Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari inca o data, Mariana, pentru bondarelul Daniel ! Aveti o familie foarte frumoasa, va doresc sa traiti fericiti pana la adanci batranete !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, e si delfinashul cu tine ? Adica sper ca avem ocazia sa-l cunoastem si pe el, da ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Luy sanatate Mariei si Miru e cu rosu in gat , nu stiu cum sa fac cu ea, iar de intalnire , daca ne-ar spune Irina in ce zona o sa stea poate ne hotaram mai repede cu locatia, desi eu vin in orice parte de Bucuresti si mi-ar conveni in jurul orei 17

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Vad ca este o liniste ......toata lumea in vacanta?

NU!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Vazut o multime de pui frumosi, pe Tudor, Stefan si Miruna!

Luy, m-am gandit mult zilele astea la toata situatia si am realizat ca nu am de ce sa ma plang eu. Chiar nu a fost greu, in fapt eu am alergat intre toate, nu am realizat nimic special. Mama a dus tot greul singura acolo, tata duce tot greul recuperarii. Eu am fost doar un pasager fara vreo contributie speciala.
Imi pare tare rau de Maria ca e racita, multa multa sanatate. Dar ma bucur ca vestile sunt mai bune legat de gradi.

Melania, nu cred ca e nevoie sa cari nimic in Turcia, gasesti acolo ce vrei si ce nu vrei. Anul trecut am carat si eu, insa nu mai fac greseala asta. Poate ceva laptic ca el prefera un anumit tip si bea direct la trezire, insa in rest nici gand.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Vazut o multime de pui frumosi, pe Tudor, Stefan si Miruna!

Luy, m-am gandit mult zilele astea la toata situatia si am realizat ca nu am de ce sa ma plang eu. Chiar nu a fost greu, in fapt eu am alergat intre toate, nu am realizat nimic special. Mama a dus tot greul singura acolo, tata duce tot greul recuperarii. Eu am fost doar un pasager fara vreo contributie speciala.
Imi pare tare rau de Maria ca e racita, multa multa sanatate. Dar ma bucur ca vestile sunt mai bune legat de gradi.

Melania, nu cred ca e nevoie sa cari nimic in Turcia, gasesti acolo ce vrei si ce nu vrei. Anul trecut am carat si eu, insa nu mai fac greseala asta. Poate ceva laptic ca el prefera un anumit tip si bea direct la trezire, insa in rest nici gand.

Rox , mamica

Multumesc Rox...Dar Tudor mananca doar piureul si pilaful facut de mami asa ca imi e teama si am luat totusi borcanele
plus ca iaurt vrea numai Tnuva..sper sa fie mai receptiv la nou

Si inca putin mamico si vine si randul tau sa faci o pauza estivala, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Abia am reusit sa ajungem la 11 kg 100 gr...tare imi e teama sa nu piarda in greutate in urma vacantei dar asta e tb sa-l duc la mare pt ca ii place apa f mult si avem si noi nevoie sa mai iesim din rutina. Mananca popcorn si banane si supravietuieste el cumva...laptele e de baza un bibe la 4 si unul la 8 dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!
Am vazut trei frumosi!!! Pe Miruna, Stefan si Tudor!!!
Melania bineinteles ca a mers si Daria. Pentru ea am ales la turci, pentru ca e aproape si au sistemul asta de UAL.
Daria este o pretentioasa si jumatate la mincare, a mincat mai mult orez, paste, iaurt, omleta,piure, peste si cite un pic de carne. Laptele si o cutie de cereale le-am luat din Romania.
Nu stiu ce sa zic depinde cum e obisnuit Tudor. O sa ai acolo blender si ii poti pasa ce doresti.
Mihnea spre exemplu care este cel mai mincacios baietel pe care il cunosc papa de toate. Erau un fel de mincarici de legume pe care Teo le punea peste orez...pastele le puteai combina cu sosul dupa dorinta,rulada de curcan,oua fierte dimineata,omlete,prajiturici, fructe.

Daca urmaresti topicul cu Turcia o sa vezi mai multe pareri acolo.Noua ne-a placut pentru ca nu am avut termen de comparatie fiind prima data in Turcia.

Luiza, eu astept cu mare drag sa vina Maria la intilnire.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Melania, si mie imi era teama de acelasi lucru dar nu s-a produs. A ramas constanta la greutate. Parca saptamina trecuta mai degraba am vazutcaau scazut un pic falcutele, s-a mai si lungit si i se vad coastele...bunicii au remarcat!

Sa va mai zic de Daria. A inceput sa rupa mai multe cuvinte corecte. Simbata la tara se chinuia sa isi scoata sandalele si mi-a spus da jos, da jos. Stie sa zica mamaia, tataia, biche, bui Matei dar daca ii ceri de fata cu lume se fisticeste si nu spune...

Am vazut ca daca ii respect mesele si nu ii dau snack-uri intre imi maninca binisor...

Greyerash, Melania, vreme buna, copii cooperanti si relaxare maxima la mare va doresc!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Melania, mai am destul pana la pauza estivala. Cat despre papica, eu zic ca tot trebuie incercat si altceva. Si nu cred ca e asa drama daca nu mananca o saptamana ca acasa. Ma indoiesc ca nu va manca nimic. Alex era mama mofturosilor si chiar asa a gasit ceva sa ii placa din puhoiul acela de mancare. Pana la urma am venit cu ea de acolo mai plinuta ca niciodata. Si sa stii ca ea la 2 ani nu avea nici 11 kg si acum e bine mersi, are 18,5 kg si 110 cm.

Rox , mamica

Mergi la inceput