Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 15
noce spune:
Bine ai venit pe lume printesa Daria! Sa fii sanatoasa, sa papi mai mult sa te faci mare! Felicitari, mamilivia
! Nu-i asa ca deja ai uitat de greul travaliului?![]()
Dienutza, felicitari pentru bb grasunel mancacios si somnoros, somn usor si tie! Efectul epiduralei a durat si in timpul nasterii? Cum a fost, ai simtit expulzia? Cum e nasterea in Spania?
Andreea c, nastere usoara si bebe sanatos!

Mqqm, cred ca deja tii pepitzelul in brate!
Te asteptam cu vesti! Sper ca ai nascut usor!
Uliiasi, speram ca esti bine, ca ai laptic si ca bb David papa cumintel
! Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea.
Euphoria, somnic bun si usor
! Ia o pauza de net si de orice si odihneste-te! Scapa de stres, stai in pat ca o graviduta si rasfata-te cu o cutie de inghetata.
Pooh, scoatem agitatele pentru tine, poate iti dam idei 

Monica2008, galeria striga: Iesi copile cu parul balai afara! 

Theea, condoleante. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe bunul bunic
.
Fetelor, spuneti-mi si mie ce sunt alea contractii dureroase. Doare burta ca la cm? Eu nu cred ca am avut
.
37+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Neata!!!Azi noapte aveam niste dureri vagi-vagi de ciclu(boerie ar fii sa ma doara asa si la menstruatie),si speram din toata inima ca se va intampla ceva si voi naste.....Neah,nu s-a intamplat nimic,doar ca am adormit si m-am trezit fara dureri![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
pooh spune:
Theea,condoleante!Dienuta,ce bine ca bb e linistit si mancacios!Incearca sa te mulgi inaintea fiecarei alaptari sa poata prinda bb mai bine tzitzi,si sa-l lasi la san cat mai mult.....Se va regla si productia de laptic si n-o sa te mai doara sanii
Andreea_C,

!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
noce spune:
Blanca, mesajele tale incep sa semene cu ale lui Uliiasi. Oare se pregasteste zmeurica Eva Ilinca sa va cunoasca?
Sa nu ne lasi fara vesti, mai ales ca nasti la CFR2. Planuiam noi la inceput, cu Uliiasi, ca poate ne intalnim in maternitate, dar vad ca zmeureii au alte planuri 
Eu inca n-am dureri si dorm ca placintuta. E usor inconfortabil burtoiul, dar la somn sunt prima
. Doar picioarele sunt din ce in ce mai umflate, arata ca niste baloane.
Azi termin si ampicilina pentru streptococul B, iar maine seara la 8 ma duc sa-mi ia iar analiza de secretie. Oare se elimina ampicilina din organism de pe o zi pe alta, astfel incat sa nu influenteze analiza? Oricum ultima pastila trebuia sa o iau azi la 4 dupa amiaza, dar o ma opresc la aceasta de la 10 dimineata.
37+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
MQQM,sper ca sunteti bine,probabil il tii in brate si il studiezi pe micul pepit.....
Monica,off cat de bine te inteleg.....dupa calculele mele si eu sunt trecuta de termen si bb nu mai vrea sa vina.....Asa a,atit si cu Timea,am nascut-o dupa termen.....Insa acum m-am pregatit cumva psihic ca voi naste mai repede,si nada....nada....Ma bucur pt. orice intepatura,durere
.Dar lasa,se vor hatara si bebeii nostrii odata si odata sa iasa....

Noce,vad ca tare te preocupa/streseaza epidurala
alinutza78 spune:
Noce de fiecare data cand am luat antibiotice mi s-a recomandat (si de ginecolog si de medicul de familie) o perioada de cel putin 7 zile de la ultima pastila pentru a repeta analiza (fie ea urocultura sau secretie). Si cand duceam analiza la laborator, asistentele de acolo ma intrebau daca am luat in ultimele 10 zile antibiotice. Dar daca tie ti-a spus medicul sa faci imediat analiza de secretie, o fi stiut el ce face. Multa sanatate si ...sa scapi de streptococ

Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Alina spune:
Bine ai venit,Daria!
Felicitari mami Livia!Sa traiasca comoara si sa va bucurati pina la adinci batrineti una de alta!
Dienuta,bine ai venit acasa.Stai putin,nu te panica,si daca faci febra laptelui,poti alapta.Eu am facut in spital cu temperaturi de 39-41 de grade in fiecare seara,mi-au facut tot felul de analize sa se asigure ca-i numai de la sani.Trebuie pus copilul des la sani si daca e mai mult lapte si nu-i goleste bine,te mulgi apoi.Aveam si rani asa ca am primit comprese cu gel cu aloe vera si cel mai bine imi facea aerul.
Euphoria,esti la primul bebe?Te inteleg f bine si eu ii mai dadeam seara completare dar numai dupa ce sugea de la mine intii si dupa ce plingea de foame,din proprie initiativa nu.Fiica-mea minca mai mult decit scria prin carti,s-a nascut de 3020g la 41 sapt si in prima luna a luat 1,5 kg.
Vally,frumoasa camera,sa o stapiniti sanatosi.Si mie imi place mult fotoliul pt alaptat dar o prietena care-l are(e identic cu al tau numai cu tapiteria bleu)mi-a zis ca-i f incomod la alaptat,bebe se loveste cu caputul de "chestiile"(imi scapa numele)de tinut coatele si practic e mai mult un fotoliu de relaxare.Tu l-ai probat?
Patricia,pina la urma carucior am ales cu inima mai mult si putina cu practica
.Si eu m-am tot uitat prin oras si am constatat ca imi plac cele cu 2 roti mari gonflabile si 2 roti mici,pivotante,din cauciuc(nu din plastic),is si f la moda
,se imping usor si au asa o forma mai excentrica(aduc mai putin a caricior clasic
).Intii vroiam un model de la Quinny apoi m-am oprit la Safety Road Master.
http://www.amazon.de/Safety-1st-19802950-Roadmaster-Sportwagenaufsatz/dp/B001PTGRO8
In realitate arata mia bine,materialul e f robust si el pare tare robust,il conduc usor si landoul mi se pare practic,se scoate,se poate atasa cu fata spre tine sau invers,are muulte functiuni...in fine,l-am luat,il tin.Am dat pe el 300 euro,in magazin e ceva mai scump.Intre timp am renuntat la Quinny,mi se pare mai greu(are cam 5 kg in plus).Sa-ti zic ca eu nu-l car,peste tot sunt scari rulante,lifturi dar totusi se intimpla sa intru cu el in magazine mici si sa ating toate rafturile
sau in masina sa ocupe prea mult loc.Voi vedea daca am facut alegerea buna
.Ambele dorite,Quinny si Safety is facute de Maxi Cosi asa ca sper sa fie ok,firma e f apreciata si cu vechime in scaune de copii si trasurici.
Eu stiu ca Hauck sunt f bune desi eu am avut o experienta nasoala cu unul sport de la Hauck,efectiv era impiedicat,se impingea greu,nu stiu,banuiesc ca era ceva din constructie.Am vrut sa-l duc inapoi dupa ce acasa m-am prins ca nu-i usor de manevrat si nu mi l-au primit.
E greu sa alegi cariciorul ideal si de unele minusuri iti dai seama abia mai tirziu...din pacate.
mQQm,toata noaptea m-am gindit la tine.Asteptam vesti!!
Theea ,condoleante!
revin io...
Alina,mami de printesa si
baby 
alinutza78 spune:
fetelor am citit la sezatoarea canadiana ca mqqm a nascut la 21,28 4 iulie (ora Canadei
) un baietel grasun si sanatos de 3,800 kg. Si mama si bebelul sunt bine
nu stiu, poate trebuia sa intre sotul lui mqqm si aici sa anunte, dar eu nu am mai rezistat (sa ma ierte daca m-am grabit cu stirea
)
mqqm felicitari!!!!!!!!
Pepitel bine ai venit pe lume..sa fii un copil sanatos, cuminte, papacios si sa aduci doar iubire in jur. Mqqm (Cristina
) te asteptam cu drag acasa...sa te recuperezi rapid si sa ai mult laptic!!!
Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Vally, si mie imi place camera. Va fi relaxare maxima acolo. 
Alina, caruciorul tau seamana cu al meu.
. La noi e mai nasol ca ocupa tot porbagajul si acum cautam sa luam un family van. Oricum cu doi copii mici si bagajele vor fi multeeee. ![]()
Pooh, va veni Balasz cand e pregatit si va fi mai bine asa.
Adrianaaaa??????
36+
Laura Ioana
Irina Maria
pooh spune:
MQQM,felicitari!!!!Pepitel,bine ai venit!!!!!!!