Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Ionela, daca mai faci botic, ti-l trimit pe al meu care poate sta cu mine 2 zile la 2, 3 luni o data, si mi-l trimiti pe al tau care poate sta 7 saptamani, ok? Ca sa nu zic ca al meu mai face si mutre ca e lasat singur, in loc sa ma sustine moral. Sa vezi atunci cum ai aprecia 7 saptamani cu al tau. Hai, capul sus, trecem peste asta, mai avem cateva luni si ne vor sta bebeii alaturi. 18 + |
Nici al meu nu-i perfect..... dar nu cred ca as fi vrut sa fie perfect....
. Sunt lucruri in viata care ne par proaste... dar in ralitatea poate sunt cea mai buna solutie pentru momentul respectiv... iar ce ne-am dori noi poate are efecte negative mult mai mari decat... acea asa zisa "situatie prosta" pe care o traim
18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:
din pacate in comert nu se mai gasesc carucioare Chicco CT 0.5 ..pretul era foarte mic, era undeva la 350 ron..

La asta e dublu, dar ma gandesc ca e cel mai potrivit pt mine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui crinna_d buna!sunt o gravidutza in 17 saptamani. De o saptamana jumatate m-au luat niste dureri si contractii puternice (dureri am avut de la inceput,doar k erau acceptabile,mai luam nospa si era ok). Dr.mi-a dat sa fac nospa injectabil si sa iau duphaston.....Dupa 5 zile contractiile tot nu incetau si park au devenit si mai puternice.. A trebuit sa merg la alt medic (al meu intrase intre timp in concediu) , care mi-a recomandat perfuzii cu amestec litic (glucoza,nospa,algocalmin,diazepam ),cate una pe zi, in rest injectabil cu un amestec tot cu nospa,algocalmin si diazepam,dar in concentratie mai mik..la 6 ore. Vad k s-au mai diminuat..dar si in dimineatza asta avusei o contractie destul de tare... :( . Am stat si la pat de o saptamana... A mai trecut cineva prin asta? Sunt destul de speriata..e prima sarcina si mi doresc mult sufletelul asta micutz.. Am aproape 30 ani... |
Fetele, crina a scris mai in urma putin mesajul asta, da eu nu stiu ce sa ii spun , ca habar nu am ce sunt alea contractii..poate stie cineva sa ii dea un sfat ceva..Ea vad ca e in primele 10mes si e inca moderata..de asta nu ati vazut-o..
Proaspata Doamna!

Laura,
21+poze
vias spune:
Crinna_d eu stiu ca algocalminul este interzis in sarcina...
Mai cere parerea si altor medici..de unde esti?
Poate ca ar fi bine chiar sa mergi la anumiti medici cunoscuti!
Contractiile atat de puternice sunt foarte periculoase...ai grija...
De ce nu esti internata in spital?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Laurairina mltumim ca ne-ai atras atentia
Crinna_d nu te speria ... daca ai vb cu un medic ai sa vezi ca va fi bine. Stresul nu face bine nici tie nici lui bebe. Eu n sunt intre cele avizate sa-ti dea un sfat.... dar acum ca ai fost "descoperita" vei primi raspunsuri de la fetele care trec prin situatii asemanatoare... Sunt printre noi care intampina probleme astemanatoare. Acum lumea e pe la prieteni... la plimbare... se bucura de zilele libere... dar in timpul saptamanii sa te tii ce viteza avem. Pana se aduna plimbaretele noastre, sau pana le dau o pauza sotiorii ( ca daca ele sunt la pat... cand sotul e acasa au program de rasfat) tu stai linitita in pat si respecta indicatiile medicului.
Eu am simtit de vreo 2 ori cntractii,,, si o singura data foarte puternic de nu puteam sa respir ... dar nu a fost grav... am vb cu doctorita... si mi-a spus ca daca se repeta asa... sa o sun... si n-au mai fost altele... Sper sa ai norocul meu
. Intre timp ma scrie cateva mesaje pe aici.... sa scapi de moderare ( cam 12 ar trebui sa fie)Acum e mai bine? Ai mai simtit contractii dupa momentul in care ai scris?
18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Camy cred ca ai dreptate cu algocalminul... dar fiind deja in trim 2... poate e voie in cazul ei.... eu stiu? OricumCrinna mergi maine si mai cere o parere... eventual poate ai sa te internezi daca nu cedeaza.... ar fi muuult mai bine
18+ 
aniversarea nuntii
zodie_de_foc spune:
| citat din mesajul lui Ramonika la multi ani Ionela ![]() va urez numai fericire si bucurii la amandoi, copii frumosi ![]() am mai trimis eu parola pe la vreo 2-3 fete, cine nu o are sa strige mai tare... Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor![]() |
Sal!
Poti, te rog, sa imi dai si mie adresa si parola?

Mercic!
20+ cu
=
crinna_d spune:
teoretic trebuia sa stau in spital..dar mama e asistenta si mi-a facut ea perfuziile si injectiile...Maine o sa mai merg la spital. Dr. mi-a zis k, colul e inchis...iar sangerari n-am avut..doar durerile astea si contractiile...Mi-e mai bine acum...mai avusei azi cateva contractii dar foarte usoare... Va multumesc pt.raspunsuri!
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui crinna_d teoretic trebuia sa stau in spital..dar mama e asistenta si mi-a facut ea perfuziile si injectiile...Maine o sa mai merg la spital. Dr. mi-a zis k, colul e inchis...iar sangerari n-am avut..doar durerile astea si contractiile...Mi-e mai bine acum...mai avusei azi cateva contractii dar foarte usoare... Va multumesc pt.raspunsuri! |
Cu multa placre. Pentru asta ne adunam aici... sa ne ajutam....daca putem c sfaturi... daca nu ... macar cu doze de optimism

. Te asteptm sa mai vii pe aici cu vesti tot mai bune

18+ 
aniversarea nuntii

si pisicile
, vreau si eu parola si userul de pe g-mail sa citesc cartea pls