Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 9
mamilivia spune:
pentru fetele care urmeaza sa nasca. Sa dea Doamne Doamne sa aveti nasteri usoare si bebei frumosi si sanatosi.
Noi am lipsit motivat, in acest moment tinand in brate o printesa cu ochisori albastri, frumoasa si foarte plangacioasa.
A venit pe lume aseara la 22:20 min, am chinuit-o pe mami foarte mult, de la 4 dimineata, dar a meritat efortul. Am 3150 gr, 49 cm si Apgar 10. Mami spune ca sunt cea mai mare comoara, cu toate ca sunt numai un pui de om, nu prea vreau sa pap, dar toate merg inspre bine, am avut si primul kk deja. Apropo, am uitat sa ma prezint, sunt Daria, iubita printesa a lui mamilivia! Va pupam amandoua
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+38
lucialu spune:
Alinutza mai lasati domle' bluzurile...hai ca ma prostesc ca e pupa incordata rau(aseara mi-a tras una in stomac de-am vazut stele verzi)si tre sa stau jos sa treaca.Ian priviti aici amatoarelor de bluzuri www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 dar va muvaiti cu gandul cele care mai au de stat cuminti
si asta avanpremiera http://www.youtube.com/watch?v=Z8gQMIR8KL4Va mai grabiti?
Cuscra e normal la starea noastra sa mai incurcam borcanele, detergenti cu balsamuri si alte cele. Cat despre treaba, asa imi venea sa-i spun Cococorinei sa vina si la mine sa vaza de bagajelul meu ca eu nu mi-s in stare si sunt o denaturata.Cand o vad pe Pooh ca are atata chef de treaba,Patricia nu-i cuminte...Adriana idem,li s-a urat cu binele,zau asa
Noh, le-om face noi,bine ca sunt cam toate pe acasa.Eu n-am luat lenjerie ca nu am patutam spus ca facem curat mai intai si dam comanda.Cam astea ar mai fi si lampa de veghe pe care habar nu am unde o gasimaa si geanta,care tre sa fie buna si incapatoare si ieftina si sa se care singura
Galarina eu o sa ma plimb
edit:am refacut ca nu se vedea la mine nik si sa puteti vedea.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alinutza78 spune:
Mamilivia felicitari!!! Bine ai venit pe lume Daria! Sa fii un copil cuminte, sanatos si papacios! Iar mamica sa se recupereze rapid si sa aiba mult laptic!!
Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Galarina spune:
Alinutza, intr-un singur supermaket mi s-a intamplat ca vanzatoarea sa sorteze clientii: nu esti gravid, cu copchii in brate, handicapat, fugi la alta casa! si asta a fost la real.
la carrefour mi s-a intamplat aceasi chestie ca si tie, noroc ca barbata-meu nu e coleric. I-am spus doar casierei ca nu are rost panoul cu casa prioritara din moment ce eram eu cu burta de 8 luni si inca 7,8 barbati absolut negravizi. A dat din umeri si asta a fost tot.
Vorba aia: Avem o tara frumoasa, pacat ca e locuita...
In ce priveste copii, m-am pregatit deja sa le spun ca facultatea nu se face in Romania, iar dupa ce o termini nici ca te mai intorci.
lucialu spune:
Mamiliviaaaaa felicitari si recuperare usoara si muuult laptic!BB Daria bine ai venit in lumea noastra!!!Sa fii iubita,sanatoasa,papacioasa si sa ai o viata minunata!!!
Alinutza asa am avut noi show la parcare in real,pana m-am dat jos din masina si m-am intors cu burta spre musiul angajat taietor de frunze.Macar si-o cerut scuze si si-o inghitit limba.Traim in Ro si asta ne umpe de nervi.Mda si asta e lumea en care ne vom aduce copiii
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
romanitza spune:
Hai mQQm!!!! Nastere usoara si sa ne dai de veste rapid de venirea pe lume a lui Pepitu!!!
Felicitari noilor mamici, nu-mi vine sa cred cate zmeurici au aparut pe lume de cand n-am mai intrat eu... si sunt doar cateva zile..Mi-am luat cateva zile libere si am profitat de faptul ca a venit mama mea aici, asa ca am colindat mallurile sa facem ultimele cumparaturi si sa ne mai relaxam... De fapt, am cam alergat zilele astea, asa incat trebuie sa ma si odihnesc de acum...
Sper ca bbii sunt cuminti si mamicile au laptic pentru ei, dar de-abia de luni incolo o sa ma apuc sa recitesc capitolele din urma... Ca vad ca s-au scris multe capitole zilele astea.
Va pup acum si va doresc weekend placut, nasteri usoare celor ce se pregatesc si acomodare rapida celor ce si-au adus comorile acasa.
36+
alinutza78 spune:
Lucialu si Galarina nu pot sa spun ca ma simt mai bine ca nu sunt singura patita si ca nu e un fapt izolat....ma deprima si mai tare cand vad cat e de generalizat
Lucialu daca nu as fi putin "bluza" mai ca mi-as misca soldurile in ritmurile melodiei de la Madagascar...e unul dintre filmele mele preferate (si 1 si 2)...Da' las' ca ma descarc eu luni cand am belly dance...sa vezi o gravida de 85 kg cum da din fund, burta si solduri pe muzica turceasca...face toti banii
Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Galarina spune:
Alinutza m-ai facut praf cu datul din solduri pe muzica turceasca...
Io ma misc ca un robot de cand mi-a zis dr ca am colul scurtat si tu povestesti de muzica turceasca
Euphoria spune:
Buna fetelor,
In primul rand, felicitari mamilivia! Bine ai venit pe lume Daria (ce nume frumos), sa fii sanatoasa, papacioasa si cuminte!
La ultimul meu post sustineam depresia Corneliei...Vad ca ea si-a mai revenit, si "a intrat" in paine...in timp ce la mine, din pacate, e mai rau. Nu pot alapta, si asta ma omoara. Inainte sa nasc, ma gandeam la alaptat cu oarecare indiferenta...adica daca am bine, daca nu, aia e...Acum s-au mai schimbat lucrurile si ma simt vinovata ca am gandit asa, si ma tem, in paranoia mea, ca poate tocmai de-asta nu am lapte. Nu stiu ce sa mai fac, o sa fac diabet de la atatea granule de galactogil, plus ceaiurile de rigoare. Si tot ce pot sa produc sunt 40-50 ml amarati, si asta nu la fiecare masa, ci cam de 2-3 ori pe zi. In conditiile in care strumfis a mea mananca peste 100 ml. Ii dau supliment, nu am de ales...Am incercat varianta pusului la san la fiecare scancet, nu a mers, ma si pompez mereu...incerc sa ma odihnesc cat pot de mult, ma mai ajuta sotul meu cu noptile, si degeaba. Si e tare frustrant, mai ales ca o vad cum se linisteste cand o pun la san, si zambeste cu tatzi in gurita. :((( Speram macar o luna sa-i pot da de la mine, dar vad ca n-au trecut nici 2 saptamani si mie mi se cam duce...
Ati mai trecut careva prin asta? Aveti vreun sfat pentru mine?