp in cada. De ce nu vrea sa faca la wc?
Am mai pus si eu niste poze cu printesa mea.
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Poftiti la cafea
.
Razvan inca doarme... aici este putin cam inorat, asa ca nu stiu inca ce program avem.
Gio, uite cum incep eveniementele: cadrea buricutului! Uite-asa va faceti mari. Sanatate multa lui Marco, saracutul da dintruna'n alta
.
Sunt p'aici.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Bee spune:
Buna fetele.
Astery, multam de cafea si eu 2 pana la ora asta. Asa se scoala de obicei Razvan (asa tarziu)? Ca noi............Plangem si suspinam de demult. Dupa ce ca nu pot dormi de dureri, abia ma pun in pat ca apare si flacaul sef ca o floricica (pe la 2-3 noaptea) si incepe sa nu mai doarma! Si ne trage de maini sa ne trezim, se foieste, etc. Am avut o noapte de vis. Cafea in vena ash avea nevoie.
Giova, ati scapat de buric! Bravo! Marco, banuiesc ca are diareea tot de la virusache ala urat. Ufff. Sper sa treaca repede.
Silvi, stiam eu ca e asa cu masina aia de paine! O s-o pun pe lista de perspectiva! Cand vorbeai de excursia lui Alain, era vb de anul asta?
Maraki, deci Angelo a fost doar usor racitutz. Asa mai fac si ai mei: raceala rapida si trece de parca nici n-a fost.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
andiaroro spune:
Cristina-Va tin si eu de urat in mod exceptional la cafea(nu am baut decat in luna a9_a , in rest nu ma tenteaza), dar am prestat azi la ibric una din guatemala si mirosea de te traznea, dar doar asta a fost de ea ca nu-a dat pe spate(doar pretul).
Silvia-suuper! sper sa-i placa lui alain cel putin cat i-a placut lui alex la ponei
Bee-usurel de apropie momentul
Cu ferestrele eu sunt si mai obsedata-astea noi se rabateaza si se pot bloca cand le inchid de nu se mai pot deschide decat cu cheia, iar balconul l-am inchis si are dispozitiv de blocat si el
se uitau cam ciudat la mine ferestrarii cand vedeau ca el cer tot ce inseamna securitate, dar alex la 18 luni era calare pe un scaun langa fereastra, asa ca m-am documentat bine si am cerut tot ce se poate pune al niste ferestre-acum mai ramane faza cu inchisul meu pe balcon. daca se intampla, acolo raman pana mi-ar deschide cineva pe dinauntru
paranoia!!!
Giova-bravooo pt buricel!
O singura idee:pe mine dr gin special in lactatie la care am fost cand anastasia avea 5 zile si eu aveam rani cam ca tine, m-a sfatuit sa evit mulsul in prima luna. asa ca iti spun si eu, ac lucru..scoate putinel, daca simti ca nu mai poti si cam atat(mai multe explicatii pot sa-ti dau pe pm ca sa nu ocup spatiul aici).
Imi pare atat de rau de Marco...sper sa-i treaca cat mai repede toate. Si eu puteam sa-l las pe alex in ro 2 sapt cu taica-su cand avea anastasia 1 luna, dar am necis sa"nu" dupa ce am vb si cu psiholoaga de la cresa si mi-a confirmat ce-mi trecea si mie prin cap : sigur i-ar fi placut, dar s-ar fi simtit cumva indepartat si apoi ar fi fost si mai complicata gasirea echilibruluialaturi de bebe...
Maraki -sper sa rez cumva cu gradi...e adev ca e aiurea serv tau, dar varsa-ti oful ca-ti face bine si da-i inainte ca asta itiu permite sa stai cat mai mult langa piul tau si asta-i sel mai imp
Silvia -doar in fr tampenia asta cu miercuri si aveam noroc ca scoasera anul trecut sambata dim ca ne aranjau si we cand se duceau la primara. Eu o sa-l inscriu la centru miercurea, dar nu am de gand sa-l duc in friecare mierc si in orice caz, nu in prima luna ca vreau sa nu-i schimb decat treptat prg de acum
Irina mai pov despre Sabi... si alex tot imi pov aventurile lui de ieri(acu il apuca) si vrea sa-i raspund...promite baiatul: ne-a pov abia dupa 3 zile de ce l-a pedepsit virginie
cosmi1975 spune:
salutare gagici
eu pe aici cu treaba dar si cu un ochi in carte pe care mi vine s o azvarl cat colo...
parca nu mi intra nik in cap
offf ca asa s de stresata cu examenul asta....macar sunt mai linistita ca mi au iesit analizele bune
si s tare fericita ca intrasem la ceva idei
PAPAN se joaca pe aici si s a facut un cuminte si un intelegator
Bianca in tabara ..ii place ff mult iar profii le au facut un super program
GIOVA
un scump bebele tau si tu arati f bine,imi pare rau de Marco dar lasa ca trece
Maraki nu te mai stresa cu serviciul lasa ca o sa fie bine
pup toate fetele si s pe aici
silvi_2005 spune:
Intru si eu daca dati cafea ca eu nu am apucat inca sa-mi fac
pana am vb cu Jean si i-am dat micul deju , apoi s-a trezit Alain si uite asa sunt fara cafea inca. Alain e super constipat i-am prestat un ceiut cald sa vad ce reuseste saracul ca niciodata nu a plans nici ca nu poate.
Giova super cu buricul
ati intrat deja in alta etapa sa vezi ce repede vor trece urmatoarele cateva luni. Poate e ceva viroza la Marco
sa se puna repede pe picioare.
Ana de Frace si noi am luat o data cafea de Guatemala dezamagire totala de la culoare pana la gust cred ca la gunoi a ajuns punga. Noi sunt maaaari cafegii al meu sot mai ales si a incercat toate firmele dar am ramas la Carte Noir de vreun an
nu mai avem chef de alte incercari. Cu miercurea si eu ma gandeam sa il duc din cand in cand habar nu am o sa vad la inscriere daca e ok daca ii platesc si il duc numai cand am chef dar ma gandeam sa fie inscris sanu ramanem fara loc si ca ar fi fain din cand in cand dca au ceva amplasament mare ca o tabara amenajata cu tot felul sa mai mearga din cand in cand si acolo. Habar nu aveam de sambata
asta mai lipsea, cine stie ce o sa se mai schimbe...
Irina cu dieta nu merge nicicum ca sta ca nu am mai facut de la vacanta incoace o sa o reiau in august la sf ca ar fi ok si din punct de vedere al timpului de pauza am slabit 10 kg atunci dar nu am tinut ca lume adecat jumate din ea, merita e cel mai ok program tinut vreodata.
Bee
sa sacapi cu bine imi imaginez ce oboseala e pe tine ia mai pune sotul de veghe in we si du-te tu si stai linistita singura in alta camera. Si eu din lua a saptea nu am mai dormit era horor e cea mai grea perioada parca. Excursia e acum in 23, la ferma cu animale si ponei se face si picnik
cred ca o sa fie frumos cica e iesirea de sfarsit de an, noi deja terminam un ciclu de "studii"
cu haltgarderia asta.
Cosmina spor la invatat !
Si aici e vreme aiurea si cred ca tot asa va fi, bine ca nu e cald
oricum tati e liber si sta cu noi pana la sf saptamanii viitoare asa ca o sa mai iesim cu masina si e trece timpul mai usor. E langa noi ceva lac amenajat pt baie si ceva miniparculet la 5 min de mers pe jos daca e vreme buna poate mergem, nu am put uza de parcul ala niciodata ca Alain vroia numai sa sara in apa
asa ca nu am mers acolo. Eram invitati astazi la un picnik frumos cu toti medicii romani de aici care sunt 7 acum
dar nu am mers ca il fac exact in padurea si locul unde l-a muscat capusa pe Alain
ar fi si culmea sa mai merg acolo cand stiu ce am patit am zis ca nu mergem...poate a fost exagerat dar era si mai aiurea daca mergeam si saream pe el mereu cand il vedeam in iarba, in padure, ca pica pe jos... sincer nu as fi avut liniste deloc.
Un we frumos va doresc !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bee ca uitasem pe cand vei vrea sa iti iei masina vezi ca e ceva site super ok ziceau fetele de la subiectul cu painea ceva cu www.bazar.ro nu stiu daca asta e mai caut eu. Si sa nu iti iei moulinex din ala ca f multe fete au pb cu masina aia.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Buna ziua,
Giova ce faci cu buricelul? eu am pastrat bratarica din spital si buricelul
le am intr-o cutiuta
Nasol cu ragadele, asa este in primele 2 sapt
Marco si.a mai reglat burtica?Stiu ca tu nu esti cu medicamentele prea mult dar sa stii ca furazolidonul face minuni.
Pe mine m.a mancat undeva astazi si am lasat bilet sa ma sune urgent Giuseppe din Italia
Aiurea....credeti ca ma suna? Cel mai mult imi pare rau ca nu am putut sa trimit bani acasa, parintii mei isi pun mare baza in aia 150 care-i trimit pe luna, este greu cu pensia si ratele care le au
si nu stiu cum se vor descurca.
Angelo are 109 cm si 15 kg
Dr a spus ca este peste grafic la inaltime si ne.a sfatuit sa nu vb sub nici o forma germana cu el, fiecare pe limba cu care l-am invatat pe copil sa ne asculte.Acum dupa cine sa ne luam, logopeda spunea sa vb in germana...ma gandesc ca o sa.i fie greu la gradi cu copiii 
Cosmi spor la invatatura si bafta la examen 
revin...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Intru si eu o data pe forum sa joc fazan si se cearta fetele de la o greseala facuta de mine ![]()
![]()
![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
ce vreme
ce o face Bianca la mare
ca eu m am plictisit de nu mai pot,iar stefan numai la calc altceva nu l preocupa
apropo mai mananca careva spiridus danete??cu vanilie...al meu ar manca non stop