Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 10
blanca000 spune:
Felicitari Mamilivia si bine ai venit pe lume bebe Daria..sa fii sanatoasa, papacioasa si norocoasa in viata asta.
s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Haide pepitel!!! mQQm nastere usoara si rapida
mamilivia felicitari pt. printesa! Bine ai venit pe lume daria! sper sa fie totul ok si sa inmoi inima lui tati!
dureri de burta dupa nastere sunt mult mai mari decat la prima. asta am auzit-o, dar nu prea am crezut-o. la mine sunt ca niste contractii, taieturi prin burta. e bine ca nu tin mult, mai rau e cand suge bb, atunci ma doare de mor. dar pe langa expulzie si alte chestii...zic eu ca e o nimica toata.
peridurala a durut anestezia de inceput. cand a montat acul cateterului nu am simtit. prima doza s-a terminat exact cand aveam aproape 10 dilatatie. nu au mai chemat anestezistul, ca sa simt bine contr. si sa pot impinge. am cam bulit-o e drept. Dr spera ca din 3 impingeri sa vina bb, a venit dupa vreo 6 scrematuri- sa le zic asa.
Mi-a pus pe urma anestezistul ultima doza si nu am mai simtit durerile de burta. dar seara si cand suge bb se simt din plin.
Spatele ma cam doare dupa peridurala, local cand pun mana zici ca am o vanataie, asa simt. de vazut nu se vede nimic.
hemoroizii sunt din plin, dar mi-a luat sotul o super crema si se retrag...nu mai dor asa.... crema se numeste:FITOROID de la farmacia Helpnet.
colac nu am nevoie, am 4 ate, m-am rupt putin, in curand ma pot pune la volan
.
Patricia vei simti la fel...iti zic eu.
Cornelia eu nu am treaba...eu zic ca e ultimul acum...poate mai incolo ma razgandesc...uit totul. lasa ca si un bb4 nu strica...poate vine fetitza
.
imediat vine dupa bebu, care doarme la greu.
M-am muls, am incercat sa-i dau cu seringa, nu m-a lasat asist. ca cica il innec, nu am experienta. sa nu-mi fac griji, daca a supt si doarme e ok...dar eu cred ca are icter...e si mai bronzat....sa speram ca nu scade mult in greutate sa plecam luni acasa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
alinutza78 spune:
Euphoria imi pare rau ca treci prin probleme de alaptat
. Din pacate eu nu prea pot sa te ajut ca sunt novice cu totul...dar pana iti raspund fetele care au nascut deja sau care sunt la a doua sarcina, exista un topic bun aici pe DC..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134143
Mult succes...si te asteptam cu vesti bune!!
Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
lucialu spune:
Euphoria nu sh ce sa spun...poate tocmai stresul asta de care spui tu e de vina.Incearca sa fii calma cat poti,gandste-te ca alternativa e lapticul praf care face BBeii oricum mari,deci nu e o tragedie daca nu alaptezi,cat ai ii dai si e bine ca a prins colostrul.Iti spun sa gandesti asa ca sa te destresezi si poate reusesti sa prinzi ritmul si daca nu si nu important e sa fiti voi bine.Sper ca si papi suficient.ca in rest vad ca ai facut cam tot ce a depins de tine.
Alinutza eu fac dans din buric la Clona(tot in gand
)Cand o prind seara ma uit.Si dap e generalizata treaba, nu stii ca relele se prind cel mai repede?
Uite inca una care-mi place http://www.youtube.com/watch?v=qNEraxj559Y
Gata ma retreag ca iar o fac lata.Va pupacim!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
lucialu spune:
Romanitza
36s???Wow!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
micaalsa spune:
mamilivia, felicitari, sa-ti traiasca printesa Daria si sa fie sanatoasa. Poate vii si cu povestea nasterii, macar o povestioara pe zi sa avem ![]()
mQQm, asteptam vesti. Nastere usoara si pepitel sanatos.
Eu m-am simtit super azi, sper sa nu fie linistea dinaintea furtunii
Ca tare linistita a fost a mea azi si cu toate ca am putut sa mai fac una alta prin casa, nu m-a durut burtica defel.
De-ar fi tot asa ajung la 40 saptamani ![]()
Azi imi zicea cineva ca macar sa trec de 38 sapt. ca de atunci se considera a fi nastere la termen ... ca inainte de varsta asta a sarcinii n-ar fi tocmai ok
Si eu ma bucuram ca am ajuns la 37
Mai trebuie sa trag de inca o saptamana?
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
Teodora
Nasterea printesei
micaalsa spune:
pooh, pai ce faci? Hai ca esti urmatoarea pe listuta
Scoatem agitatele, poate poate
?
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
Teodora
Nasterea printesei
Giova spune:
euphoria si eu iau galactogil...si vine furtuna. poate la tine chiar nu se produce laptic...nu esti singura si nu ai de ce sa te invinonatesti. formule sunt multe, copiii cresc mari si sanatosi si cu asta. Lasa depresia, ca nu e capat de lume...fruntea sus si profita de fiecare gest al bebeului. tu ca mama, ai incercat tot, nu a fost sa fie
.
micaalsa la 38 de sapt. e considerata sarcina la termen. Edi al meu e considerat prematur ca e nascut la 37, dar nu e prematur caci are o greutate buna. altii se nasc la 40 sapt. cu 3 kg...asa ca nu e nimic. stai linistita, bebitza va veni cand e pregatita...acum sau mai tarziu, nu vor fi probleme.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
pooh spune:
Mamilivia,felicitari pentru printesa!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
pooh spune:
Micaalsa,eu cred ca n-o sa nasc prea curand......
Nici un semn,nimic-nimic......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)