Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
mihamora spune:
Chicco CT05 il am eu , uite aici echipat de iarna,si aici de vara.
Al meu are roti duble si in fata, e important sa nu fie f ingust sa incapa copilul si cu haine groase, mai tarziu.
Eusunt f multumita de el , il avem de candavea Domi 5 luni si l-am folosit ff mult.
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Andrecluj spune:
Buna ziua fetele si de la mine Ionela, , sa aveti parte de aniversari multe, frumoase si impreuna, intre timp te rog eu frumos sa nu fi trista. Te inteleg perfect pentru ca eu il vad pe tati mai rar decat tine, e foarte greu si doare Dar gandeste-te la cele care sunt singure, gandeste-te ca se poate si mai rau. A ramas putin pana se va intoarce sotul tau si veti sarbatori atunci, tot ce conteaza e sa va iubiti si timpul petrecut impreuna sa fie de calitate. Gandeste-te ca ar putea fi langa tine in fiecare zi, dar viata voastra sa fie goala.Mihamora, , caruciorul se poate folosi chiar de la nastere? Pentru ca e superb, dar nu imi dau seama daca se poate pune pe orizontala. Multumesc Sa aveti parte de o duminica insorita, fara probleme 18 +
Biara spune:
Buna ziua tuturor burticilor imi trimite-ti s mie parola si contul de -pe gmail sa dascarc cartea,
16+
Biara spune:
e activat PM, bine, multumesc de intrebare andre, maine mergem la triplutest si poate venim cu un cariucior , apropr daca se spoate sa m i treceti si mie in fata la listuta medic - Daniela Rotar, Clinica Gynia, ms
16+
mihamora spune:
Andrecluj- caruciorul e de la6 luni selasa la orizontala dar tot sta f putin inclinat, insa spatele copilului sta drept, l-am folosit multa vreme fara pernuta, exact www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=506&osCsid=44f140e0138a65be827751a3ac58f1fb" target="_blank">asta este. E CT 04 ,scuze.
Biara -bafta maine la TT!
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
ionelamaria spune:
Andrecluj multumesc mult pentru incurajari. Abia astept sa vina acasa... chiar daca vom fi foarte aglomerati de treburi cele 7 sapt cat sta acasa...( mutat, 2 nunti in familie) ne vom gasi timp si pentru noi. Nu mai spun ca e cazul sa ne apucam de cumparaturi pt bebe abia astept
18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Andrecluj spune:
Ionela, daca mai faci botic, ti-l trimit pe al meu care poate sta cu mine 2 zile la 2, 3 luni o data, si mi-l trimiti pe al tau care poate sta 7 saptamani, ok? Ca sa nu zic ca al meu mai face si mutre ca e lasat singur, in loc sa ma sustine moral. Sa vezi atunci cum ai aprecia 7 saptamani cu al tau. Hai, capul sus, trecem peste asta, mai avem cateva luni si ne vor sta bebeii alaturi. 18 +