Mamici de zmeurici de iulie-august (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

FELICITARI MAMILIVIA!!!!!!!!!BINE AI VENIT DARIA!!!!!!!!!!!! Chair ca motivat ai lipsit de pe forum!!!!!! Multa multa sanatate si sa-ti lumineze viata fetita ta scumpa!!!!!!!!! Sa fiti amandoua sanatoase si fericite!!! Sper ca nu a fost prea greu, asteptam pozici si detalii!!!!!!!

Giova - ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe...m-ai emotionat cand ai povestit cum a fost...sa nu-ti para rau ca nu ai avut aparatul...de multe ori din cauza ca vrem sa imortalizam un moment, il urmarim doar prin obiectivul camerei...si e pacat...ce fericita trebuie sa fii cand il vezi pe Marco asa indragostit de fratior!

Euphoria - subscriu si eu fetelor care ti-au zis sa te linistesti...daca e sa fie laptic bine, daca nu iar e bine...nu are rost sa mai adaugi si stresul asta...ca oricum faptul ca esti trista nu te ajuta cu lapticul...sunt si formule bune, important e sa iti si tu si bebe linistiti, nu el plangaciosn si tu disperata...

Patricia - las ca trece diabetul...io ma mir ca n-am facut ca am mancat dulciuri sarcina asta ca innecata...bebe va fi bine, la fel si tu...oricum mai e putin asa ca nu va fi chinuitor regimul..

Chiar fetele...de Eumada nu mai stiti nimic?? Cam de mult nu a mai intrat...sper sa fie bine...daca ne citesti da un semn!!!!!!!

Eu sunt in pat si in depresie...adica sunt la faza la care incerc sa ies din depresie...nu e o problema statul n pat, ca am stat si dupa ET, si dup-aia de stresata...dar acum cand e aproape gata nu vreau sa o screw up..si toate gandurile despre colul meu scurt, si toate cititele de pe net...ma termina...macar daca ar trece mai repede timpul...gata, nu ma mai plang ca nu m-ajuta, dar o luna mi se pare o vesnicie...prin 20 plec la cluj ca mi-e teama sa nu ma apuce pe aici...Elenada, cum esti? Tu cum stai? Esti model pentru mine

Acum ca m-am smiorcait e mai bine.

SI....VINE PEPITZELUL GASTIIIIII!!!!!!!
BAFTA MQQM!!!!!!!!!!!!!!
SUNTEM AICI SI TE ASTEPTAM CU VESTI!!!!!!!!!!
NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!
SI NISTE AGITATE

saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mamilivia, felicitari! Bine ai venit pe lume printesuca Daria!

Giova, inca mai oftez dupa o fetita , dar sigur e incheiat capitolul copii. Si in maternitate, unde cu trei copii si nastere oarecum normala, nu cezariana, eram o mica vedeta si toata lumea ma admira (cel putin pe fata ), cum intra o asistenta noua, imi si spunea ca ma mai asteapta cu o fetita sa echilibram fortele in familie.

Euphoria, din neexperienta mea in alaptat, iti spoun, ca sa te incurajez ca 30-40 ml. e mult. Eu mai mult de 10 ml. nu am scos si asta la Maria, cand chipurile aveam lapte. Asa ca fara stres si continuind totusi sa o pui pe Ioana la san (ma gandesc ca nu are rost sa te mulgi si sa tot masori coantitatile), posibil sa reusesti in final. Nu te invinovati ca ii dai supliment. Si daca reusesti sa alaptezi e foarte bine, daca nu, crede-ma ca Ioana va creste la fel de mare, sanatoasa si desteapta!

Dar m-ai bagat pe mine acum in ceata. Mananca 100 ml. la o masa???? Ca Vladimirul meu abia mananca 30-50 ml si are cam 6 mese pe zi. Ziua la 3-4 ore si noaptea doar pe la 2, apoi la 7 dimineata. Si deja eram oarece ingrijorata. Azi are o saptamana si inca nu a recuperat ce a pierdut in primele zile. Ne-am externat cu 3,320 kg si tot pe acolo e...

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Fetelor, vad ca tot vorbiti de carucioare, imi permit sa imi bag nasul si sa va dau un sfat. Nu luati nimic fara sa probati. Eu eram asa entuziasmata de caruciorul meu, un peg perego 3 in 1, pe care am dat destul de mult, si cand am iesit cu bebele, am constatat ca ma impiedic, la propriu, in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Micaalsa,eu cred ca n-o sa nasc prea curand......

Nici un semn,nimic-nimic......

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs
40+(dupa calculele mele)
39+(dupa calculele dr.)

O sa te ia prin surprindere ... curand

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

euphoria sustin gravidutele si mamicile legat de alaptare! incearac sa te destresezi!
ce Peg Perego ai? eu tot la Peg Perego ma tot uit .....(nu l-am luat inca...sunt fff nehotarata)

am trimis pe e-mailul comun pozici cu camera noastra in formula finala

astazi am schimbat si noi semnatura sapt 35

vally s33 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

felicitari si copilasi sanatosi, norocosi, si fericiti urez noilor nascuti de la odisee!
am vazut poze cu edi al giovei si am citi ca a nascut si mamilivia si m am emotionat!

am facut si eu eco ieri si la 36 saptamani incheiate avem 2,600 kg si circulara simpla de cordon, uf, in cond in care nasc natural

euphoria curaj, e bine cat ai si daca il pui pe bb des la san o sa creasca productia de laptic
capcana e insa cu suplimentul, o mamica de aici a mentionat chestia asta, eu sunt convinsa ca daca i as fi dat lui milan supliment, nu as fi avut lapte sa ii dau timp de 8 luni de zile
pe de alta parte de data asta cred ca voi apela la supliment daca bb mic nu se va satura noaptea si se va trezi din 2 in 2 opre cum a facut milan,, pt ca nu as mai face fata oboselii cu doi copii mici

insa stiu mamici care au alaptat si au completat cu supliment mult si bine, iar bebeii s-au dezvoltat f frumos

alinutza of, in weekend e horror in supermarketuri, eu ma feresc, dar in timpul sapt am fost, eram singura cu cumparaturile si m am strecurat printre cei ce stateau la rand negravizi la casa prioritara, am asteptat sa temine cu cel care avea de achitat si am spus(daca mai era nevoie la burta pe care o afisez) ca sunt insarcinata si vreau sa achit. te sfatuiesc sa faci la fel, tb tupeu nu cerut permisiunea

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mQQm bafta multa! nastere usoara! asteptam vesti hai pepitzel

Daria Bine ai venit! felicitari mamilivia! sa-ti traiasca printesica, sa fie sanatoasa, papacioasa si sa-ti aduca multe bucurii!

Uliasi FELICITARI!!! David Andrei bine ai venit!

Giova vai ce am mai mi-a placut foarte mult povestea nasterii lui bb Eduard cat si intalnirea cu fratiorul mai mare Marco

Alinutza si eu am patit la fel acum max 2 sapt (si eram asa obosita....) din pacate chiar este generalizata situatia...no comment

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mamilivia, fete hotarate voi, taceti si faceti! Bravo, mamico, bravo Daria!!! Sa fiti fericite impreuna, laptic mult, fetita somnoroasa si papacioasa!

Va multumim mult, simt gandurile bune!!!

Eu tot acasa, mi-am scos din bagaj mingea de travaliu si-acum stau pe ea. Am ajuns pe la 6 minute, am avut si-o experienta inedita: am aflat ce-i fierea aia de care pana acum am auzit doar. M-am gandit sa ma spal pe dinti si io ca tot omul si mvai ce complicatura de chestia a fost.

Acu' pap otzara de supa curand, ca mi-e foame, si dup-aia poate ma tarasc pana la spital sa vad daca e ceva progres. Va mai scriu, c-am trimis soata dupa sucuri si alte jmecherii si sigur nu dispar o vreme.

Patricia, , mersi, asa am si facut, fotoliul in care am dormit se inclina si-am stat la 45 de grade.

Euphoria, imi dau si eu cu presupusu... De ce verifici cat trage bebe? Daca papa si doarme si creste e ok. Nu te grabi. Daca nu merge si nu merge nu-ti fa probleme daca ajungi la formula.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Andreea c tinem pumnii pentru maine!!!!!!!!! Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!!

mqqm tu vrei sa nasti in direct??? Cat e ora la voi? Esti obosita? Sunt contractiile suportabile? Cum e morcovul sau esti in faza ZEN?
Suntem alaturi de tine

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

giova am citit povestea nasterii lui edi...emotionanta!
cum adica ai avut uter cusut in urma primei nasteri?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput