Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 13
pooh spune:
MQQM,wow,esti inca acasa?Stai departe de spital?Vezi ca ti-am donat morcovul zilele astea si nasti tu,eu iocccc
Hai,Pepitel!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
CriPOD spune:
Alinutza, mai stii?
Daca mi-as lua laptopul cu mine ar fi sanse mari sa nasc virtual, dar nu-l duc. Contractiile sunt suportabile. Adica vin, belesc okii-n ceas, respir si pe cand incep sa ma enervez sunt duse.
Pooh, te tot dai tu mare aici
, dar ce crezi ca eu aseara cand am revenit de la monitorizare m-ateptam sa vina vremea? Pai ne dadeam "high five" cu-al meu in masina, ca are timp sa vopseasca usa si-avem timp sa aia si-aia.
Vezi tu cand zice micutzul Balasz ca inaf iz inaf.
Stau la douj de minute de spital, si norocul meu, azi nu e trafic.
Acu' e in garaj al meu ca Pacala, cu usa, i-am dat dezlegare, juma de ora, dup-aia il chem la masaj. Inainte l-am trimis sa cumpere un aparat foto de-ala cu figuri, ca era si-ala pe lista si mai stam un pic pe-acasa, sa citeasca instructiunile si sa se incarce bateria. Asa cevaaaa....
Euphoria spune:
Cornelia, nici eu nu sunt experta, dar din cate stiu, e motiv de ingrijorare daca bebe nu ajunge in 2 saptamani la greutatea cu care l-ai nascut. Vezi cum merge si saptamana urmatoare. Nici panseluta mea iubita nu papa foarte mult la inceput...in jur de 40-50, dar a sarit destul de repede la portii mai mari. Am inteles ca pe zi ce trece vor mai mult, poate diferenta de 4 zile intre Ioana si Vladimir conteaza. Ce ii dai? Ca supliment eu folosesc Humana, cu asta am inceput pentru ca asta primea in maternitate...desi pediatra mi-a recomandat Nan. Oare pot sa-l schimb? Eu sunt in dilema cu greutatea...Am externat-o cu 3,500 kg....dar am ajuns acasa si am cantarit-o si avea 3, 650 kg...Banuiesc ca ar trebui sa folosesc ca etalon cantarul de acasa...
Vally, caruciorul meu e modular S on track. Nu sunt 100% multumita el, dar deocamndata nu regret ca l-am luat. E ok, cam greu manevrabil, cel putin in varianta cu landou pe care o folosesc acum si e destul de greu, ceea ce eu nu am luat in considerare, desi am fost avertizata.Las ca-i bine, o sa-mi intaresc muschii fara sa ma duc la sala.
Orice ai alege, manevreaza-l inainte, sa vezi cum iti e cu el. Daca pe mine ma ducea capul sa fac cativa pasi cu el, poate ma orientam catre altceva. Dar eram asa innebunita dupa el, ca n-am mai vazut nimic altceva. Sincera sa fiu, mie mi-au placut foarte tare cele clasice de la inglesina....dar m-au desumflat preturile. Cam mult totusi, 40 de milioane...Tu pe care ai pus ochii?
Moniland spune:
mqqm
! hai pepit
!
Euphoria din auzite: Laptele praf daca il schimbi fa-o treptat. Daca ii dai de ex. 3 lingurite atunci pune 21/2 din cel vechi si 1/2 din cel nou, ziua urmatoare 2 lg din cel vechi si 1 lg din cel nou. Cica simt copilasii si unii mai fac si scandal.
Si bineinteles sa te iei dupa cantarul de acasa.
Daria, printesa cu ochi albastrii, sa fii sanatoasa, cuminte, sa mananci mult sa cresti mare si toata lumea e multumita, nu-i asa mami?! Felicitiari mamilivia!!!!!
36+
Laura Ioana
Irina Maria
jojo_miha spune:
Felicitari mamicutelor!Bun venit zmeuricilor!
Ma mananca burta rau
si sunt in urma cu somnul,piicoarele nu se mai desumfla,daca miercuri ma mai amana ma impusc
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
37+
Larisa Gabriela
AMR O SAPTAMANA !
alinutza78 spune:
mqqm cum mai esti? respiri din greu? are efect masajul? cred ca mai mult intreb retoric...probabil esti deja la spital
io ma trezii cam tarziu sa intreb...cum aflam continuarea?
anunti fetele de la maple syrup babies care fac si ele un amar de bine si ne anunta pe noi??
Goooooo mqqm
Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Motana spune:

MQQM go go go!!!!
. Ce calma si controlata e ea, auzi, sta acasa si isi numara contractiile, f bine, mami!
O luati pe Denisa cu voi? Vrea sa mearga?
Euphoria, intra acolo la Alaptatul Helpline unde ti-a zis Alinutza, te ajuta fetele de acolo f bine. Eu cred ca pastilele si ceaiurile alea nu prea te ajuta tocmai din cauza ca esti stresata... deci stresul trebuie rezolvat. Dupa mine, principala sursa de stres e ca masori cat mananca bebe (cred ca de aia si ia atata acum, 100 ml, poate nu e nevoie de asa de mult), lasa-o mai dupa ritmul ei, nu dupa al tau (sau al pediatrei). Numai in cazul in care vezi ca nu uda scutece, deci se heshidrateaza cred ca ar trebui sa iti fac probleme, in rest ei iau cat le trebuie de la san, daca nu ii forteaza nimeni. Iti tinem pumnii, cu calm si relax... daca ai gasi vreo moasa care sa te mai sustina cred ca ar fi si mai bine!
Mult laptic!
Giova, mai ca ma bucur eu mai mult ca ai net in spital
thx pt toate detaliile astea, "de la fatza locului" e bine de stiut tot, oricum se pare ca intr-adevar o nastere nu seamana cu alta, dar asa ca idee ce situatii neasteptate pot aparea. Wow, atata am citit despre alaptat dar nu stiam ca iti baga cutite in burta la inceput!
Stiam ca daca alaptezi ti se retrage uterul mult mai repede (da faza cu durerea nu venea).
Livia
pt tine si pt. Daria, mi-am amintit acum ca mai demult ne-am dat noi seama ca o sa punem aceleasi nume fetitelor noastre, hihi! Ce frumos! Sper sa te refaci repede si bblina sa fie punte de reconciliere si de iubire in familia voastra! 
37+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
vally spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Euphoria Vally, caruciorul meu e modular S on track. Nu sunt 100% multumita el, dar deocamndata nu regret ca l-am luat. E ok, cam greu manevrabil, cel putin in varianta cu landou pe care o folosesc acum si e destul de greu, ceea ce eu nu am luat in considerare, desi am fost avertizata.Las ca-i bine, o sa-mi intaresc muschii fara sa ma duc la sala. |
eu ma tot uit la PegPerego Skate sau GT3 Completo...ooofff parca m-am tampit, nu ma pot hotara deloc
...tu de unde l-ai cumparat?l-ai comandat de pe net sau l-ai luat din magazin?

vally
s34
AdelinaAMR 7 saptamani
pogos spune:
mqqm, tinem pumnii!!!
euphoria acelasi lucru l-am patit si eu cu alaptatul. am trecut la completare si m-am linistit. si cu timpul, bagand galactogil si alte ceaiuri am reusit sa o alaptez pe ana pana la 9 luni. era jumatate la san si jumatate completare cu Humana. si i-as mai fi dat insa nu mai avea rabdare sa mai stea la san. asa ca am renuntat. deci linisteste-te, tine bebita la san si apoi da-i completarea. o sa vezi ca va fi bine cu timpul.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
Euphoria spune:
Moniland, multumesc de sfaturi, am sa tin cont de ele in caz ca ma hotarasc sa-i schimb, desi nu stiu daca e cazul ca nu face mofturi.
Motana, am studiat un pic helpline-ul, si intr-adevar, pe langa restul de stimulenti pe care ii folosesc deja, doua lucruri foarte importante sunt stresul si odihna. si din pacate de odihna duc lipsa, si cu stresul nu mai zic. Ma ajuta sotul meu noptile, dar nu pot sa dorm, o aud cum plange, si trebuie sa ma trezesc sa vad de ce plange, daca sotul se descurca (stiti cum e, nimeni nu stie mai bine ca noi), si mi-e greu sa ma detasez si sa bag un somn dumnezeiesc. Iar ziua, nu pot dormi sub nici o forma. Ea e cumintica, micuta de ea, doarme destul, se trezeste doar daca vrea papa, daca e uda sau daca vrea un pic de afectiune la mami in brate. In rest doarme. Uneori imi doarme si 5 ore legate. De papat, ii dau la cerere, nu dupa vreun program. Din cate am mai citit, programul si-l regleaza ei, si nu e bine sa incerci sa le strici ritmul. Cineva imi spunea sa nu o las sa doarma mai mult de 3 ore...dar nu mi se pare ok, daca ii e foame, se trezeste si face scandal. sper sa nu gresesc. O pun mereu la san, chiar daca am sanii goi, dar mai nou, pentru ca sunt goi si nu iese mai nimic, ii scuipa...Off! Am sa incerc sa fiu mai relaxata, sa ma odihnesc mai mult, si poate vine si laptic mai mult.
Vally, eu am rugat pe cineva sa mi-l ia de la unul dintre targuri. L-am luat si cu ceva discount, de vreo 5 milioane. Il vazusem la cineva si mi-a placut la nebunie.