Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)
Raspunsuri - Pagina 13
silvi_2005 spune:
Giova eu bantui in zona cat vb fiul meu la tel cu soacra
bine ca ai laptic, eu cred ca ar dormi Marco si fara voi, Alain a dormit o seara cu mama numai si nu o vazuse de 5 luni. Eu una nu i-as da lapte dinsan lui Marco
dar nu stiu sa iti explic de ce.
Merg sa ma pun pe calcat haine ca iar mi se aduna vai ce bine ar fi daca s-ar inventa o metoda sa nu mai fie nevoie .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d_melli Deci nimeni nu mai vrea sa vb cu nimeni, atunci vorbesc eu... .La mare a plouat in draci si va tine tot weekendul taman acum cand vroiam sa vedem si noi etapa din campionatul mondial de acrobatii, bla , bla bla... Stie cineva ceva de Maraki , chair imi fac ganduri , ea nu obisnuiestge sa dispara asa cu zilele si nici nu mai am nr ei de telefon. Giova tu ce faci , cum se mai simte Marco , iar bb mic?Deja te-ai gandit la botez? Florinini ce poze superbe...pana la urma nu am inteles sunt poze pro sau sunt semiprofesioniste...mie nu mi-ar fi dat prin cap sa fac asa ceva jamais. Deci continui sa scriu singura , dar mai am un pic si plec acasa .Si imi e o foame de lup.Azi l-am sunat pe Mario si printre altele l-am intrebat :ai mancat? el:da mami eu : ce? el :papucii ![]() Hm deci mai avem de lucrat .Ma mai invart pe aici sa vad c efac, cred ca o sa o sun pe Bianca sa vad dc nu a luat-o apa pe la EFORIE .Cel mai destept intotdeauna cedeaza! |
Hai mai Irina ca nu avem nimic
Sant cam intoarsa pe dos cu sv-ul asta ca de cate ori pleaca aia in Italia, sant amanata cu banii si nu mi se pare normal. Nu trebuie sa ne afecteze pe noi plimbarile si distractiile lor. Imi vine sa.i las balta dar uite ca am nevoie de sv si programul care il am ca sa pot sta cu Angelo.Felicitari pt fetitaaaa 

Ce frumossss
In cate sapt esti? Giova ai noroc cu bebelinul ca doarme bine deocamdata
Sa o tina tot asa
Bee, l-am tinut pe Angelo o zi cu Nurofen si Paracetamol si vad ca a scapat, bine ca nu a fost mai rau.Multumim ca ai intrebat de noi

revin, sa vad ce ati mai scris

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie mi.am amintit, nici eu nu sant de acord cu balconul, la noi este in permanenta usa inchisa cand este Angelo acasa. Socrii stau la parter si este gradina, o sa pun poze cand le descarc.Alain face kk la olita? Al meu nu mai vrea sa poarte pampers, pishu nu face deloc dar cand e vb de kk trebuie in pampers ca nu vrea defel la toaleta sau olita. Nu stiu ce vom face pana la gradi, acolo in doua sapt te cheama sa il iei acasa daca sant astfel de probleme. Nu am rezolvat cu locurile, nu stiu ce vom face...timpul trece....
Giova nici eu nu i.as da!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Maraki eu il las pe Alain sa iasa pe balcon cand e soare si frumos, iesim si citim acolo si ne jucam dar nici vb singur
ca stam la 3 si sunt convinsa ca ar sari la cat cap are. Cu pipi am scapat nu am pb, merge si face singur si acaas nici u imi zice, ma mai enerveaza cateodata ca si da jos si chiloti si pantaloni
, si lagradi merge fara pampers de cand a inceput cu pipi la wc dar cu kk a facut cateva zile la wc dupa care a fost f constipat si imi cere si mie pampers
ca zice ca nu merge
. Cum am fost cu vacanta la bunici si cu stat la hotel l-am lasat asa si am zis sa se obisnuiasca cu faza cu pipi bine dar acum de ieri nu i-am mai dat cand cere sa vad ce face , te anunt ce reusite am. Are pampers noaptea si la pranz cateodata ca am avut incidente la pranz
. Super daca stau laparter nu ai stres macar cu picatul de la etaj. Cu scoala eu zic sa insisti tare acum ca trebuie sa gasesti ceva nu renuta, aici sunt obligati daca soliciti si are trei ani sa iti dea un loc din cate stiu eu. In schimb nu e obligatoriu sa il duci si pot interpreta ca nu ai vrut tu sa il duci daca nu ceri loc. Si la voi e poblema cu locul la masa si cu ziua de mircuri sua nue zi libera in Germania ca habar nu am.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
maraki bine ca e ok Angelos. Nasol cu asa patroni, dar vorba ta...iti convine orarul...nu ai incercat sa cauti si in alta parte?
Silvia mi-a zis Clau, cum a ajuns el acasa, nu s-a mai dat jos din bratele lui si iar i-a sfidat pe bunici. Mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc, ca nu-l lasa acolo, mai ales acum. are dreptate, nu putem sa-l indepartam taman acum de-acasa, si asa sufera.
Balcon marele meu cosmar. de cand am venit acasa, am visat de 3 ori ca a picat de pe balcon marco
. dar nu de la noi, ci din Alba.
Noi avem 2, si a invatat sa deschida usa chiar daca e rabatata. e un stres enorm pt. mine, cand nu e in aceeasi incapere cu mine. I-am explicat de multe ori, dar totusi nu-l las singur sa iasa pe terasa. Stam la 2, dar parterul e destul de inalt...doamne fereste. Nici geamurile nu sunt larg deschise cand e el acasa, le las rabatate, dar alea nu-l tenteaza.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Silvie, din cate stiu programul de gradi este de luni pana vineri, aici unde l.am inscris trebuia sa manance de pranz acasa pt ca avea program 8.30-13.30 ca am zis sa nu stresez copilul din prima cu program lung.Angelo are pampers in jurul pranzului cand stiu ca face kk
in schimb pp face tot la cada
iar afara face fara probleme la pom
O singura data daca face la toaleta atunci scapam de probleme...cu kk stiu ca e mai greu din ce am citit pe forum, constipatii la greu
Noaptea nu face pp deloc, poate sa se abtina si pana la 12.00 cand se trezeste uneori. O singura noapte sapt asta s.a trezit la 4.00 si mi.a spus ca face pp si l.am dus sa faca
Daca vroia la olita era mai usor, asa trebuie sa scoatem pantalonii de tot
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova si eu tot asa tin geamurile rabatate, din cauza asta nici nu ma grabesc sa-l las sa doarma separat de noi in camera lui.Cu sv nu sant sanse sa gasesc un program ca asta de acum.La restaurantul de vsv vad dimineata cum tipul de la curatenie vine pe la 7.00 si asteapta sa-i deschida un barman care pleaca sa se schimbe si se intoarce la rest in 10 min. Omul ala isi face treaba cu barmanul pe cap, eu nu as putea, sant obisnuita singura, cu pauzele mele de cafea, muzica mea
iar la 9.00-9.30 cel tarziu sa plec acasa. In alte parti as avea program normal ca toti oamenii, nu as putea sa fiu acasa cu Angelo iar Giorgos se mai duce pe la controale la medici,etc.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Tocmai mi-am sters un mesaj desteapta mai sunt 
Giova ziceam ca tocmai ti-am vazut pozele si este superb bebelinul tau sa iti traiasca. Poate nu e bine sa il lasati pe Marco dca e asa sensibil acum dar ca idee zic ca e bine sa merga la bunici cateva zile sa aiba notiunea asta de vacata la bunici, este vreme si pentru asta. Eu vreau sa il las in aug cateva zile la mama sa vad
ca as merge numai cu JP undeva
. Cu balconul si eu am fobie mare
am visat si eu o data ca a picat si retraiesc inca senzatia din vis cand am vazut perdelele fluturand si il cautam si nu era nicaieri
Doamne fereste ca il pazesc de atunci ca pe butelie. Vezi ca sunt ceva chestii de plastic de sigilat geamurile care se pot inlatura numai de parinti, cauta ne net era si in Ro ceva site.
Maraki lasa ca e bine ca face undeva, o sa mai creasca si de la gradi zic eu ca se va schimba va afce si el unde ii vede pe copii. Sa stii ca eu am avut emotii la inceput ca eram convinsa ca va face pe el la gradi dar nu facut niciodata cere sa meraga la wc desi acasa aveam incidente ca uita la desene de el. Alain face noapte in pampers adica dimineata cred nu stiu ca el bea lapte si seara in pat la culcare si mai cere si noaptea apa....pe mine nu ala ma deranjeazza si sa scapam de ala cu kk...bine si cu ala ca il cere si nu face pe el
ca muream. Mie cu faza sa nu le dai lichide dupa8 seara sa nu faca pipi mi se pare o aberatie
pai ii e sete si foame la copil cum sa nu ii dau? E bine ca il lasi mai putin lainceput daca nu ami fost Alain vamerge de la 8,20 la 16,30
eu una abia astept
nu am nici un stress ca el face adaptare de un an cu program de 2 ore.
Alain si-a spart azi buza a doua oara in chiuveta
scuipand pasta de dinti azi dupa masa de pranz a fost faza, ase se sperie ca isi tine el singur apoi batista cu orele, nu il mai lamuresc sa si-o dea jos ca e ok.
Giova spune:
maraki deci Angelos e cu pipi tot la cada
.
Marco cand doarme in camera lui e geamul inchis, sau e rabatat, dar am si roleta care e trasa pana jos. aia oricum, nu o poate ridica.
Silvia da am putea sa-l lasam, doar ca el nu vrea fara noi. si chiar nu vreau sa-l las cu forta, ca pe urma sa nu se mai dezlipeasca de noi cand mergem acolo. cand am fost la Moeciu si l-am lasat acolo 3 zile, de a plans vreo 2 nopti e total schimbat. Nu mai vrea sa doarma la mama, ca pana atunci-mai ieseam si noi seara. nu se dezlipeste de noi cand e vorba de somn. asa ca eu raman cu el acasa si Clau iese cu amicii.
si Alain e cu batista cand pateste ceva? marco cum se loveste, cum fuge isi umezeste prosopelul si-l tine la locul cu pricina.
mersi pt. cuv. frumoase din drop.
_
Gio
de
Giova spune:
ne-a cazut buricul
Marco a dat-o in altceva...a vomat si i-a mers burtica
. Macar a reusit sa-i dea o banana si-l prostesc cu ceai de menta.....of...of.
_
Gio
de