Mamici de zmeurici de iulie-august (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

MQQM SA FII SANATOASA SI TU SI PEPITUL.FELICITARI
POOH lasa ca vin ei si bebici nostri
grasuni zmeurici nostri nu_i asa fetele?

monica mamica in devenire+40denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

PEPITEL Welcome!!!!
Felicitari MQQM pentru grasunel!

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Neata fetelor!! Hai la cafeluta!
M-am trezit si eu dupa o noapte cu 4 drumuri la baie...si la voi e tot asa, sau doar la mine sta pitica pe vezica??

Azi m-am trezit cu o mina mai optimista, sper sa ma tina toata ziua...poate are ceva a face cu faptul ca mi-am facut ciocolata de casa ieri si aseara am mancat ca innecata

Mqqm - asteptam vesti!!!!!!!!!
Mamilivia - cum e bebelina??? Totul ok?
Thea - imi pare rau, condoleante

Fetelor vad ca vorbiti despre carucioare. Si eu am avut mari dileme, in sensul ca urma sa comand de pe net pentru ca in Deva nu gasesti decat primii pasi si ceva nerelevant pe la Real (adica fara landou, etc). Am ales Icoo City de la hauk, din miniblu, cam scump, drept este, redus de la 2400 la 1800, insa...diferenta este foarte mare fata de multe alte marci...adica...am intrat in Cluj in mai multe magazine si am probat tot ce am vazut..e mare diferenta de manevrare...chicco parca scartaia, graco era greu de tot ce am gasit eu, peg perego iar foarte greu...erau marcile de fite..quinny, maxi cosi, stokke...care intr-adevar, jos palaria...beton la manevrare...din fericire, asa este si ICOO...foarte foarte usor de manevrat, cu un deget il intorci si nu face niciun zgomot, parca aluneca..Parerea mea este ca e foarte important sa mergeti sa le incercati live si sa le rasuciti pe toate partile. Cumnata mea are un peg perego super complex (a fost peste 20 mil acum 2 ani) dar foarte greu manevrabil..am simtit si eu pe pielea mea ...pe trotuarele noastre care nu au rampe...jale, nu altceva...si calculati ca si bebe urmeaza sa stea in carucior si nu va cantari doar 4 kg tot timpul..aaa...si vedeti si materialul din care e facut!! Sa fie impermeabil...Deci sfatul meu e sa incercati obligatoriu caruciorul..Eu nu zic ca asta luat de mine e cel mai bun, dar cred ca fiecarei persoane i se potriveste un model, trebuie doar gasit si manevrat inainte.

mai intru si mai tarziu, sper sa nu ma loveasca tristetea iar
si...scot si niste agitate pentru zmeurelele ce se lasa asteptate

saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bravo MQQM

Bine ai venit pe lume Pepitel

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

L-am trecut pe pepitel in listuta

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Ooo!!! pana am scris eu a aparut si vestea!!!
FELICITARI MQQM!!!!!!!!
BUN VENIT PE LUME PEPITZELULUI!!!!!!!!!!!!

saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi !
Mamilivia , MQQ , Uliiasi , felicitari pentru bebeii grasunei , sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Si noi abia asteptam ecograful de marti sa vedem ce face bebelina , daca facem cezariana sau mai asteptam o saptamana .
Azi am facut o placinta cu mere , dar nu cu foaie cumparata ci facuta in casa , super buna !
De ieri am, inceput sa am contractii , adica se intareste burtica si o simt ff jos , dureaza putin , imi trece si ma apuca iar . In fine vedem marti la eco .
s 3http://picasaweb.google.com/andreeajianu20017+ Laura Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

postez si eu cateva poze , pentru ca din pacate mai sus am facut o greseala
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noi ne pregatim la socrii la Bazna,imi iau si bagajulcu mine,cine stie,poate se intampla ceva....chit ca nu prea cred.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

FELICITARI MQQM, sa va traiasca pepitel, sa fiti sanatosi!!!!
Noi tot in formula completa 2 in 1 suntem...vad ca bebe se lasa asteptata.....ma gandeam ca dc duminica trecuta am eliminat dopul gelatinos voi naste pana azi...dar nimic...si mi se pare mie ca nu mai e asa miscacioasa bebelina...sper ca din cauza ca nu are loc in burtica...abia astept sa ajung iar la spital...sa vad ca e bine, maine astept sa ma sune dr, dc nu il sun eu. Pe marti ar tb sa facem cezariana...sper ca nu ma mai amana
Va pupic

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput