Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

A scuze, am uitat sa sun la multi ani celor care au avut d sarbatorit in weekend zile de nastere sau aniversari, chiar si schimbari de saptamani.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor si o saptamana cat mai usoara, cu evenimente placute. Bebelul meu misca in fiecare dimineata. Tot week-end-ul am fost in vizite. Si am gasit nasii pentru bebelul nostru. Este vorba de sora iubitului meu si sotul acesteia. Ei, din pacate, incearca de multi ani sa faca un copil, dar se pare ca au ceva probleme de fertilitate, atat el cat si ea. M-a induiosat povestea lor asa ca m-am gadit ca le-ar face bine sa fie macar nasi.

Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,

rusinica pe noi... se pare ca am uitat s-o felicitam pe myrella_21 sambata de ziua ei.
scuze myrella, poate primesti si mai tarziu un La multi ani!
eu sambata si duminica nu prea stau la calc. daca n-as intra pt. aerobic n-as deschide deloc calc. in w-e ca stau destul cu ochii in el toata saptamana...
chiar tin minte ca ultimele mesaje ale myrelei nu erau prea bune, avea probleme la ochi... sper sa fie totul bine cu ea, daca ne citesti myrella, da un semn.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata fetelor!
Sa avem o saptamana plina de vesti bune!

Biara - te-am vazut, esti o draguta

Pirelia - frumos gest

Crinna_d - multa sanatate!

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, multumesc floricik pt. felicitari.
zodie de foc - ti-am trimis parola, in caz ca n-ai primit-o de la altcineva intre timp.

sunt putin suparata.
pentru ca zilele astea cui i-am mai spus ca bebe e fetita aproape toti au reactionat destul de ciudat. in primul rand ca mai toti se asteptau sa fie baiat, cand le ziceam "ghici ce e bebe" ziceau baiat...
sotul ar fi vrut si el baiat si cand doctorita ne-a zis ca e fetita, el cica "nu-i nimic"
mama ar fi vrut si ea baiat.
bunica sotului cand a auzit de fata cica: "lasa mama ca e buna si o fata..."
un prieten cica: "nu-i misto fata, ca e greu cu ea"
cumnatu-meu cica: "lasa draga (ii zice prietenei lui) ca facem noi un baiat pt. familie"...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Las k la mine toata lumea a vrut fetita, numai eu si a meu am vrut baietel, dar nu ne-a iesit.

Ramona +20 Maya Paula

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: voua va amortesc mainile dimineata?
K mie da si in unele dimineti nici peria d dinti nu o pot tine in mana .

Ramona +20 Maya Paula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Am si eu o intrebare: voua va amortesc mainile dimineata?
K mie da si in unele dimineti nici peria d dinti nu o pot tine in mana .

asta e lipsa de calciu si magneziu.
mie-mi amortesc mainile doar daca dorm pe ele, noaptea. asa, ziua, mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ramonik - ce sa zic, cei din jur sa-si faca ei baieti, a ta este fetita si va fi un bebe sanatos voios voinic, lumea....poa sa zica ce o vrea

eu trebuie musai sa ajung la doctor, ma doare jos in partea ovarelor, desi efort nu am facut, nu ma doare tot timpul, o sa ma duc la o ecografie.

19
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika... te rog eu... nu pleca urechea la ce zic cei din jur... sa vezi tu ce fetita frumusica sanatoasa si desteapta ai sa ai... si ce de treaba ai sa ai sa-i cauti hainute frumoase... si cateva luni ai sa poti sa crezi ca esti si tu copil.... si imbraci papusele.... atunci sa-i vezi ce ciudosi or sa fie

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput