Mamici de zmeurici de iulie-august (67)
Raspunsuri - Pagina 19
alinutza78 spune:
Dienutza eu iti spun ce am invatat la curs si ce am mai citit de pe forum: bebeii care sunt alaptati exclusiv la san nu fac diaree...adica asa e scaunul lor normal, foarte lichid. Iar ca numar de scaune, medicul neonatolog ne-a spus ca e posibil ca bebeii sa aiba cam atatea scaune cate alaptari sunt...adica il alaptezi intr-o zi de 15 ori, poate sa aiba 15 scaune. Asa ca nu te impacienta...e normal
Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
ivanoiuadela9 spune:
Mamicutelor - toate ati luat patut la zmeurei ?
Eu ma gandeam sa nu mai iau pt ca fetita mea nu a stat decat o luna in el
, o alaptam o puneam in patut se trezea si tot asa stateam toata noaptea - apoi am luat-o cu mine in pat pt ca imi era si mie mai usor sa o alaptez asa. Nu stiu ce sa fac acuma . Voi ce ziceti ? 
noce spune:
Dienutza, ce baietel scump ai facut! 
Din ce am citit eu la albinute, atat timp cat copilul e alaptat la san nu are diaree, e normal asa cum iese si nu trebuie tratat in nici un fel.
Multumim pentru detaliile despre nastere, pare atat de usor, sa tot nasti in Spania. Pentru epiziotomie ti-au dat ceva analgezice, te descurci usor cu ea?
37+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
elenada spune:
Mamilivia, Mqqm felicitari. Sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi mancaciosi si norocosi in viata.
A mai trecut o zi si uite asa ajungem noi la 36 de saptamani.
Azi mi-am vopsit parul maine o sa ma tund si cred ca vineri bag si un epilat la salon. Ma pregatesc pt venirea piticilor. Nu vreau sa se sperie de mamica lor.
.
Mai avem eaxct 14 zile pana la cezariana. Ce putin.
Missy eu stau in pat ca asa ne-a zis dr. Mai stam putin sa mai creasca piticii ca mai au loc. Si spre norocul meu chiar cresc pitici. Sper sa o tina tot asa si sa nu ii afecteze greturile mele. Sa stii ca acum spre final am inceput si eu sa imi pierd rabdarea si am inceput sa ma plang ca nu mai pot. Cred ca unde m-am vazut cu sacii in caruta imi permit si eu sa ma vaicaresc. Stai si tu cumintica in pat ca e prea devreme pt bebe sa vina acum. Cauta-ti o ocupatie care iti face tie placere si te relaxeaza si sa vezi ce trece timpul.
Va pup dulce pe toate
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Euphoria spune:
Dienuta, si eu stiam la fel. Bebeii pot avea scaune dupa fiecare masa, daca sunt alaptati la san. iar consistenta scaunului e oricum mai moale. Culoarea e mai deschisa, un fel de auriu, si sa nu te sperii daca ai impresia ca are seminte in scaun. :)) Din cate stiu, motiv de ingrijorare e daca scaunul e mai tare, atunci e semn de constipatie. Galusca mea mica face cam o data pe zi, si atunci cam greu, de cand papa si laptic praf...
MC2008 spune:
gata si cu gatitul
. Mi-a iesit o supita de milioane,
, si pastele la fel. Acum a mancat si sotul, si s-a bagat la somnic, ceea ce e bine, ca a mancat pe saturate. Ca desert...Praji cu visine, ce mai...
. Am mancat la greu pana acum.
Poate reusesc si eu sa dorm un pic acum, avand in vedere ca noaptea trecuta nu prea am reusit asa de ok.
Cu maselele stau si eu cam prost, cu una mai exact care mi-a dat dureri, insa am fost la medic cu ea si doar a acoperit-o. Acum a cazut pansamentul resp, si ma mai sacaie din cand in cand. Dupa ce nasc, am de gand sa le pun pe toate la punct.
Va
!
35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
Giova spune:

aseara i-am dat laptopul lui clau...nu mai vroiam net. am iesit intr-un parc din spatele maternitatii cu el si marco. edi era la baita, asa ca am profitat.
am avut o noapte crunta.....am plans la greu...a inceput furia laptelui....canale infundate...am fost pusa la pompa electrica si trasa de sfarcuri de asist.Crunt!!! hemoroizii s-au inmultit...ziceai ca tsie cineva din mine bucatele,,,,asa ma simteam.nu am prea dormit, m-am muls, dar bebu a fost un super azi dim. , a tras la greu de mi-a mai desfundat canalele. nu va zic ce usurare am simtit....ma rugam sa nu ajung la mastita. nu intru in depresie...maine rebuie sa ies de aici, vreau acasa la baietii mei.
azi e mai rau cu hemoroizii....sper sa nu ajung la urgenta, sa mai suport pana maine. mi-e fricA sa nu preseze pe atele puse de dr.
pana acum ma prezint ok, uterul a coborat, mai am de facut 2 doze de antibiotic si gata.
cu toate astea sunt fericita ca i-a facut bebului azi testul din calcai. vroiam sa intreb de el, caci am citit pe net ca se face in cateva mat. din tara contra cost. mi-au zis ca primesc rez. acasa,nimic de bani.
va
acum,pe mai tarziu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
pogos spune:
giova, dar nu ti-a spus ca primesti rezultatele doar daca eceva in neregula?
la noi asa a fost. i-a facut analiza dar mi-a spus ca daca nu primesc nimic inseamna ca e totul ok
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
romanitza spune:
Intrasem sa verific daca a nascut mQQm, sa va dau si voua vestea, dar vad ca Alina mi-a luat-o inainte 
Felicitari mQQm, ma bucur mult pentru voi si de-abia astept sa ne povestesti cum a fost... Chiar spuneam aseara ca e luna plina si cred ca e aglomerat la salonul de nasteri la NYGH ![]()
tuturor fetelor, eu tot n-am apucat sa citesc capitolele din urma, urmeaza sa recuperez saptamana viitoare. Luci -
asa este, mai am putin si inchei saptamana 37, asa ca sa pregatiti majoretele si pentru mine, ca presimt ca pitica mea nu va astepta pana in ultimul moment.
noilor mamici si bblusilor nou-nascuti, dar si celor care inca sunt in formula 2 in 1 sau chiar 3 in 1
36+ 
micaalsa spune:
Giova, cum se numeste testul ? sa stiu sa intreb si eu de el. Si pentru ce e? ce se depisteaza? Lamuriti-ma si pe mine ca-s in plop 
Bine ca a reusit Edi sa pape, vezi, mic mic dar ce voinic
Iulia mea a fost o puturoasa, nu tragea defel, noroc cu pompa. Ca altfel sigur mastita ma astepta. Acum eu ma gandeam ca o sa fie mai ok, ca daca am alaptat o data, n-o sa mai patesc chestii de genul. Deci ma pot astepta ... 
Dienutza, de ce nu intrebi si un medic, daca tot ai dubii ca e diaree. Oricum, de capul tau nu prea ai ce sa faci.
O prietena a patit acum recent asa cu bebica dar ea-mi zicea ca facea deja kk cu mucus si sange, o alapta si ea. Si i-au facut ceva teste si s-a dovedit pana la urma ca facea diaree de la feniculul din ceaiul pe care ea il bea, pentru lactatie. Si pana sa-i vina analizele, pana una alta, ea a inceput sa-i dea lapte praf ... si uite-asa si-a pierdut si lapticul. Gaca stia, scotea doar ceaiul din alimentatia ei ... E vorba tot de cineva de la mai-iunie ...
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
Teodora
Nasterea printesei