Dulceturi si papanasi ( 316 )
Raspunsuri - Pagina 4
greyeras spune:
Prezente si noi la apel!
Mariana ai doi puiuti superbi! Sa-ti traiasca!
Roxana ma bucur de vestile bune, sper din suflet sa fie bine cu tatal tau si ca Andrei sa scape de bandaje.
Am vazut si poze de la mare.
Noi am cam umblat zilele astea, am profitat ca a fost tati acasa si l-am scos la plimbari, ieri daca a fost la serviciu am luat-o pe mamaia. Maine facem bagajele si ultimele cumparaturi si miercuri de dimineata plecam la mare asa ca nu cred ca voi putea sa ajung la intalnirea cu Yaia.
In rest suntem bine, ne rasfatam la greu, Adelina a devenit din ce in ce mai lipicioasa cu mine, ma pupa si ma tine in brate.
Acum merg sa fac curatenie ca am trandavit cam mult.
Sanatate lui Adi si lui Miru!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
prisi spune:
Rox, Erina, Greyeras multumesc frumos
am pus poze cu invitatul nostru special de weekend-ul trecut ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Am reusit si eu sa pun ceva poze cu Daniel, si un film in care se vede clar ca Eliza isi ia in serios www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687547969/" target="_blank">rolul de surioara mai mare Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09) www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la |
emotionant filmulet!
Sa-ti traiasca ingerasii!
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash hello, de la noi vesti nu tocmai bune, Andrei are febra mare de aseara, cred ca ii iese un canin. Nu vrea sirouri deloc, am reusit aseara si azi dimineata sa-i pun supozitor cu paracetamol, cu mari proteste lacrimogene. Are stare mai mult apatica , bea putin lapte, azi a mancat putina supa si pop-corn. Daca e tot asa maine mergem la medic, sarim peste gradi. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Multa sanatate!
Sunt tare pacatosi caninii astia.Tudor o luna intreaga a mancat f prost pt ca i-au iesit doi canini in acelasi timp
melaniatud spune:
Erina daca ai timp spune-mi te rog cum te-ai descurcat cu Daria in vacanta la turci. Nu mai stiu daca ai luat-o si pe ea. Ce a mancat? Asta e marea mea pb. Eu i-am luat borcanele de tot felul lui T iti dai seama cat cantareste bagajul. Plecam maine la Bucuresti si joi in Antalya.
Multumesc anticipat!
cecilia L spune:
Vad ca este o liniste ......toata lumea in vacanta?
Si mie mi-ar face placere sa o cunosc pe Yaia, am intrat sa vad daca ati stabilt ceva.....nu pot sa promit ca vin, incerc....depinde unde si la ce ora stabiliti pentru maine...asa ca intru diseara sa vad ce ati stabilit....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
luy spune:
Buna tuturor,
Vrem sa venim si noi maine dupa-amiaza la intalnire, daca ma primiti cu Maria mucioasa, sambata am dus-o la dr si i-a pus diagnosticul "Guturaiul comun". Din cauza secretiilor care coboara, se ineaca si tuseste din cand in cand
. Asa ca azi am facut pauza de gradinita, desi este mai bine decat ieri. Insa si doctorita ne recomandase sa o tinem acasa, daca putem. Probabil maine o duc la gradi, abia ce se acomodase si vineri nu am mai auzit-o plangand de dimineata ( o fi plans poate vreun pic dupa ce am plecat, dar eu am fugit repede, sa n-o aud, in caz ca ...
). Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand e vorba de vreo intalnire cu un papanash sosit de prin strainataturi, Maria raceste. Data trecuta nu am luat-o cu mine pt ca m-am gandit ca poate e vreo mamica mai panicoasa si i-e teama de vreun "cadou" de la Maria. Insa atunci am avut cu cine s-o las, fiind intalnirea programata sambata. Maine dupa-amiaza insa ar trebui s-o iau cu mine. Astept sa-mi ziceti voi daca ma primiti
.
Rox, imi pare tare bine ca vestile sunt bune de la voi, chiar daca este in continuare o perioada grea. M-am gandit mult la tine zilele astea si am tot intrat pe forum dupa vesti - am mers pe principiul "no news, good news". Un pupic mare pt tine
, ca tare greu ti-o mai fi fost !
Sanatate multa Mirunei ( asa da invitat !
), lui Adi-gradinarul si lui Bubu refacere rapida !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
L-am vizionat pe pasionatul dupa motoare ( mami, asadar stii ce cadou trebuie sa-i iei la absolvirea gradinitei !
), am vazut ca s-a distrat pe cinste.
Si zambariciul Tudorica este in mare forma
, de altfel si mamica lui radiaza ( yupiii, bine ca ai scapat de depresie, asa da ! )
La Cristi mi-e si frica sa ma uit
, cine stie ce filmulete o fi pus Cecilia pe mail si ma uimeste cu vorbaria lui
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )