Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_carmen

Fetele, de ce nu ne spuneti si noua doctorii care va supravegheaza, poate mai aflam ca suntem la acelasi medic. Eu nu stiu prea multe despre al meu si m-ar ajuta sa mai discut cu alte fete. Please!!!

+21

Mi se pare o idee f.f.f buna... si am vazut ca deja sunt in lista de la inceput cateva nume de medici...
Eu voi naste cu dr. Niculescu, de la Regina Maria-CMU.

18+ si mami de Anastasia Daria si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

gata am si eu PM uraaa....
deh, daca citesti, inveti....
sper ca am dreptate...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Nu mai e nimeni pe aici care sa-mi schimbe caruciorul la listutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Nu mai e nimeni pe aici care sa-mi schimbe caruciorul la listutza?

ma ocup eu imediat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Ma tem ca si eu am o infectie urinara....de o saptamana tot zic ca ma duc sa fac urocultura si nu mai reusesc. Uneori am simptomele specifice, alteori nu...Stresul meu e ca sunt alergica la o parte din antibiotice Aveti idee cat dureaza pana e gata rezultatul la urocultura?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lalu - eu faceam sumar de urina si era gata in aceeasi zi. nu stiu exact la urocultura. cauta pe net un laborator de analize si suna la ei sa intrebi cat dureaza. eu asa as face.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Multumesc Ramonika, asa o sa fac

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Salut tocmai am primit rezultatele de la triplutest si sunt super bune , in schimb scumpul nostru bebe tot nu vrea sa ne arate ce e asa ca in continuare vom fi la . Asa ca mai asteptam cu numele.
Va rog imi treceti si mie doctorul si spitalul la listuta de pe prima pagina - DANIELA ROTAR, spital - gynia c luj

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna ,

eu voi naste cu dr Hamid Ayatolahi la Filantropia. De obicei ma duc la consultatie la Medicover pentru ca am abonament acolo.
voi avea un baietel , insa vreau sa repet ecografia morfofetala pentru ca nu i s-a vazut corpul calos ( formatiune nervoasa care face legatura intre cele doua emisfere ale creierului);ma dau eu acum viteaza dar ieri am plans cinci ore fara intrerupere cel mai rau imi face ca am fost la dr. Iosup care este atat de renumit, insa mi-a spus ca nu poate vizualiza ; sper din tot sufletul ca a fost pozitia copilului pe care nu si-a schimbat-o in cele 20 de minute de ecografie; ma voi duce vineri la o alta ecografie in Medicover insa pana vineri simt ca morrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Lalu - urocultura dureaza minim 48h.

20+

Mergi la inceput