Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Euphoria spune:
Pogos, asa am sa fac, oricum nu am de ales. De supliment nu am cum sa scap, pentru ca ar insemna sa nu o hranesc deloc. O sa incerc sa ma relaxez, si ce-o fi o fi. o sa fac in continuare tot ce-mi sta in putinta, dar cu mai putina disperare. Inteleg ca e posibil sa imi vina mai mult mai incolo? Nu e chiar totul pierdut:)))
pogos spune:
eu ajunsesem la asa un grad de stres, incat dupa ce am venit intr-o zi acasa de la pediatra si mi-a zis sa ma mulg si sa masor cat lapte iese am ajuns la concluzia ca nu am deloc. nu curgea nici o picatura. atat eram de surmenata. si m-am resemnat ca nu am lapte. insa la incurajarea pediatrei si a medicului meu ginecolog, am insistat sa o pun mai intai la san si apoi sa-i dau completare. si uite asa la mine a avut rezultat.
am reusit, cum ti-am spus, sa ii dau san pana la 9 luni, cu completarea de rigoare. am zis ca oricut de putin ar fi tot e bun.
eu am avut si rani mari la sani si m-am chinuit o perioada cu mameloane de silicon. ii umpleam gura piticii cu sange. dar pana la urma s-a rezolvat.
iti urez multa bafta. stiu ca e frustrant. insa va fi bine, chiar daca va bea si lapte praf.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici
Am intrat putin sa va multumesc pentru urari 

si sa va povestesc putin cum am nascut,cand m.am trezit pe 1 de dimineata m-am trezit cu sangerari si am plecat la spital,dar m-au trimis acasa si mi-au zis ca abia aveam dilatatie 1 cm si ca trebuie sa mai astept.In drum spre casa au inceput contractiile din 3 in 3 minute,am mai stat pana la 6 dupa care am plecat iar la spital,am suportat dureri mari cam 2 ore ,dupa care mi-a facut epidurala si nu am mai avut probleme,chiar am nascut usor,putin ajutata,taiata.Pot sa zic ca in 3 zile am dormit mazim 6 ore,eram 3 fete in salon si ceilalti 2 bebelusi cred ca aveau colici ca plangeau zi si noapte,Bebe al meu este cuminte,mananca,doarme,doar ca eu am o problema cu sanii,sunt super tari,ma mai si mulg dat tot nu reusesc sa ii fac sa se desumfle.O sa intru maine sa va pun si ceva poze,ma duc sa fac un dus si sa ma apuc de muls.Am uitat sa va zic bebe a luat nota 10 la nastere si azi la iesirea din spital avea 3,800 kg, a slabit 300 de gr.Mie frica sa nu fac febra laptelui,ptr ca am inteles ca nici nu mai pot sa.l alaptez.VA MULTUMESC INCA O DATA PTR URARI SI VA DORESC O NASTERE USOARA LA TOATE CARE URMATI SA VA VEDETI PUIUTII.

Dienuta
39+
ALBERT ANDREI
AMR 4 ZILE.
Dienuta79 spune:
Uitasem sa modific si datele ,ramasesem cu cele vechi,le-am schimbat,am fugit la baita,noapte buna!!!
Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI
theea spune:
Buna dimineata se pare ca sunt singura care nu pot sa dorm in dimineata asta.
MQQM nastere usoara si zmeurel de nota 100 dar cred ca ai si nascut deja asteptam vesti.
Eu din pacate sunt cam amarata ieri dimineata am aflat ca bunicul meu a murit iar eu nici macar la inmormantare nu am putut sa ajung
.Bebelina mea care de obicei e super linistita si numai cu multe mangaieri si rugaminti se indura sa ii dea lui mami vreo doua ca sa stiu ca e bine ,de ieri de cand am aflat da intr-una din piciore de parca e bagata in priza.Tati ieri a venit tarziu de la munca si cred ca numai asa a stiut ea sa ma linisteasca numai ca mami deja se speriase la cat de agitata era caci stiam ca si daca sunt prea agitati nu e bine
.Cand a venit tati aseara acasa si a pus mana pe burtica ne-am linistit si noi ,dar in dimineata asta am inceput iar cu miscoteala prin burta lui mami ,pana nu l-am trezit pe tati sa ne linisteasca nu s-a potolit.Tati e asa mandru zice ca are o mana tamaduitoare
Incerc sa ma mai bag la somn sa vedem daca pot ,imi pare rau daca v-am intristat dar trebuia sa ma descarc 
33+
cezara
Moniland spune:
Dienutza, ce bine ca ai un copil cuminte. Incearca inainte sa te mulgi sa bagi sanii sub apa fierbinte,fierbinte si dupa alaptare pune comprese reci pe sani.
Theea, condoleante!
Si sa stii ca asa e, transmitem starile noastre copilasului din burtica. E bine ca tati stie sa o linisteasca pt ca te va ajuta mult cand vine fetita pe lume. 
Mqqm, sper ca esti bine, fericita si cu pepitul in brate. 
Haideti fetelor la apel!
36+
Laura Ioana
Irina Maria
alinutza78 spune:
'mneata
theea imi pare rau pentru pierderea suferita
..si Dumnezeu sa-l odihneasca.
Dienutza bine ai venit acasa
..si felicitari pentru bebe cumintel. Sper sa nu te chinui prea mult cu alaptarea...trebuie sa opresti alaptatul doar daca faci febra..tin pumnii sa reusesti
M-am uitat si pe la sezatoarea canadiana si la mamici de Canada si nimeni inca nu stie nimic de mqqm. Ultimul ei mesaj era ca are contractii la 5 minute si se indreapta spre spital (asta aseara in jur de 10)...si ca si-a trainuit sotul sa dea vestile pe forum....deci asteptam
Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
blanca000 spune:
Neatza si de la noi,
Probabil ca toata lumea doarme sau e inca la spital la Mqqm si de aceea nu avem vesti e si diferenta de fus orar..dar le primim noi astazi..sigur sunt bine si Pepitu' trage o gura de laptic ![]()
Eu nu stiu cum sa mai dorm, ma dor toate partile, a crescut burtihanu' si nu imi gasesc pozitia..ba azi noapte cand sa ma ridic la baie am simtit cum se rupe ceva prin-nauntru asa ma doare cateodata..dar daca ma ridic in fund sau in picioare e ok pana se umfla elefantii.
Hai sa ma trezesc de tot si mai scriem...
s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vally am trimis pe e-mailul comun pozici cu camera noastra in formula finala ![]() |
Foarte frumoasa camera Vally
..si mobila super draguta..sa inteleg ca sta la voi in camera? Imi place rau fotolui de alaptat..imi facea si mie cu ochiul dar nu mai aveam loc :(.Sa fie bebelina fericita in cuibul ei

s38
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
monica2008 spune:
neata fetele
MAMILIVIA felicitari pt prntesa
THEEA condoleante
mie azi mi se implineste termenul si bebe nimic.ieri am avut cam 3 contractii dureroase cam la 30 de minute distanta intre ele dar dupa aia gata liniste nimic
.vreau sa vad si eu pe bebe al meu
.abia astept sa-l strang in brate
monica mamica in devenire
+40
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes