Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Lacramioara am vazut ca vei naste cu dr Parvu; eu am nascut cu el in 2004 si a fost super ok; as fi nascut si acum cu el insa fostul meu sot lucreaza de ceva timp la Elias, iar actualul nici nu vrea sa auda ca voi fi sub acelasi acoperis cu celalalt- desi asta se intampla cum 9 ani ; sa stii ca si spitalul mi s-a parut ok si nu am impartit asa de multi bani in stanga si-n dreapta;

WOW ce veste buna mi-ai dat, ce ma bucur ca ai nascut cu el, si mie imi pare super dragut si profesionist.

Lasa ca si cu doctorul tau vei fi ok, o sa vezi.
TE pup cu drag

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Am si eu o intrebare: voua va amortesc mainile dimineata?
K mie da si in unele dimineti nici peria d dinti nu o pot tine in mana .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mie noaptea (in somn)imi amortesc bratele cu totul, si simt durere mare in umeri. Am vb cu medicul si mi-a zis ca nu-i ceva neobisnuit, se intampla des in sarcina, si sa-mi dau cu unguente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

raluci - ai grija de tine
busymummy - ce ziceam eu ca o sa inceapa sa se transforme carucioarele albastre in roz? felicitari oricum!

fetele voi de care nospa luati de 40 sau de 80 ?

19
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

de 45, nu cel forte

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

simina_kin frumoasa burtik, la mine nu se veda ink , k aveam din-nainte

Ramona +20 Maya Paula

Daca la tine nu se vede burtica la cele 20 saptamani, atunci nici eu nu ar trebui sa ma ingrijorez cred nu? Ca abia am intrat in saptamana 16.

grea incercare pentru nervi si sarcina asta. Macar cat erau greturile aveam un semn ceva ca bebe e acolo si e bine, acum ca greturile au disparut... pana misca simt ca ma urc pe pereti.

O mamica nerabdatoare

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ady@p

buna!!! sunt o viitoare mamica, in 16 saptamani.
am cateodata o scurgere vaginala albicioasa (atunci cand merg pe jos mai mult). e vreo problema , e normal? se mi confrunta cineva cu asa ceva?

atata timo cat nu ai constractii, e normal...mai ales ca din cauza tensiunilor care se exercita in zona, se va intampla din ce in ce mai des

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

grea incercare pentru nervi si sarcina asta. Macar cat erau greturile aveam un semn ceva ca bebe e acolo si e bine, acum ca greturile au disparut... pana misca simt ca ma urc pe pereti.

Stai linistita, k eu am stomacul mult mai mare , iar greturi nu am avut deloc si p bebe nu l-am simtit decat odata, dar nu imi fac probleme prea mari k am vb si cu dr. si a zis k deoarece sunt mai grasa o sa-l simt mai greu, adik in concluzie sunt mai nesimtita

Ramona +20 Maya Paula

Mergi la inceput

Capitol Nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ady@p

Buna!!!
Sunt o viitoare mamica in 17 saptamani. Am si eu o problema, atunci cand merg mai mult pe jos sau stau mai mult in picioare am o scurgere vaginala albicioasa. E normal? Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

O ZI EXCELENTA LA TOATE BURTICILE!!!

Nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum ,pentru ca esti moderata si-ti apar mesajele tarziu, da eu zic sa nu te ingrijorezi...dupa cum poti citi si aici pe DC , scurgerile mai abundente sunt normale....atata timp cat nu devin maro-rosii nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.Poti sa-ti intrebi medicul, poate iti face o analiza a secretiei

Mergi la inceput