Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova, aici mergem http://www.perla1mai.ro/
Sanatate lui Marco, ceaiul de menta, eridiaromul si metoclopramid picaturi i-am dat lui Tudor de vreo luna cand am patit acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici nu am avut timp sa intru azi.
S-au intors si baietii mei, Marco mananca putin si imediat e la wc. deja fac cu nervii. nu mai vrea ceai, ma ingana, e obraznic. Ii pun cate putin de Smecta(sa nu-i simta gustul) in suc, ala il bea.
Asa de bine arata weekendul trecut, acum e piele si os.

Mie de azi imi curge sange cam tare, m-am si speriat cand am simtit. Credeam ca lohiile sunt pe trecute, erau putine si maronii. ce safie micul ciclu? sau ce?

Irinutza meris pt. aprecieri. frumoasa blondina.
maraki nasol de tot. super inalt e Angelos.
I-a dat furazolidon Clau in Alba, tot degeaba.acum incerc cu smecta.
Ana pe mine ma doare mai tare cand suge bebe, cand ma mulg nu simt nimic. oricum e pe trecute rana.
Miha credeam ca vorbesti de un alt hotel din Felix cu piscina proprie, de-aia te-am intrebat. e misto si asta. concediu placut sa aveti!
Cristina mersi.
Cosmi spor la invatat!
Bee sper sa treaca, Clau e cu nervii la pamant, sa vad cat ma tin pe mine.
Vineri l-a dus la urgente cand a vazut cat a vomat. a zis ca-l interneaza si-l pune pe perfuzii, sau sa continuie tratamentul. I-a dat de la spital ceai de menta cu saruri.
sper sa se puna pe picioare, ca nu vreau sa ajung cu el la urgente.
va pe toate, merg sa vad ce fac baietii....o fi adormit si Clau langa bebe, iar marco cine stie ce face.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova de cate ori a luat Marco furazolidon? Angelo in doua zile se reglase,trebuie sa-i dai cum scrie in prospect, nu este de ajuns o zi. Nu cred ca este ciclu asa devreme, la tine nu vine asistenta pt Edi acasa? Intreab-o pe ea ca trebuie sa stie.

Eu m.am vopsit si am pus sa fac o mamaliguta cu branza si smantana Am vrut sa fac supa de pui cu galusti dar nu a venit Giorgos cu ouale acasa O fac maine...macar sa vrea si Angelo mamaliguta, cum il ating cu mancarea care nu o vrea la gura, strange buzele si cauta servetelul sa se stearga sa nu simta gustul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu ca cafelutza de sambata seara la voi ca am terminat in sfarsit cu smotru si ma pun la vazut filme. I-am carat toate jucariile lui Alain la el in camera sa vad cat va tine ca i-am lasat numai ceva masinute si alea educative aici in sejur ca m-am saturat de dezordine. Al meu sot a fost la shopping azi si a venit iar cu un brat de haine pt Alain i-a luat de la reduceri de la disney o multime de tricouri si costumase tricou pantalon scurt cu toate personajele de la Spiderman , Mickei,Oui-Oui, Donald, ceva masini si altii de nici nu imi mai vin in minte pana si cu amaratul de Memo au facut astia tricouri si pantaloni scurti m-am si enervat pe moment ca am zis clar ca nu-i mai luam nimic ca nu are nevoie ca e plin dulapul nu o sa puce nici sa le imbrace o data ...in fine macar sunt mai lejere astea de azi si o sa le spal cu detergent lichid la rece sa nu intre la apa si le-o purta si la anul ce sa zic.
Giova bine ca ti-au venit acasa baietii asa cu smecta cat de cat in fiecare ceai il dregeam si eu pe Alain e important sa bea lichide inceraca ceai de chimen sau de menta daca vrea. Nu stiu ce sa zic de ciclu ca nu mai tinminte cuma a fost dar cred ca trebuie sa mai dureze sangerarea, zic si eu in amintiri.
Cosmina al meu mananca numai branzica din aia cu fructe si de la Danone si de la toate firmele rosie sa fie numai la ambalaj este un fel aici ca si o spuma de branzica, aerata cumva aia ii place si azi a topit trei cutiute de 100de grame. Danette ala e cam cu E ca altfel nu il pot conserva...stiu ca nu s epot evita toate cu E-urile dar eu cam incerc cat de cat sa nu cumpar.
Maraki supa de pui de casa am facut si eu dar cu taietei ca nu ii place la pitic cu galuste desi eu numai din aia as manca si eu am facut saptamana trecuta o mamaligutza cu niste ficatei de pui inabusiti cu ceapa verde ceva reteta traditional Dobrogeana o minunatie.
Miha e supe locatia unde mergeti mi-au placut camerele mari, e mai linistita si ok 1 Mai si pt baie puteti sa mergeti zilnic la Felix, sa prindeti vreme buna. Pe cand plecarea? Si eu vrea sa fac o escapada numai cu Jean 2 zile undeva in Ro o sa caut ceva locatie frumoasa sa vad ce gasesc.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu e nimeni la cafea? Ofer eu astazi ca sunt deja la a doua aseara am baut cafea cu Jean ca cica ne uitam la filme el a adormit pe la 12 sieu am ramas pe baricade pana la 3 ca nu am mai putut sa adorm.
Giova cum e Marcolino?

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vin eu la , doar asa....ca de baut nu mai beau, gust cate o guritza si o pasez lui Clau.
Lohiile cica tin cam 2 sapt. Probabil s-au mai adunat si de aceea a curs asa de mult ieri, azi iar e putin de tot. Ziceau la spital ca se aduna in vagin si pe urma curg. Sper sa nu vina ciclul, la Marco mi-a venit destul de repede si pe urma a cam refuzat lapticul.

I-am dat Smecta cu apa cu forta aseara, cu seringa de la Nurofen. Nu mai vrea sa auda de ceai de menta. tare simandicos este. macar a mancat tot cu forta un sandvis.
Azi dim. a vrut lapte cu cereale. I-am bagat Biotics, caci ala nu prea are gust. a mancat ceva, dupa care mi-a cerut doar lapte. iar i-am pus biotics...tot bea pe el...zici ca are cine stie ce cantitate, nu jumatate de cana.

Kk face asa putin de tot, scapa in chilotei. de 2x pana acum. sa speram ca-l pun pe picioare, maine trebuie sa mearga la gradi....mor cu amandoi acasa.

Aseara Clau a iesit, caci au venit niste prieteni din Alba....la ora 12 deja dormeau amandoi copiii...in 20 min. am luat si eu somn.

Maraki am pastrat si buricul lui Marco, acum si pe a lui Edi. trebuie sa nu le incurc acum...cred ca scriu pe pensa aiai cu ce erau prinse initialele. am si parul de la mot a lui Marco, intr-o cutiuta speciala.
Furazolidon i-a dat Clau in Alba, odata cred. acasa nu am, doar Smecta si Biotics.
Silvia tare capos mai este...nu vrea sa mai bea nici un ceai...cum simte un gust ciudat, adio si n-am cuvinte. seamana leit cu mine la fazele astea. cred ca o disperam pe mama cand eram mica, acum o inteleg.

L-am prins pe Marco la Edi...s-a dus langa el si a inceput sa-l pupe, sa-l mangaie, tare dulci erau amandoi.

o duminica frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce de miscare pe aici....lume noua ...am de citit o gramada de pagini, am reusit sa citesc capitlul trecut.
Am ajuns si noi azi noapte la 23.30.
A fost frumos, ne-a placut la vila sa nu depinzi de nici un program de masa, sa mananci ce vrei si unde vrei.
Preturile? In alimentare mai mari ca aici (o supa la plic 5 lei, aici 3 lei maxim, o cola aici 4,4 lei, acolo 5,5 lei) la restaurante mai scumpe normal, mancarea buna unde mancam noi, se vedea ca e proaspata.
Am fost In Mamaia la Aqua Parc cu prietenii nostrii, frumos dar ca de obicei te obliga sa cumperi produse de la ei, o apa plata de 0,5 l la 4 lei, o cola la 0,5 l la 6 lei. Ma rog...o data pe an merge si asa . Pe la ora 15 ne-a prins ploaia, am mers in parcul de distractii la o terasa pana s-a oprit, apoi prin statiune, si seara ne-am dus iar in parcul de distratii si ne-am dat pe acolo pe hinti, ne-am dat toti pe Calypso , Dani a fost super incantat, Sandra s-a dat cu Nelu pe Mountain rouse (nush cum se scrie), apoi pe ciocane...doamne ce curajoasa e copila mea ...si pe multe chestii de pe acolo.
De ziua Sandrei am fost in Bulgaria, acolo frumos dar...toate scumpe...dublu la pret la la noi...o papusa Sportacus la noi era 29 lei la tarabe, acolo 29 leva , in conditiile in care leva e 2,4 lei. Scumpe toate...am schimbat niste euro si ne-am cam chinuit la sfarsit sa ii cheltuim, ca unele erau foarte scumpe, altele erau ca la noi dar duble la pret... Mi-am cumparat niste blugi treisferturi foarte frumosi de la reduceri cu 20 leva , nu se compara calitativ cu ce gasesc aici (numarul meu ). A fost frumoasa excursia oricum.
Vineri am prins vreme urata la mare, am umblat prin statiuni de unde mi-am cumparat si eu diverse bluze si fuste caci...interesant in Eforie si Mamaia nu mi-am gasit nimic pe gustul meu . (chiar se bucura Nelu ca mergem cu bani acasa..ihi )
Sambata am facut plaja si baie de dimineata si pe la ora 14 am plecat spre casa..am venit pe ploaie pana acasa, drum foarte greu si obositor .

Maine am vrea sa plecam din nou la drum daca tot are Nelu concediu pana in 16, dar asteptam sa vedem cum va fi vremea, am vrea sa plecam la Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Piatra Neamt si vizitat ceva manastiri din zona...vreo 2 zile...sa vedem acum prognoza meteo ca sincer nu am chef sa desfac atatea bagaje si iar sa le fac..hainele murdare le-am pus separat asa ca ce am in genti e curat, mai adaug ceva mai gros....sa vedem.

Citesc capitolul asta si revin...trebuie sa fac si de amiaza ceva, noroc ca mi-a facut maica-mea o friptura de pui.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mi-am descarcat si pozele, am facut 680 in total . Am sa pun si in drop...dupa o selectie dura .

Scuzati eventualele greseli dar mi-au crescut unghiile cam mari si chiar nu vreau sa le tai .... si chef de editat si recitit mesajul scris nu mai am.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, sanatate multa lui Marcolino. Sper sa fiti deja pe drumul cel bun, sa se refaca rapid. Baietelul prietenei mele, cand a aparut fratiorul, tot cam asa a patit.....ma refer la stomatita. Plus ca a inceput sa-i mearga burta si apoi a avut un regres cu olita, in sensul ca a facut iar in pampers vreo 2 luni. Cine stie ce se intampla in mintea si sufletelul lor...
Cu lohiile e normal ce se intampla. Ce trebuie sa urmaresti cu atentie e culoarea si mirosul. Daca astea nu se schimba totul e ok, cantitatea poate sa difere. Lasa ca scapi tu si de asta!
Silvia, m-am distrat de cafelitul vostru tarziu. Cam asa iau si eu tzeapa cu vizionarile....Cristi adoarme dupa primele 5 minute si raman sa ma uit singura pana la 2-3 noaptea la tot felul de filme
Miha, am vazut prezentarea complexului unde mergeti......arata tare bine! Ce mai face Tudor?
Cosmina, Razvan nu cred ca a mancat crema din aia Danette vreodata(sa fiu sincera nici eu), dar eu fac ffff des crema de zahar ars si e mare amator. Cred ca seamana la gust, nu?
Ana, cum mai e degetul tau? Ce mai fac scumpiceii tai? Sa inteleg ca a ratat Nastasi bubitele?
Merg sa pun o ciorbita la foc!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ai mei baieti dorm, eu tot aman momentul in care ar tb. sa fac bagajul. Dimineata mergem, pana duminica vom sta, da e draguta locatia, nu cine stie ce, dar faptul ca au piscina lor si loc de joaca ptr. copii ptr. mine a fost hotarator. Plus sedintele de masaj, am 8 sedinte ca-mi cedeaza sotul toata partea lui...
Bianca, inteleg ca ati petrecut bine la mare, unde ati fost in Bulgaria?
Giova si eu cred ca lohiile sunt,bine ca isi mai revine Marco.Ai inceput sa iesi cu Edi?
Ioana, nazdravanul meu e bine, scoate o gramada de perle, azi a fost tot pe jocuri la calc, l-a lasat Silviu pe motiv ca maine mergem si o sapt. face pauza.
Silvia, sotul meu cred ca n-ar lua nimic sa-i fie bun lui Tudor, habar n-are dupa ce sa se uite, ce se poarta sau ce i-ar trebui, asa ca ai noroc cu sotul tau ca e in tema.
Langa Bistrita am intelkes ca e un complex dragut, Poiana Zanelor, cred ca se numeste, poate ne spune mai multe Ioana.

Mergi la inceput