Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 11
anemona27 spune:
Felicitari noilor mamici de zmeurici,sa va traiasca puii!
Ii spuneam sotului mai devreme ca se tot nasc copilasi,si a zis sa citesc cu voce tare sa auda si Alex al nostru sa se hotarasca si el![]()
39+
Alex
MC2008 spune:
mama, fetelor, dar scrieti, nu gluma.![]()
Mie musafirii mi-au plecat, multumiti de pizza oferita
, care a mai si ramas, asa ca nu mai fac paste, ci am zis ca ne incalzim mai pe seara daca ni se face foame. Maine o sa bag de paste, si o sa fac o supita de pui cu taietei de casa
. desert, habar n-am!!!
Zilele trecute am fost in Carrefour, si o doamna de la paza mi-a indicat sa ma duc la casa speciala de gravide, unde casierita mi-a zis ca ma ia dupa ce termina clientul acela. Erau 2 domni seniori (pe la 60 ani) care erau foarte ofuscati, si desi era evident de ce dna ma baga in fata, intrebau disperati "de ce?". Au plecat de la casa aia, nu au suportat sa stea dupa mine.
. Cosul meu era ceva mare, dar...sa nu exageram. In fine.... asta e Romania.
Va pup!

35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
andreea c spune:
Hello!
Felicitari noilor mamici! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii si sa va bucurati unii de altii.
Noi tot 2 in 1, doar pana maine cand este medicul meu de garda si imi va provoca nasterea. Voi avea 39 de saptamani si 1 zi. Cand am fost la control joi aveam colul sters si deschis si mi-a zis ca nu mai stau o saptamana asa ca a ramas sa ma hotarasc daca vreau sa merg maine, cand este de garda, sau mai astept. Am vorbit si cu sotul si avand in vedere ca tot am contractii dureroase si intepaturi in zona colului ceea ce banuiesc ca inseamna dilatarea lui, m-am hotarat sa nu mai astept. Vom merge maine si ne vom cunoaste
.
Giova m-a emotionat teribil povestea ta, dar in mod special episodul cu intalnirea fratiorilor. Abia astept sa-mi vad si eu puii impreuna.
Felicitari pentru micutul Edi! Sa fie sanatos si sa isi bucure parintii ca si fratiorul mai mare.
Eu stiu ca durerile de burta din timpul alaptatului sunt de la uter care se retrage. Nu stiam ca la a doua nastere sunt mai puternice, nasol moment.
Tu ai facut si la prima nastere epidurala? Eu nu am facut si nu stiu daca sa fac acum sau nu.
Imi pare rau sa vad ca sunt mamici care nu pot alapta. Nici eu nu am reusit prima data decat vreo 3-4 saptamani cu niste chinuri groaznice. Nu vreu sa va sperii asa ca nu o sa povestesc in amanunt..cert este ca am avut si o depresie foarte urata si intr-o zi s-a oprit brusc lapticul. De data asta sper sa am mai mult succes.
Andreea
38+
si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamilivia Noi am lipsit motivat, in acest moment tinand in brate o printesa cu ochisori albastri, frumoasa si foarte plangacioasa. A venit pe lume aseara la 22:20 min, am chinuit-o pe mami foarte mult, de la 4 dimineata, dar a meritat efortul. Am 3150 gr, 49 cm si Apgar 10. Mami spune ca sunt cea mai mare comoara, cu toate ca sunt numai un pui de om, nu prea vreau sa pap, dar toate merg inspre bine, am avut si primul kk deja. Apropo, am uitat sa ma prezint, sunt Daria, iubita printesa a lui mamilivia! Va pupam amandoua |
Mamilivia, felicitari!!Bine ai venit pe lume Daria!! Sa fiti amandoua sanatoase si sa va bucurati una de alta
Livia, sa ai grija de tine si de printzesa, laptic mult iti doresc, fara colici la bebelina si mult curaj. Fruntea sus!
Viitoare Mami superr fericita!
36
IsabelleAMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
Alina spune:
Ziua buna,fetele!
Ce ati mai scris,mama mia!!!
Felicitari,Uliiasi!
Bine ai venit,bebe David Andrei!Sa cresti mare,sanatos si norocos!

Nastere usoara si rapida,mQQm!!Hai Pepitzel!!!

Giova,tre'sa recunosc ca si eu am plins desi sarcina asta m-am tinut taaare,eu care pling f usor.Am plins pt ca mai multe "lucruri"din povestea ta se vor afla si la mine:si la mine se incheie capitolul copii,si eu mi-am dorit cu ardoare inca o fetita si imi pare extrem de rau ca l-am "chinuit" pe bebe cu asta
,si eu sunt extrem de curioasa(cred ca i-am zis sotului de o mie de ori sa nu rateze sa fotografieze momentul
)cum va reactiona fiica-mea cind il va vedea pe bebe,ea il iubeste deja extrem de mult si ma felicit a mia oara ca i-am oferit bucuria/experienta sa aiba un frate...
Super ca ai net in spital,oare eu am?Tre'sa intreb daca pot lua laptopul cu mine.Stiu ca nu e voie cu tel mobile,o sa ma depresez cu totul,ies in parc ....
Fetele,capitolul pare tare lacrimogen ,haideti sa ne revenim!!
Avem noroc ca nastem vara,putem sta mult afara,e ziua lunga,soare multa...adio depresii!![]()
Si eu am plins la prima nastere,ma tot minunam ce copil perfect am facut,sunt zile si acum cind mi se pare cea mai frumoasa,cea mai desteapta,cea mai cea
,deh,fiecare mama cu puii ei perfecti.Nu stiu daca eram depresiva sau nu asa tare dar mi se parea ca bebele e doar al meu,eu vroiam sa fac tooot pt el,pe sotior nu-l lasam nici sa impinga caruciorul
.
Patricia,imi pare rau dar fii optimista,procentul de mame care ramin cu diabet este extrem.extrem de mic!Si tu ai pregatit deja tot?Ca noi suntem zmeurici de sf de iulie,teoretic mai avem vreme!Eu numai am spalat si calcat hainute,nu toate...aaaa,si mi-a venit caruciorul!Imi placeeee muuult,l-am probat si in varianta landou si in varianta sport,e super,merge usor,bine facut.E acel Safety de la Maxi Cosi...tu ai comandat pe Titi Triniton?
Alinutza,te invidiez ce activa esti!
Lasa patutul si lenjeriile,noi mai avem ceva timp
.La noi,sotul acum monteaza mobilele copiilor dar va dura si weekendul viitor,e mult,sunt 2 camere.
Micaalsa,cica totusi 38 ar fi "la termen",asa am citit ca inainte cu o zi-doua de 38 plaminii sunt 100% gata...in fine,e relativ,depinde mult si cind am fost ovulatia...
Euphoria,nu te mai stresa,bea lichide multe,cel putin 3 litri pe zi,bea bere fara alcool din malt(bere neagra are gust de suc),bea ceaiuri de fenicul,anason si mai ales,incearca sa te odihnesti cit mai mult.Si da-i completare neaparat dupa ce goleste sanii tai,deloc inainte si asta numai daca plinge.
Mai revin,ma duc sa mai pap ceva...
Seara faina si fara contractii.Eu am cam avut azi,nu dureroase dar se intareste atit de tare burta ca am impresia ca am un gol in stomac si numai pot respira...
Alina,mami de printesa si
baby 
Giova spune:
Andreea-]c nu am apucat la prima nastere peridurala, totul a fost rapid.
durerile de burta sunt cele pt. retragerea uterului, dar la prima a fost ok, acum am luat calmante in prima seara si ieri dim. sunt mult mai puternice ...de ce..habar n-am, nu am o explicatie stiintifica.
nastere rapida si usoara

_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
PatriciaArdeleanu spune:
Mamilavinia, sa iti traiasca printesa Daria cea cu ochi albastri! sa te bucuri mereu de ea si sa iti aduca numai bucurie!!

Euphoria, ai canalele desfundate?? ai mameloane formate? la mine astea doua au fost cauzele pentru care nu am putut alapta bine de la inceput, si incet-incet m-a cuprins si pe mine depresia.
ai o pompa de san buna si ammeloane de silicon/latex?? eu cu pompa am reusit cu greu sa imi desfac canalele,dar reusisem pina la urma, din pacate abia cind aproape reusisem a trebuit sa ma opresc din cauza unui tratament care nu m-a mai lasat sa alaptez.
Lucialu, Alinuta, va arde de dansuri?
si eu ma uit la Clona - nu stiu a cita oara...dar imi place f mult.
apropo de cumintenie, stiti ce am facut azi? am spalat covorul din sufragerie cu biocarpet

Si despre nesimtire, si zilele trecute am mers cu troleul si nu am impreisonat pe nimeni, asa ca....oamenii nu mai au pic de omenie, asta se poate vedea de la o posta. este dureros.
Giova, ai laptic mult?
Patricia
s35 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:

Andreea C 

sa ai o nastere usoara maine si un bebic sanatos 

s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
PatriciaArdeleanu spune:
Andreea_c, multa bafta maine!! 
Alina, sint optimista 
o, nici pe departe nu am pregatit totul, insa acum cit inca pot incerc incet-incet sa aranjez lucrurile prin casa sa fie curata. cite putin, asa.
am spalat si calcat hainutele. de carucior... inca mai tatonez putin, am in vizor si un Hauck 3-1 sau 2-1. am inceput sa am putin dubii despre cele cu landou ca ma gindesc sa nu fie totusi greu de manevrat prin orasul asta imputit, fara borduri speciale, fara rampe la magazine, cu masinile parcate si pe trotuare. acum sint foarte atenta cind merg afara sau in parc cum manevreaza mamicile carucioarele. ori eu o sa ies de multe ori singura sau cu REbecca dupa mine si ma gindesc la intrarea in blocului meu unde am o serie de trepte daca pot urca singura caruciorul, daca o sa mai am si cosul de cumparaturi plin...ca e clar ca imi voi fce si piata in timpul plimbarilor.
http://www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Carucioare/Hauck/Carucior_Shop%60n_Drive_albastru_-_Hauck
asta ar fi varianta 2-1. cel 3-1 are si landoul. mai am timp sa ma hotarasc, asta ma duc sa il examinez bine, si oricum il cummpar in preajma nasterii sau chiar dupa.
si patutul oscilez intre unul tot de la Hauck si unul de la Brevi.
tu pe care l-ai luat pina la urma?
ce frumos povestesti despre fetita ta. mi-ar placea sa pui niste poze
exact asa simt si eu pentru ea, mi se pare cea mai minunata fiinta de pe pamint
asa simt si eu ca mi se intareste citeoda burta de abia pot respira, si ma gindesc ca sint BH. la rebecca parca era diferita senzatia. acum simt ca imi ia resiratia, noroc ca acum mi-a eliberat bila ca vreo 2-3 zile ma durea ingrozitor.
Lucialu, sper ca esti in stare de terase ![]()
eu in seara asta am produs niste pulpite la gratar cu dovlecei si cartofi (pt mine mai mult dovlecei) si salata tzatzichi....ce inseamna sarcina asta, brusc mi s-a facut de tzatzi...
Patricia
s35 si Rebecca
05.02.2005
Euphoria spune:
Multumesc de sfaturi in incurajari. O sa incerc sa fiu mai relaxata, poate are vreun efect. Am vorbit si cu pediatra gogoasei mele, si mi-a spus ca daca dupa cat stimulent bag, tot nimic, nu prea e mare lucru de facut. Atat cat am sa-i dau, ca fiecare picatura conteaza, iar restul supliment.
Alina, am incercat si bere, si degeaba. Eu o sa continui sa iau stimulenti, poate poate. Iar ceaiuri, sunt cu sticla de ceai dupa mine tot timpul. O pun la san cam la fiecare masa, doar ca de cele mai multe ori nu are ce sa traga ca am sanii cam goi. Trebuie sa treaca ceva timp sa mi se refaca, si sa pot produce cei cativa stropi. Cel mai bine e dimineata, atunci parca e productia mai mare, dar nu va ganditi ca dau pe afara.
Patricia, sunt ok canalele. Au fost infundate, dar dupa o noapte intreaga de pompat, am reusit sa le desfund. Mi-am luat toate pompele posibile...chicco, primii pasi, avent, nuk....Sincera sa fiu, cea de la avent si cea de la primii pasi m-au ajutat sa ma desfund. Nici mameloane nu am prea avut, am incercat cu unele de la avent, dar nu le-a acceptat, si pana la urma, s-au format cat de cat.
Cu lipsa de respect pentru gravide, si eu am patit-o. Doar ca eu am o doza maxima de nesimtire, si am insistat pe tema asta. La hypermarket ma duceam cu masina in fata intrarii, unde sunt locurile de parcare pentru gravide si persoane cu dizabilitati, si claxonam ca nesimtita pana venea un nene, ofticat ca l-am deranjat si cu gura mare, sa-mi dea lacatul jos sa pot parca. Iar la casa, la fel, "pardon pardon" si daca comenta cineva ceva, ii rugam sa ridice capul sa vada ca nu au ce cauta acolo. Casierele mi-au luat apararea de fiecare data, ba o data chiar am avut surpriza sa ma cheme in fata. :)) Mai rar, dar se mai intampla.