Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragelor, daca mai este cineva prin zona, va rog sa-mi trimiteti si mie parola ptr. a putea citi cartea.
Multumesc

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Many_bani, Biara aveti PM

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Multumesc Ionelamaria, apropo daca vreti sa ma cunoasteti si pe mine pe picassa cautati byara23 si o sa imi vedeti albumul de la nunta, cu burtica inca nu am facut poze ca nu se prea vede ca deja aveam burtica , pana acum m-am ingrasat 6 kg dar eu nu am simtit deloc sarcina, ma refer la greturi si pofte, si nici acum chiar zicea doctorita mea ca arat foarte bine

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut burtici.
Vad ca ati fost harnicute si ati scris mult...eu mai lenesa.
Ramonika vreau sa te felicit pt fetitza Ai mai echilibrat putin balanta
Mergem si noi miercuri la eco. Nu mai am rabdare. Am atatea intrebari pt dr. Cred ca o sa le trec pe o foaie sa nu le uit
Vineri am fost la spitalul Fundeni(merg din 6 in 6 saptamani pt monitorizarea trombocitelor). Fetelor, ce am putut sa aud acolo de la gravidutze sau foste gravide Sotul era afara dar a auzit si el tot. Am plecat de acolo ravasiti ... cata suferinta pt unele femei care vor sa devina MAME. Din pacate majoritatea erau mame, dar de ingeri. Offf...
Incerc sa nu ma mai gandesc ca imi fac mai mult rau.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

http://picasaweb.google.ro/Byara23/NuntaNoastra# linkul pentru poze

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

v-am vazut burticile fetelor da sexy mai aratatitre sa citesc si cartea ca nu am avut timp pana acum

21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
http://videonews.ro/action/viewvideo/18294/Cea-mai-originala-cerere-in-casatorie/
http://dn.daisypath.com/adStm7/.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El o sa vegheze asupra noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinna_d

buna!sunt o gravidutza in 17 saptamani. De o saptamana jumatate m-au luat niste dureri si contractii puternice (dureri am avut de la inceput,doar k erau acceptabile,mai luam nospa si era ok). Dr.mi-a dat sa fac nospa injectabil si sa iau duphaston.....Dupa 5 zile contractiile tot nu incetau si park au devenit si mai puternice.. A trebuit sa merg la alt medic (al meu intrase intre timp in concediu) , care mi-a recomandat perfuzii cu amestec litic (glucoza,nospa,algocalmin,diazepam ),cate una pe zi, in rest injectabil cu un amestec tot cu nospa,algocalmin si diazepam,dar in concentratie mai mik..la 6 ore. Vad k s-au mai diminuat..dar si in dimineatza asta avusei o contractie destul de tare... :( . Am stat si la pat de o saptamana... A mai trecut cineva prin asta? Sunt destul de speriata..e prima sarcina si mi doresc mult sufletelul asta micutz.. Am aproape 30 ani...

bine ai venit printre noi...eu din pacate nu te pot ajuta...la mine isi facea efectul no-spa, ceva somnic si putina caldura

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Camy cred ca ai dreptate cu algocalminul... dar fiind deja in trim 2... poate e voie in cazul ei.... eu stiu? OricumCrinna mergi maine si mai cere o parere... eventual poate ai sa te internezi daca nu cedeaza.... ar fi muuult mai bine

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

e interzis.....doar in trim 3 se permite dar pe riscul doctorului si este o concentratie f mica...oricum poate produce sangerari intracraniene la bebe....deci cum am spus, medicul impreuna cu mamica isi asuma responsabilitatea.

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor...

Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza fetelor,
Am avut un weekend superr, am fost la o verisoara care are plantatie d piersici si nectarin , nici nu va spun cate am putut manca si c frumos arata.
Maine merg la dr. la eco abea astept

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput