Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 17
coccorina spune:
Bravoo MQQM! Bine ai venit pe lume Pepitzel!! Sanatate multa si sa va bucurati unul de altul!!!
Theea, condoleante....
Pooh lasa ca bebe vine cand e el pregatit
Euphoria nu te mai stresa atat cu lapticul, daca e nevoie de formula, cum au spus si fetele, tot creste mare si asa.
Nu stiu daca am uitat ceva, poate neuronul e de vina
. Noi raportam ca inca dormim bine (pana la 11 e super cred), dar ma dor toate oasele cand ma trezesc, no, asta e, sunt 2 pozitii in care pot dormi si atat, e normal. Se spune ca il simti mai putin acum, ca e mai mare...deh, eu o simt la fel de activa, cand loveste, loveste. Nu conteaza, mie mi-e draga de mor. Noi am stabilit cu dr ca lunea viitoare, adica pe 13 sa mergem la Iasi sa ma internez si sa raman acolo poate poate, deci asta ar fi ca in max 2 sapt sa imi tin bebelina in brate

....
la mamici si zmeurici. Noi azi iar avem program de gratarel la aer curat, asa ca ne mai citim maine. Aveti grija de voi si sa aaud numai vesti bune.
Viitoare Mami superr fericita!
37s
Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Bine ai venit, Pepitel!! sa ai parte de o viata frumoasa!!
. Mqqm, felicitari, refacere usoara si asteptam impresiile tale
Thea, condoleante

Alina, foarte frumos caruciorul!
asa sint si eu, am tendinta sa aleg mai mult cu inima, dar din pacate Bucurestiul nu se compara nici pe departe cu un oras din Germania si cel putin la mine in cartier sint parcate masinile peste tot si citeodata nici eu singura nu am pe unde sa trec....oricum, mai am timp de gindire.
Pooh, ai trecut la rind in visele mele. am visat ca ai nascut![]()
Euforia, ce pompa ai avut de la primii Pasi, manuala? mi-a mai zis cineva ca s-a descurcat minunat cu ea si nici nu e f scumpa.
Missy, probabi tto catre Hauck imi voi indrepta alegerea pina la urma.
Vally, foarte frumoasa camera!
Patricia
s35 si Rebecca
05.02.2005
MC2008 spune:
Neatza, burtici!
Iar dau o cafea tarzie
. M-am culcat pe la 2, m-am trezit la 4, si apoi am dormit tot in reprize
. M-am trezit devreme, m-am spalat, am facut trat ptr bubite, m-am dus la piata ca mi-a fost pofta de ceva mezeluri de dim
(de obicei mananc cereale cu lapte). stiu ca nu sunt bune, dar nu m-am putut abtine.

Vad ca tot vb de camera copilului...eu i-am luat doar patutul, ca am decis cu sotul sa doarma cu noi in camera cel putin un an.
Ca patut, eu l-am primit cadou de la nasa pe cel de la Chicco, cu muzica si vibratii. Are vreuna din voi asa? sunteti multumite de el?
Am si eu o prietena gravida in 3 luni pe care a luat-o maseaua rau de tot (s-a spart si sigur are infectie) dar n u vrea sa mearga la stomatolog, ca sa nu ii faca ceva ce ar putea sa ii dauneze lui bebe, si vrea sa stea asa pana la finalul sarcinii. Stiti ceva remedii naturiste? Eu i-am zis de sare incinsa pusa intr-un servet si tinute pe locul umflat, si sa se clateasca incontinuu cu ceai de musetel. Alte remedii mai stiti?
Mai stau un pic si ma apuc de schimbat patul si o sa ma apuc de gatit 
. Meniu azi: paste si supita de pui cu taietei de casa
.
Va pup! 

35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
pogos spune:
felicitari mqqm si sa va traiasca flacaul!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
micaalsa spune:
MqqM, felicitari!!! Pepitel sanatos si papacios. Asteptam sa te intorci cu povestea nasterii 
Sa va arat cateva poze cu lucrusoarele lui bebica mea, ca am terminat si eu intr-un final de le pus toate la rand ![]()
Poate dupa ele a asteptat ea, de nu mai vrea sa apara. Aaaa, sa vedeti cand m-am intors vineri de la dr. ce dezamagita a fost fii-mea ca am venit acasa tot in formatia burticoasa
Bosumflata mi-a stat o vreme, ca de ce n-am scos-o pe bebica afara din burtica ![]()
Asa, deci:
LEAGANUL
BASINETUL
si
PATUTUL/TARC
pe care nu stiu inca cand o sa-l folosesc pentru ca vreau sa folosesc basinetul pana la 3-4 luni. Dar e montat, in alta camera
... vedem noi.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
Teodora
Nasterea printesei
Euphoria spune:
Neata fetelor,
FELICITARI MQQM! Mi se umple sufletul de emotie cand vad ca mai apare cate o zmeurica. Ce emotii, ce fericire! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici, papaciosi si cuminti!
Alina, da, e primul bebel. Sper ca la urmatorul sa am mai mult succes. :)
Patricia, da, e cea manuala. Initial am vrut sa imi iau una electrica, mi-era frica ca o sa obosesc, dar m-am descurcat foarte bine cu asta. Si intr-adevar, nu e scumpa, nu stiu exact cat a fost, ca mi-a luat-o o prietena, dar undeva pana in 50 de lei daca nu ma insel. De desfundat insa, cea manuala de la avent m-a ajutat. E ceva mai puternica, plangeam de durere, dar m-a rezolvat. Problem e ca mi s-a stricat, nu stiu ce are, am folosit-o atunci, mi-a desfundat canalele, si apoi nu a mai mers. nu mai face vid, sau daca face, face foarte putin si nu trage cum trebuie...Oricum, sunt foarte multumita de cea de la primii pasi, chiar nu ma asteptam.
Fetelor, va multumesc pentru sustinere si sfaturi. Astazi m-am trezit ceva mai bine, desi era sa fac iar o criza cand am pus mana pe sani si am constatat ca sunt goi, desi ma asteptam sa se refaca peste noapte. Dar am tras aer in piept, si m-am calmat. Am hotarat urmatoarele: voi continua sa beau ceiauri si sa iau galactogil; voi continua sa o pun la san la fiecare masa, chiar daca nu trage mare lucru, si chiar daca stau cu biberonul cu supliment in stand by; nu voi mai dispera, asta e, cat mai am, daca mai am, ii dau, chiar si 2 picaturi, daca nu, mergem pe laptic praf, nu sunt nici prima nici ultima care nu a putut alapta; beau lichide si mananc sanatos; incerc sa ma odihnesc cat mai mult; in mare fac cam tot ce-mi sta in putiinta, si ce-o fi o fi. :))
Andrecluj spune:
[quote]citat din mesajul lui MC2008
Neatza, burtici!
Am si eu o prietena gravida in 3 luni pe care a luat-o maseaua rau de tot (s-a spart si sigur are infectie) dar n u vrea sa mearga la stomatolog, ca sa nu ii faca ceva ce ar putea sa ii dauneze lui bebe, si vrea sa stea asa pana la finalul sarcinii. Stiti ceva remedii naturiste? Eu i-am zis de sare incinsa pusa intr-un servet si tinute pe locul umflat, si sa se clateasca incontinuu cu ceai de musetel. Alte remedii mai stiti?Buna, mamicutze si viitoare amicutze. Eu sunt o gravidutza de la fulgusori, dar va citesc cu mare drag sa ma pregatesc psihic. Am citit MC2008 problema prietenei tale si m-am gandit ca pot fi utila, la fel am patit la 2 luni jumate, iar dentistul a refuzat sa se bage pana la 4 luni jumate, asa ca si eu mai am de asteptat 2 saptamani. Mi-a dat bitter suedez din cel original, comprese ori de cate ori e nevoie, cu grija mare sa nu inghit si asa trag durerea de atunci, e foarte util bitterul si mi-a dezumflat infectia in 2 zile. Sper sa ii ajute prietenei tale, va doresc din suflet nasteri usoare si bebei sanatosi!
18 +
micaalsa spune:
Euphoria, vezi ca pompa de la Avent are o chestie rotunda, mica cu ceva striatii pe ea (linii) ... ca nu stiu cum sa-ti explic
si daca nu e pusa bine acolo in gaurica ei, din cauza asta nu face vid. Uita-te bine pe instructiunile de montare a ei si-ti dai seama. Si eu am avut si la Iulia pompa Avent, si acum mi-am cumparat una dar sunt super, si cum ai zis tu, trag mai bine decat Primii Pasi.
Fina-mea a avut Primii Pasi, s-a descurcat cu ea chiar la inceput si acum zice ca nu mai trage deloc, i s-a stricat. O fi ieftina dar nu stiu cat tine ... Avent-ul n-ar trebui sa se strice, si eu am patit ca nu tragea dar era din cauza ca nu am pus bine componentele alea ale ei, dupa ce le spalam.
Foarte bine faci ca nu te mai stresezi, oricum de rezolvat nu rezolvi nimic. Tu fa ce-ti sta in putere si daca e sa ai laptic bine, daca nu, nici o problema. Cresc copiii si cu laptic praf. 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
Teodora
Nasterea printesei
blanca000 spune:
MC.. eu zic ca prietena ta sa nu mai stea si sa mearga la dentist macar pentru un control. Eu stiu ca in primul trimestru de sarcina e riscant dar in al doilea se fac interventii la stomatolog si exista si o anestezie fara adrenalina care se foloseste la gravide si pers. ce sufera de inima. Cum prietena ta are 3 luni inseamna ca in curand trece in trimestrul II..eu zic sa mearga la denstist si apoi sa discute cu dr ei ginecolog. Sa nu stea asa ca dupa..in trim III chiar nu se mai baga nimeni si e mai rau. Bafta 
s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004