Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Betty si Ramonaiani, Andrei al meu mereu ma trage de sutien si zice tzatza, si mi-a zis si miss ca-i pune mana pe-acolo cand e mai decoltata, si el saracu n-a supt decat din bibe

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Betty si Ramonaiani, Andrei al meu mereu ma trage de sutien si zice tzatza, si mi-a zis si miss ca-i pune mana pe-acolo cand e mai decoltata, si el saracu n-a supt decat din bibe

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

pai stie el de pe acum ce e bun (vorba sotului meu)

Betty78 22+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna din nou!
Am vazut trei frumosi!!! Pe Miruna, Stefan si Tudor!!!
Melania bineinteles ca a mers si Daria. Pentru ea am ales la turci, pentru ca e aproape si au sistemul asta de UAL.
Daria este o pretentioasa si jumatate la mincare, a mincat mai mult orez, paste, iaurt, omleta,piure, peste si cite un pic de carne. Laptele si o cutie de cereale le-am luat din Romania.
Nu stiu ce sa zic depinde cum e obisnuit Tudor. O sa ai acolo blender si ii poti pasa ce doresti.
Mihnea spre exemplu care este cel mai mincacios baietel pe care il cunosc papa de toate. Erau un fel de mincarici de legume pe care Teo le punea peste orez...pastele le puteai combina cu sosul dupa dorinta,rulada de curcan,oua fierte dimineata,omlete,prajiturici, fructe.

Daca urmaresti topicul cu Turcia o sa vezi mai multe pareri acolo.Noua ne-a placut pentru ca nu am avut termen de comparatie fiind prima data in Turcia.

Luiza, eu astept cu mare drag sa vina Maria la intilnire.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Multumesc din inima pentru raspuns!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Melania, mai am destul pana la pauza estivala. Cat despre papica, eu zic ca tot trebuie incercat si altceva. Si nu cred ca e asa drama daca nu mananca o saptamana ca acasa. Ma indoiesc ca nu va manca nimic. Alex era mama mofturosilor si chiar asa a gasit ceva sa ii placa din puhoiul acela de mancare. Pana la urma am venit cu ea de acolo mai plinuta ca niciodata. Si sa stii ca ea la 2 ani nu avea nici 11 kg si acum e bine mersi, are 18,5 kg si 110 cm.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Hai ca m-am mai linistit.Ai dreptate ca pana la urma mananca ceva mai ales daca se oboseste in apa!

Mergi la inceput

Citat:

am venit de la medic, m-am speriat fiindca azi a fost toata ziua letargic, nu mananca absolut nimic, bea numai apa. lapte deloc.
are herpangina, este virala, asa ca draga Yaia, oricat de mult mi-as dori sa va cunosc, nu pot veni fiindca-i transmisibila.
cica-s dureroase rau bubele din gura, de-aia nu mananca nimic. probabil de-aia nu vrea nici bibele, o sa incerc sa-i dau sa bea din cana, asa ca apa.o sa facem pauza de gradi cateva zile, pana se pune pe picioare.

Ghighi- filme

Of mititelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:

Ghighi- filme

si am uitat sa iti urez sanatate multa papanasului

Betty78 22+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, imi pare tare rau de dragul de Adi, multa multa sanatate!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara. Melania, dupa experienta noastra cu Teo la mare, de anul asta, pot doar sa te sfatuiesc sa nu-l extenuati pe baiat. Nu stati mai mult de 2,5-3 ore pe plaja.
Noi ne-am invatat minte dupa primele 2 zile, si nu-l tzineam decat max 3 ore, o singura repriza de plaja pe zi.

revin dupa ce adoarme, ca nu ma lasa sa scriu.

Alina 30+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca nu s-a stabilit nimic pentru maine.........

Alinus am vazut un mare iubitor de motoare... sigur mai vrea la mare, se vede ca era fericit...

Unde ati citit povestea nasterii frumosului Daniel....tot vb aici si eu sunt in pom .......bine ca este Yaia in concediu ca ma declara repetenta?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

multumesc pt urarile de sanatate.
va dau o idee pt intalnire, la cofetaria aia bengoasa de-o face pe Yaia sa e una la Unirii.

Ghighi- filme

Mergi la inceput