Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramonaiani, am citit povestea nasterii si m-a emotionat, ce chestie si cu nastereain apa....ti-a trecut raceala ? Daniel e un scumpic si Eliza e foarte hotarata sa-l plimbe, cum se mai comporta cu el ?

Erina, drum bun spre Bucuresti. Te-ai vazut cu Yaia ? Pe unde ai vizionat case ? La multi ani sanatosi si fericiti pentru tatal tau !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Asa liniste... sa inteleg ca faceti amiaza/ ati inceput plimbarea de seara. Bun!
Si baietii mei au dormit pana adineauri, 4 ore, dupa o dimineata prelungita la strand. Eu am stat de veghe(a se intelege ca m-am pus la punct cu ultimele 3 capitole) si am incarcat si poze de la mare.
Daaa! am fost deja la mare, 8-15 iunie, ne-am simtit exceptional, hotel comunist, plaja neschimbata, murdara, insa Teo, cu energia si entuziasmul lui ne-a binedispus la maxim!

Si ca sa va conving, va pun linkul Teo la mare

Alina 30 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Rox, recuperare usoara, fara complicatii tatalui tau. Iti recomand sa citesti STUDIUL CHINA, http://www.buybooks.ro/studiulchina-celmaicompletghidde.html Dupa cum cred ca stii, operatia de by-pass nu rezolva problema in sine, insa o nutritie sanatoasa ii poate asigura si prelungi totodata viata, o viata sanatoasa, fara efectele dezastruoase ale bolii. Ce bine ar fi daca l-ai putea convinge sa-si schimbe modul de alimentare...

Cartea asta mi-a fost recomandata de burticile din sarcina asta, si mi-a schimbat major unele conceptii despre viata-sanatate-nutritie, iar altelea mi-au fost reconfirmate.

Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Valentina, tzin pumnii sa treceti cat mai repede si fara probleme de operatia lui Andrei. Sa se recupereze usor ca sa se poata intoarce la joaca cat mai curand.
Sper sa rezolvati si cu ochisorul, si cu asta sa se risipeasca norii negri si ghinionisti ce planeaza asupra voastra, ca sa va puteti bucura de o vara frumoasa in continuare!
si multumesc inzecit pt reteta de prurigo! si pt promptitudine!

Edit - nu uita sa pui in aplicare reteta Dnei C si a lui Papanash.
Pot fi unii brazilieni/tanga, noi si rosii pe deasupra, ca sa nu zici ca ar rade sotul de tine!

Mergi la inceput

Aoleu, uitasem ce era mai important,
Daniel - bondaras dulce, bun venit in aceasta lume! Sa ai o viata plina de fericire, bucurii si impliniri, sa-ti faci parintii mandri!
Mariana, felicitari mamico x2! Vreau si eu reteta de bebelus papacios si cuminte!

Mergi la inceput

Va rog eu mult de tot sa nu-mi mai scrieti mesaje de "bine ai revenit alina" ca iar dispar ca magarul in ceata. Ma chema datoria, si in plus, baietii imi sunt proaspeti odihniti, asa ca trebuie sa umplem frumos si aceasta seara, asa ca fuguta la papat, plimbat, cofetarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Ei ei ce fericire pe chipul tau mamico!
Sa-ti traiasca puii sunt absolut minunati.
spune-mi si mie...comparativ nasterea lui Daniel a fost mai usoara?
Testez terenul si eu acumna...

Esti o scumpa! Asta cu testat terenul - cred sincer ca exista un Dumnezeu acolo sus care are grija de noi toti. Ca daca si Daniel ar fi fost ca Eliza, sa ma suga noaptea tot la 2 ore si ziua sa vrea din jumate in jumate de ora, eram capiata pana la ora asta. Nu exista reteta minune, si nici o garantie cum ca daca primul copil a fost cuminte, al doilea iese la fel de cuminte, si nici vice-versa . Fiecare individ e unic si trebuie "manuit" ca atare.
Nasterea a doua a fost mai durereoasa - avand in vedere ca a fost fara nici o anestezie, insa am avut noroc doar de-o ora de chinuri groaznice. Refacerea insa a fost mult mai rapida - m-a tinut in sala de nasteri pana la 9 (am nascut la 7), si la 9 jumate deja alergam pe culoare sa caut cip de TV si telefon .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam inca o data tuturor pt cuvintele si urarile frumoase pt Daniel .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am trimis un filmulet pe mail.........stiti voi cu cine...asa sa nu ne uitati........

papanash sanatate multa lui Adi.

Danielle,sanatate multa lui Ebonne.

Am citit putin...mai am putin de recuperat.

Roxana, ma bucura enorm vestile, refacere rapida tatalui tau

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara buna, fetele!
Concediul e placut, nu pot intra insa pe forum...Am intrat repede sa va spun ca, daca nu intervine ceva neprevazut, marti vin in Bucuresti si stau pana miercuri. Asa ca daca aveti chef de o intalneala, marti dupa-amiaza sau miercuri dimineata, hotarati unde si exact cand si dati de stire. Nu am acces la forum sau mail mai deloc, dar o sa mai intru maine seara sa vad dac s-a hotarat ceva.

PS Am vazut doar ca Mariana are bebe scos din cuptor, proaspat-proaspat...nu pot vedea poze, dar vreau sa o felicit pe proaspata mamica si sa-i urez bun venit in clubul nostru micului Daniel! Felicitari!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput