Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna ,

eu voi naste cu dr Hamid Ayatolahi la Filantropia. De obicei ma duc la consultatie la Medicover pentru ca am abonament acolo.
voi avea un baietel , insa vreau sa repet ecografia morfofetala pentru ca nu i s-a vazut corpul calos ( formatiune nervoasa care face legatura intre cele doua emisfere ale creierului);ma dau eu acum viteaza dar ieri am plans cinci ore fara intrerupere cel mai rau imi face ca am fost la dr. Iosup care este atat de renumit, insa mi-a spus ca nu poate vizualiza ; sper din tot sufletul ca a fost pozitia copilului pe care nu si-a schimbat-o in cele 20 de minute de ecografie; ma voi duce vineri la o alta ecografie in Medicover insa pana vineri simt ca morrrr

Draguta mea, nu te mai da cu capul de pereti ca se sperie bietul copilas si nu mai plange ca ii faci tare rau cand plangi. Ai rabdare pana vineri, mai sunt doar cateva zile si vei vedea ca te-ai ingrijorat degeaba.
Te pup si iti tin pumnii

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Lacrimioara sa stii ca asa imi zice si barbatul meu, insa ma linistesc 2-3 ore dupa care o iau de la capat si-mi fac probleme peste probleme; niciodata nu mi s-a parut ca timpul se scurge atat de incet; si bebeul misca acolo in burta mea de nu mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

rony - mi se pare normal daca nu s-a miscat 20 minute sa nu aiba cum sa vada tot. plus ca dr. nu ti-a zis ca nu exista, ci ca nu l-a vazut. e o mare diferenta. hai, curaj si potoleste-te. totul e bine, iar tu-ti faci sange rau degeaba, superi pe bebe.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

RONY, si la mine nu s-a miscat 39 de min cat am fost ultima oara la eco, statea doar cu spatele si mai ducea manuta la urechiusa , deci din punctul asta nu ai de ce sa te ingrijorezi, si ai sa vezi k DD nu lasa sa patiti nimic rau nici u si nici bb-ul tau.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna fetele.
Ramonika spune-le celor care comenteaza ca o sa aveti o fetitza ca noi aici suntem un grup de gravidoase si nu avem voie sa ne enervam Ce comentarii sunt astea??? Serios acum... Sa faca ei ce vor Sincer eu credeam ca am depasit pragul asta cu "mostenitorii". Asa zicea initial socrul meu...ca ar vrea si el un nepot sa-i duca numele mai departe ...Nu stiam ca sunt vreo regina cu regat si tre' sa fac un rege mic
Eu aseara cand am vazut ca ai carut roz la nume m-am bucurat multtt.

shtephy bine ai venit. Avem acelasi UM.
Am sunat sa ma programez la dr si de la receptie mi-au spus ca ma programeaza dar la eco e full Pai si fara eco eu ce sa fac ?? Sa ma uit la dr si el la mine ?

18

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!!!!! mi-a fost dor de voi..si n-am lipsit decat o zi...da m-am distrat la ..si am ajuns acasa bronzata desi eu am stat numai sub umbrela

Ma pus sa citesc din urma si revin

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Lacramioara am vazut ca vei naste cu dr Parvu; eu am nascut cu el in 2004 si a fost super ok; as fi nascut si acum cu el insa fostul meu sot lucreaza de ceva timp la Elias, iar actualul nici nu vrea sa auda ca voi fi sub acelasi acoperis cu celalalt- desi asta se intampla cum 9 ani ; sa stii ca si spitalul mi s-a parut ok si nu am impartit asa de multi bani in stanga si-n dreapta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ramonika vezi ca ma loghez eu ca sa mai adaug pe la listuta ce gasesc de adaugat si-o sa fac si alt capitol

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Uraaaaa . In seara asta ma duc la eco

18

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

simina_kin frumoasa burtik, la mine nu se veda ink , k aveam din-nainte

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput