Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

La Cristi mi-e si frica sa ma uit , cine stie ce filmulete o fi pus Cecilia pe mail si ma uimeste cu vorbaria lui

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Chiar asa, sa te sperii de un filmulet nevinovat......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am venit de la medic, m-am speriat fiindca azi a fost toata ziua letargic, nu mananca absolut nimic, bea numai apa. lapte deloc.
are herpangina, este virala, asa ca draga Yaia, oricat de mult mi-as dori sa va cunosc, nu pot veni fiindca-i transmisibila.
cica-s dureroase rau bubele din gura, de-aia nu mananca nimic. probabil de-aia nu vrea nici bibele, o sa incerc sa-i dau sa bea din cana, asa ca apa.o sa facem pauza de gradi cateva zile, pana se pune pe picioare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

a, deja un colt de canin a iesit, mai e unul gata sa sparga gingia.
tocmai ce am sosit de10 minute si s-a bagat la scoica la nani.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Rox, ma bucur mult ca vestile sunt bune, si din germania si de-acasa.
Melania, mai aveti un pic si plecati, bravos, petrecere frumoasa ! te asteptam cu poze si impresii.
Greyeras, vreme frumoasa si concediu placut si voua !

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy sanatate multa lui Me.

papanash, sanatate multa lui adi

Eu nu am ce sa va spun de Cristi, mai mult decat ati vazut in filmulet, cine a avut curaj sa vada, este un alintat, un vorbaret un mofturos( nu mai vrea cioba) si tare harnic...cra cra

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

multam mult de incurajari. Asta asa e, stiu ca o sa ajungem la un moment dat sa n intelegem toti 4, si ca geloziile fetei vor mai tine o vreme.
Azi la pranz a zis ca vrea "apa" - a aratat ca vrea lapte de fapt, si apoi mi-a ridicat tricoul . I-am zis ca laptele ala e doar pt Daniel .
In rest obosita - avem o vreme de tot bip bip bip-ul, cu temperaturi de 32-35 de grade si asa multa umiditate in aer, ca ai mei nici nu pot respira (noi ne-am mai obisnuit cu aerul asta). De-abia asteapta sa plece acasa, cica chiar si temperaturi de +40 grade, tot mai bine e la ei acasa .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

acum am citit pe net si m-am speriat rau, cica virusul asta da si meningita virala, cine stie mai multe despre asta ? ma sperie starea lui de somnolenta, azi toata ziua a dormit sau a stat in scoica cu okii deschisi , visator ...medicul cica-i normal sa fie asa de la starea febrila si nemancare.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

acum am citit pe net si m-am speriat rau, cica virusul asta da si meningita virala, cine stie mai multe despre asta ? ma sperie starea lui de somnolenta, azi toata ziua a dormit sau a stat in scoica cu okii deschisi , visator ...medicul cica-i normal sa fie asa de la starea febrila si nemancare.

Ghighi- filme

Scumpo, stai linistita, ca nu o fi dracul asa de negru. Uite si Mario a avut cand era mai mic, dar am scapat cu bine. Oricum ar fi bine cand se face bine sa ii faci prevenarul (pneumococicul) si pe langa asta mi s-a spus ca ar fi bine de ex sa ii fac lui Mario si anti hepatita A.
Multa sanatate

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Roxana multa sanatate tatalui tau.

Luy din pacate, trebuie sa te obisnuiesti cu astfel de probleme ale Mariei. Eu am tras super mult cu Mario, pana s-a imunizat contra racelilor cauzate de gradi. Din pacate marea majoritate a copiilor patesc asta

Betty78 22+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

multam mult de incurajari. Asta asa e, stiu ca o sa ajungem la un moment dat sa n intelegem toti 4, si ca geloziile fetei vor mai tine o vreme.
Azi la pranz a zis ca vrea "apa" - a aratat ca vrea lapte de fapt, si apoi mi-a ridicat tricoul . I-am zis ca laptele ala e doar pt Daniel .
In rest obosita - avem o vreme de tot bip bip bip-ul, cu temperaturi de 32-35 de grade si asa multa umiditate in aer, ca ai mei nici nu pot respira (noi ne-am mai obisnuit cu aerul asta). De-abia asteapta sa plece acasa, cica chiar si temperaturi de +40 grade, tot mai bine e la ei acasa .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Uff, Mario, mai nou de cateva zile ma apuca de tricou si spune "tzitzii". Ma intreb daca isi mai aminteste exact sau pur si simplu spune asa....Daca stie atunci, va face un scandal montru.
Pup si sa iti fie usor.

Betty78 22+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput