Dulceturi si papanasi ( 316 )
Raspunsuri - Pagina 3
Roxali spune:
Am fost la mare...frumos
Dani nu-ti face probleme te inteleg
Ramonaiani
sant niste scumpi amandoi
fug la munca...
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
crishtina spune:
Salutare si de la noi! ![]()
Mariana m-a uimit si pe mine povestea nasterii...si mai mult pt ca ai nascut asa de normal fara epiziotomie macar. Super! felicitari inca o data si numai bine la toata familia!
De la noi cateva cuvinte
Am fost si noi ieri la mare...prima data anul asta. Robert a fost f distractiv...nu voia sa calce pe nisip...sa nu atinga apa...de nisip umed nu mai spunem...s-a obishnuit doar spre seara si a inceput sa ii placa in apa... cu un colac si tinut in brate. Apoi se cerea din nou in apa...ii placuse deci. E un inceput bun ![]()
Eu sunt mai bine...in sensul ca fara regim strict si monitorizez glicemia...a fost o sapt de 6x/zi...acum suntem la 2x si e bine deocamdata...in limite. Cand o sa creasca merg din nou la doctor. Vineri am ecografia mult asteptata. Si apoi ultimele controale sa plecam linistiti in Romania ![]()
Crishtina
&
Robert 09.09.2007
Roxana_G spune:
Neata. Nu am reusit sa postez nimic pana acum, nu merge netul acasa si nici nu stiu cand se rezolva, e o problema cu reteaua de cabluri. Asa ca va scriu de la munca.
In primul rand as vrea sa va mutlumesc pentru gandurile voastre bune si pentru suport. Tata este bine, a fost o operatie dificila, 7 ore si ceva, dar totul s-a derulat normal fara complicatii. Dupa operatie este iarasi foarte greu, insa evolutia este favorabila. Recuperarea va fi mai anevoioasa si de durata, trebuie sa avem rabdare. Oricum mai sta o saptamana in spital si apoi merge la un program special de recuperare pana la 1 august.
Andrei este ok, a fost cu tati sambata la schimbat bandajele cu pricina, s-ar putea sa scape la finalul acestei saptamani. Joi mergem iar la control si apoi duminica sa vedem daca e sudat osul.
Alex este bine, a fost la mare cu bunicii si apoi cu tati in weekend, de azi la gradi.
Eu sunt ok, putin cam obosita pentru un inceput de saptamana. Dar important este sa fim sanatosi cu totii.
Cam asta de la noi, acum incerc sa recuperez din urma. Pupici si o saptamana excelenta!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
prisi spune:
buna dimineata
va doresc o saptamana buna
Yaia vreau si eu la intalneala daca e maine dupa ora 5, fetele ce ziceti
eu sunt obosita, nici o noutate de altfel, joi noaptea Miru a facut febra si scaune moi, vineri am fost de dimineata cu ea la dr, rosu in gat, am inceput cu nurofen si panadol, dar a trebuit sa continuam cu Ospamox ca facea febra mare in continuare, vineri seara am plecat la nunta la Brosteni, iar ieri a trebuit sa conduc doar eu tot drumul dupa doar 3 ore de somn, ca sotul a baut rece si cred ca a luat ceva virusi de la Miru , ca a avut frisoane tot drumul, iar acum nu mai are voce 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Mariana felicitari , sa-ti traiasca puiutii si sa fie sanatosi ,tare dulci 
poze
Roxana_G spune:
Sa va fie de bine iesirile din weekend, vad ca multe ati fost la mare.
Betty, imi pare rau de unghia lui Mario. Ai incercat cu Oximed spray? La mine merge foarte bine cand imi coace vreo unghiuta.
Alinus, tata nu avea probleme de alimentatie, este la dieta stricta de 15 ani, mai ales ca are si un diabet sub control. Problema este ereditara, organismul nu prelucreaza cum trebuie grasimile si de aceea colesterolul crescut, el nu pune gura pe grasimi. Multumesc mult de link. 
Papanash, sanatate lui Adi, sper sa fie doar de la canini. I-am vazut acum pozicile, e un scump.
Mariana, sa iti traiasca puii, sunt atat de frumosi amandoi. Ma bucur ca totul a fost ok la nastere, ca sunteti bine. Geloziile Elizei o sa mai tine, pana acum nu pot sa iti zic ca vor trece vreodata de tot, dar sigur gasesti o cale sa o gestionezi.
Andreea11, cum mai merge cu bona? Totul bine?
Maria, esti ok? totul merge bine a voi, da?
Yaia, concediu placut in continuare.
Carpatina, 100x
, multumesc ca m-ai tinut pe linia de plutire si in limitele rationalului.![]()
Rox , mamica
prisi spune:
Rox
ma bucur pentru vestile bune si recuperare Usoara tatalui tau , multi pupici lui Andrei si sa scape cat mai repede de bandaje 
poze
Roxana_G spune:
Prisi, imi pare mie rau insa de vestile de la voi, sanatate multa lui Miru si lui tati. 
Rox , mamica
Erina spune:
Buna!
Am revenit in Bucuresti!
Roxali, Christina,sa va fie de bine iesirile la mare!!!
L-am vazut si pe frumosul Teo de Alinush bagat in groapa din nisip si pe sky jet!
Roxana ma bucur nespus pentru vestile bune!
Prisi sanatate Mirunei!
Yaia eu sunt pentru intilnire! Stabiliti ceva si eu fac tot posibilul sa ajung. Imi pare rau ca nu ne-am vazut la PN dar abia astept sa imi spui daca ti-a placut orasul.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Mamici va doresc un inceput de saptamina frumos!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)