Mamici de zmeurici de iulie-august (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mqqm FELICITARI MAMICO!!!Laptic muuuult,recuperare usoara si te asteptam cu impresii!Bun venit in lumea noastra Pepitel!!!Sa ai o viatza frumoasa,sa fii sanatos si iubit,papacios si necolicos!!!
Pooh,Monica,Mica,Andreea_c,Adriana va bag niste agitate daca nu mai aveti rabdare:
Ayda wow, asa putin mai ai si tu pana nasti?
Theea condoleante!Si stai linistita ca te poti descarca aici ori de cate ori simti nevoia,nu tre sa-ti ceri scuze.Ai grija de voi!
Dienutza bine ati venit acasa!Si eu stiu ca poti alapta si oricum si daca tre intrerupt alaptatul din varii motive, daca mulgi cu pompa sa nu-l pierzi.poti relua dupa ce dispare cauza care te-a impiedicat sa-l alaptezi.Si daaaa, maseaza bine cu comprese calde.
Alinutza azi ai fost shpion de serviciu?Umbli pe la canadience
Multumim,eu habar nu aveam ca plecase de ieri la spital.Sper ca te-a mai lasat raceala.
Patricia dansem, pt babei dansem.Vai de dansul meu ca ieri o fost randul meu sa ma turez cu ssss si corse ca m-am procopsit cu contractii urate.In fine, legat de clone nu l-am vazut ever cap -coada,tot pe bucati,dar exact cum spui imi place de nu mai poc,unchiul Ali e atat de intelept!Acu' ma scoate din papuci Maysa cat poa sa fie de scarba
Sa stiti ca mai trag si eu cu oaciul la lucrusoarele cumparate de voi.Drept e ca linkurile puse direct aici le accesez mai easy.Pe cont intru mai rar.Foarte frumoase lucrusoare ati luat!
Va dorim duminica placuta si papa bun!Mie mi s-o aratat de sarme,copanele pane,cartofiori si sos de marar si supa cu galuste
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari, Mqqm !
Sa va traiasca pepitelul, sa fie sanatos! Sa aveti parte de multe bucurii impreuna!

Multumim Alinutza pentru veste

Vally, foarte frumoasa camera! Sa aveti clipe fericite in ea!

Alinutza multumesc! Asa stiam si eu cu antibioticele, dar cred ca daca m-ar lasa o sapt sau 10 zile pana la analiza, plus inca vreo 5 zile cat dureaza cultura, as naste intre timp. Sper ca stie dr ce face.

Pooh, ma streseaza epidurala, pt ca nu stiu daca sa o fac. Am cumparat trusa si serul, dar dr mi-a zis ca e posibil sa nu mai imping bine si sa fie nevoie de forceps, ceea ce n-as vrea evident. Apoi, prietena mea a nascut in iarna cu epidurala facuta prost (la filantropia), i-au amortit partea de sus a corpului in loc de partea de jos si a intrat in coma timp de 6 ore dupa nastere, de au crezut ca o pierd. Norocul ei ca a nascut inainte sa i isi faca efectul anestezia, ca altfel cine stie cum ar fi scos bebelusul.

MC2008, din cate stiu eu, cel mai bine in sarcina este sa mergi la dentist in trim2, e cel mai putin periculos pt bb. Si daca e rost de infectie, e bine sa se duca din timp, Doamne fereste sa se extinda.

Micaalsa, si eu credeam ca ai nascut Foarte dragut basinetul. Si noi am pregatit un cosulet pentru primele luni si apoi trecem la patut-tarc (pe care inca nu l-am luat).

Am baut si eu un ness decaff suuuper bun cu laptic, as mai bea vreo doua, ca tare mult imi place duminica. Sotul face gogosi, iar eu ma pregatesc sa stau cu picioarele in sus la dezumflat.

37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Re...

Bine ai venit,Pepitel!!Sa traiesti fericit alaturi de parinti si fratii tai!Refacere usoara,Cristina!

Patricia,asa,e greu in Ro ca deocamdata nu-i pus totul la punct cu trotuarele,parcarile,rampele,lifturile.Noi avem apart in Timisoara,la etajul 4 si blocul e fara lift,nu-ti zic ce greu caram si caruciorul si copilul,sotul meu le lua impreuna,noroc ca Hauck-ul sport nu era prea greu.Faza e ca blocul nici macar nu e asa vechi,anii '80(86,cam asa)si nici boxa nu e,avem loggie mare.Garaje zidite aveau doar unii si acum le-au darimat,bine au facut pt ca ocupasera tot spatiul verde,copiii se jucau printre betoane.

missy,ai dreptate cu carucioarele.Oricum,parerea mea e ca un carucior mai bun costa mai mult.Acum de Quinny,Maxi Cosi,Teutonia,Gesslein se invirt la preturi normale pt calitatea oferita, nu stiu ce sa-ti zic,aici nu sunt de fitze,oh,sa vezi carucioare de fitze de la 800-1000 in sus .
Oh,numai de 4 ori mergi la buda?Eu chiar de 6 ori si il simt uneori pe vezica,abia pot sa mai fac 2-3 pasi.

Moniland,dada,carucioarele noastre seamana,cind tu ni l-ai aratat ti-am zis ca imi place tare,e robust,printesele vor avea tot confortul in ele.In primul concediu cu fiica-mea(avea 5 luni)am ocupat 80%din portbagajul masinii cu caruciorul,masina era mai mica dar oricum,vai de noi .Noroc ca mai aveam loc in spate pt gentile de voiaj si ca am mers la munte in Austria,gaseam aceleasi produse ca aici,nu a trebuit sa car lapte praf.Cu 2 printese iti cam trebuie un ditamai portbagajul ,noi avem acum o masina mare numai un carucior dar...fiecare virsta cu ale ei,caram trotineta,role,poate si bicicleta,deci loc tot nu e...

Euphoria,ma bucur ca te-ai mai linistit.Nici eu nu am alaptat-o pe fiica-mea decit 4 luni si nu chiar complet(in unele seri,cind mai urla de foame ii dadeam Aptamil HA)cA efectiv nu s-a putut mai mult si a crescut bine-mersi cu lapte praf,oricum anticorpii si i-a luat si in plus,multe studii moderne arata ca majoritatea anticorpilor ii ia in viata intrauterina.
Si eu m-am descurcat de minune cu pompa manuala de la Nuk,am avut inchiriata si electrica de la Medela,a fost buna dar cam energica .In fine,acum am vorbit la farmacie si imi rezerva una daca am nevoie.

MC;spune-i prietenei tale sa mearga de urgenta la stomatolog,intra in trim 2 cind sunt permise destul de multe proceduri si tratamente stoma,e mult-mult mai rau daca sta asa iar trat de-acasa ii pot dauna sau fara efect iar cu infectia nu e de joaca.

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

fetelor, merci mult de rasp. O sa ii transmit. Faza e ca nu vrea la dr. A zis ca rezista pana la finalul sarcinii, ca durerea apare mai rar, si poate suporta.
Si eu am fost cam pe acolo, insa m-am dus la dr, care mi-a curatat-o si acoperit-o fara sa fol ceva gen anestezic. Si m-a mai deranjat intre timp, dar foarte putin.
O sa ii spun sa vb cu dr ei, si sa se duca si la stomatolog...

Merci nsi de sfatul cu bitter-ul. O sa ii vand pontul .

Merci fetelor!

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa Euphoria legat de pompa vezi ca poate sa fie duse nu sh ce garnituri(nu ma pricep-am auzit si eu de la altii),sau niste chestii care se pot cumpara daca se uzeaza cele avute si pot fi inlocuite.Si poti sa mai incerci sa mulgi si cu nu sh silicon scos afara.Alinutza parca stie mai bine ca eu m-am tompit acuma si am creierii netezi si nu pot fi mai exacta.
Missy tu unde te grabesti?Stai cuminte si asteapta sa-ti vie randul, nu mai imi dati palpitatii,tre sa facem zmeurici la termen,'nteles?Ca va citeste si asta mica a mea si da sa iasa.2 saptamani eheeee mai eee,mai staaati
Patricia in materie de pompalaie sa stii ca tot aventul e mai bun, ala manual,mai chiperat la preiz,dar din cat am batut eu netul dupa pareri nu prea are reclamatii.Si aici e cu tric,ca daca nu e buna pompa geaba bunavointza.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mmmmmmaaaammmaaaa cat ati mai scris daca eu am tras chiulul de aseara .
MQQM felicitari pentru Pepitzel.
POOH bebelul tau mai sta ? Ca eu m-am trezit azi noapte cu niste contractii de am zis ... gata acum vine , dar m-am linistit apoi pt ca erau contractii regulate dar la 12 minute ... inseamna ca incet - incet se pregateste .
MC2008 pe la 3-4 luni si mie mi s-a spart o masea de minte. Am fost la medic si mi-a pus un arsenic de am zis ca mor de durere. Nu m-am mai dus si inca ma mai doare si acum dar imi trece daca ma frec pe gingie cu un graunte de usturoi sau cu propolis .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Lucialu, supa de galuste zici?
Daca spuneai de ieri, nu ma mai chinuiam cu lasagna 2 ore jumate. A iesit buna, ce sa zic, dar mi s-a parut ca-mi irosesc viata in bucatarie.
Dar maine supa de galuste fac

37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, eu merg la buda pina sa adorm (si ora 1-2) destul de des, dar beau si multa apa, am tot mincat cirese, pepene si am pus-o si pe seama diabetului. citeodata ma mai trezesc pe la 3-4 si mai merg o data, insa ianinte de adormit cred ca merg de 4-5 ori.

Lucialu, asa e, sint scene deosebite, peisaje, cultura, etc. nu mai zic de muzica

Noce, hai ca m-ai speriat cu epidurala de la Filantropia. nici eu nu eram decisa daca sa fac au' ba, acum chiar nu mai stiu
zici ca vei tine bebele in basinet citeva luni?
urmeaza sa primesc si eu basinetul zilele astea, si ma gindeam daca sa fac si eu la fel, dar nu are masuta de infasat si nu vreau una separata.

cu pompa Avent, am avut si eu la prima sarcina de la o prietena, care a zis ca a fost super multumita de ea. la mine ori tocmai se stricase, ori avea montata rozeta aia prost (desi nu cred, ca incercasem toate variantele) si nu a scos nici macar o picatura de lapte.
am mavut una gen seringa parca Nuk -nu mai sint sigura si una de la chicco cu para de cauciuc si recipient -destul de bunicica.
dar de data asta sint hotarita sa nu mai intru in depresie daca nu va merge.

Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Lucialu yep, yep...am fost de dimineata agent 007. Cu raceala..hmm...am ramas cu voce sexi si fornait de nas..dar ma tratez in continuare cu apa rece si inghetata

Alina foarte frumos caruciorul..sa-l stapaneasca sanatos strumful. Cum a ramas numele in final? parca Stefan? Cum stai cu lucrul? sa vaz daca numai eu trag chiulul si imi fac planuri de bataie pe care nu le respect

Micaalsa frumoase lucrusoarele bebelinei...mai ales basinetul ala e bestial. Sa le stapaneasca sanatoasa

Vally frumoasa camera bebelinei...adica frumos locul noii vecine de camera. Si al meu strumf va sta cu noi in camera pe o perioada ...incerta..pana ce ma decid si ii cedez biroul.

eu am un chef nebun de...nimic Adica am atatea de facut: proiecte de finalizat, spalat si calcat lucruri bebel, citit carti de strumf (si am comandat o gramada)...si nu-mi vine sa fac nimic. Poate e si de la raceala...dar ma plimb de cateva zile ca o curca beata prin casa si nu-mi vine sa fac nimic. Unde a fugit energia mea??

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

MQQM felicitari pentru bebe!!!
Noce sa stii ca se naste foarte usor aici ,nu degeaba au spanioloaicele cate 2,3 copii,efectul epiduralei ma tinut pana mult dupa ce am nascut,pentru ca mi-a bagat o seringa si jumatate de la 8 pana la 1,30 pana am nascut.Expulzia nu am simtit-o ,am simtit doar cand ma cusut,ca nu putea bebe sa iasa si m-au taiat in 2 locuri.
Azinoapte am avut o noapte agitata,nu prea am dormit mai deloc,eu ieri nu prea am putut sa mananc si vad ca la afecatat putin si pe bebe,a facut de vreo 4 ori kaka si avea mititelul niste basini,parca era un om mare .De la ce ar putea mititelul oare sa se strice la burtica? Azi dimineata ia cazut si buricul,chiar m-am mirat ca doar la numai 4 zile dupa nastere,eu stiam ca abia dupa 7 zile o sa-i cada.Daca ma credeti atat de stresata am fost in spital ,ca nu am facut nici o poza cu bebe.Stiti cumva ce as putea sa-i dau lui bebe ptr diaree ca vad ca iar a facut si acum.

V-am atasat cateva poze aici http://community.webshots.com/album/573365287YrvztC

Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI

Mergi la inceput