Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
ionelamaria spune:
Si sa nu uit, cuscra..... pai daca era baiat.... ce ne faceam noi?

18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Iar am uitat sa salut

Buna dimineata tuturor
Si Myrella.....LA MULTI ANI ! Speram sa ne primesti urarile... chiar daca sunt cu intarziere

18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
A_driana spune:
neata fetelor....
ramonika, felicitari pt fetita cu codita si fustita....
eu raportez o adevarata burtica de gravida, pe zi ce trece tot mai mare...

va pupacesc 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
17+
David
strumfulet + poza strumfulet
Miramar spune:
Neata.
Apropos de carucioare - noua ne-au cumparat weekendul asta socrii carucior de la Peg Perego - are in plus si scoica (scaun de masina pentru nou-nascuti) si landou. A fost scump dar daca e cadou ![]()
Uite-l mai jos:
http://www.pegperego.com/page.php?sid=85ae791b7be0fc66c4a0d5f5c239fca1&pageid=CJVNL001&idf=04&idp=0000000195&cl=N
20+ 
A_driana spune:
heiiiii....am uitat sa schimb semnatura de vineri...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
18+
David
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
buna dimineata,fetele ! Schimbam semnatura ..deci poftiti la de toate..

Ma duc sa citesc din urma si revin...
miany
22+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
multumesc de incurajari fetelor. 
eu ma bucur, insa ieri m-a cuprins asa un sentiment de deznadejde ca ceilalti nu inteleg si nu se bucura indeajuns impreuna cu noi, din cauza ca nu e baiat 
am hotarat si eu ca cei care nu se bucura de fetita, nici sa n-o vada (bine, in afara de tac-su
) si sa-si faca ei baieti, daca tot is asa de buni baietii... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
roxyaly spune:
Buna dimineata fetelor
ramonika nu ii baga in seama pe cei care au comentarii la adresa fetitei.
Voi sa fiti sanatoase

19+
roxyaly
roxyaly spune:
Miramar e foarte frumos caruciorul si mai ales daca e cadou sti cum se spune: " sa fie primit" . Bebe o sa fie un rasfatat.
va pup pe toate 
19+
roxyaly