Mamici de zmeurici de iulie-august (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Subscriu si eu fericita cu o ora si ceva de somnic de dupamasa . Dar m-am trezit cu niste arsuri, de parca am baut flacari. Am baut un pahar de lapte, si mi-au mai trecut un pic.

Bebelusul meu este foarte activ, loveste si se misca foarte des. O sa am parte de un agitat . Sotul este fericit cand vede cum se face burtica atunci cand se misca. Dar cand pune el mana, bebe se opreste instant .

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mQQm FELICITARI ! BINE AI VENIT PEPITZEL!!!

multumim mult pt aprecierile camerei monilland alina blanca noce patricia alinutza legat de foroliu-balansoar mie mi s-a parut f comod acum ramane de vazut...

legat de dusul la toaleta: inainte de culcare ma duc de 3-4 ori si pe timpul noptii tot de 3-4 ori...si ziua "fara numar"...e criminal...si o tin asa de la inceputul sarcinii...

alinutza o sa-ti revina energia cat de curand, ai sa vezi si sa ne tinm bine atunci mie sapt 33 de sarcina mi s-a parut cea mai grea de pana acum...fara pic de energie,ma misc greu...si tot asa...

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mqqm felicitari mamico! Pepitel bine ai venit pe lume!
Pogos nu mi-a zis decat ca primesc rezultatele acasa. mai multe vorbesc maine cu dr. neonatoloaga.
Micaalsa acum ceva timp a pus Alina un link despre aceasta analiza. teste de tiroida ii zice, cica se face in multe maternitati din tara.
bafta pe maine, sa ma anunti prin SMS daca te opreste la maternitate.

eu am fost la o terasa la pizza cu husbandul. e langa maternitate, asa ca am iesit in halat tot salonul.
bebeii ii iau la ora 18 pt. baita si ii aduc la 21. asa ca am profitat fiecare si am plecat.
3marco era cu mama intr-un parc de langa spital.
a fost sus si l-a vazut pe bb, doamne ce i-a mai pupat piciorusele, i-a intors fatuca spre el, s-a lungit langa el, a vrut sa-l alapteze el. deocamdata reactioneaza super bine. sa vedem cand vom fi acasa. azi a montat patutul si a zis ca e al lui, bb sa doarma la el in camera in patul masina. sper sa o scoatem cu bine la capat.

ma pun sa citesc ce ati mai scris, si daca nu vine bebe...revin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

FELICITARI MQQM SI MAMI LIVIA !Sa va traiasca bebeii!

Eu am citit in "fuga" ,ca ati scris f mult ,noua ni s-a stricat laptopul ,nu-i mai place de internet . In redt suntem bine sanatosi, am fost vineri la doc si a zis ca avem 3,5kg ,mi-a dat sa mai fac o glicemie ca i se pare ca beau prea multa apa.....dar noi asa bem deobicei acum cei drept mai multa (5-6l)dar....e si f cald afara.
In orice caz pe dqta de 13.07.09 ne prezentam la spital cu bagajelul,a zis ca nu ma opereaza pe 13...nu stiu dece ...o fi el superstitios sau s-o gandii cca zic eu ceva....vom vedea.Oricum mai e putin si vine marea intalnire .

Va pup ,o sa incerc sa mai intru dar nu stiu daca mai ajung la birou ca mi-e f greu sa ma misc

Meleea 37

AMR 3 sapt pana la DPN
AMR 1sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna mamici de zmeurici
am aparut si noi dupa 2 zile de absenta si am avut ce recupera. Motivul la mine nu a fost ca cel al Liviei, apropo
FELICITARI MAMILIVIA pentru marea ta iubire. Esti fericita acum ca iti ti zmeurica in brate. Chiar ma intrebam ce mai faci si uite ca intre timp ti-a venit mica printesa. Un pentru ea si tie un buchet de
Felicitari ULIIASI SI MQQM. Sa aveti bbei sanatosi, cumintei si fara colici.
Asteptam fotografii si mai multe detalii legate de nastere.
Noi maine mergem la nenea doctorul ca sa vada ce mai face printesa. Abia asteptam, tinand cont ca avem deja 5 saptamani decand nu ne-am intalnit....Sper ca totul sa fie bine si sa ne poata spuna si noua aproximativ pe cand sa o asteptam pe Maya.
Ieri am facut cateva fotografii cu burtica la 34 de saptamani am sa incerc sa le pun sa le vedeti. Sper sa si reusesc
In rest suntem bine, cu cateva dureri de stomac. Nu ma impac bine cu caldura si asa ma bucur ca s-a innorat pe la noi. Sper sa vina ploaia ca sa pot dormii bine la noapte.
Hai ca incerc sa va trim it cateva foto in mesajul viitor.

33+viitoare mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Giova,imi amintesti si mie de citeva nopti crunte din maternitate.Eu am facut si febra f mare,mi-au facut impachetari cu apa,plingeam,aveam rani la sani si copilul ar fi supt non stop.Important e ca toate trec.

Micalsa,uite aici de test:
http://www.evenimentul.ro/articol/testul-guthrie-pentru-nou-nascuti-0.html

Alinutza,nu,nu am energie.Zau,nu stiu ce sa mai fac,iau picaturile astea cu fier si pe ele spune ca redau vitalitatea ,asta astept!Ma chinui si eu sa mai lucrez ceva,nu am terminat tot ce mi-am propus,nu am predat lucrarea,m-am apucat sa refac niste pozeeee care cica nu erau asa frumoase ,e muunca multa si migaloasa iar eu as dormi,as citi forumul si as tot vegeta .In fine,de miine,cu ultimii stropi de energie,tre'sa ma apuc sa fac posterul pt conferinta din sept,nu stiu daca voi fi in stare in august,daca imi mai ramin ceva neuroni intregi .
Da,numele ramine Stefan,la Eric nu am picat de-acord cu Christian,sotul,el zice ca ii place muult dar ii aminteste de Erick Honecker fost presedinte al DDR si asociaza numele astA cu persoana aia cam de trista amintire la fel cum patesc eu cu Daniel,imi place mult dar il asociez cu al unui verisor care are un destin cam dur si parca nu-mi vine 100%.

Seara frumoasa tuturor!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

...daa, si sa va mai povestesc una...din capitolul "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

Stiti ca la anumite hypermarketuri sunt case speciale pentru gravidutze si persoane cu dizabilitati. Numai ca de multe ori indicatoarele de deasupra casei sunt doar de decor si tre' sa-ti pui pofta in cui daca vrei sa beneficiezi si tu de anumite drepturi. Eu am mai citit pe alte forumuri, ca la intentia anumitor gravidutze de a uzita de dreptul lor au primit replici de genul: "Da' ce esti handicapata??" "Ai facut copilul cu mine?" "Stai la coada cucoana ca si eu is obosit!!" (chiar a fost recent la radio, la emisiunea lui Badea, o discutie de acest gen).
Sa revenim la subiect...m-am aventurat si eu astazi impreuna cu sotul la Cora. Desi stiam de la inceput ca e o idee proasta...ca e sambata si o sa fie aglomeratie, erau cateva cumparaturi urgente si care necesitau si prezenta mea (nu ca n-as avea incredere in sot...da' cateodata chiar ca e nevoie de prezenta unei femei). Buunn...dupa 45 de minute aveam deja o stare de anxietate de la aglomeratie, slalom printre carucioare, ferit burtica de coate...la starea asta se adauga deja niste picioare de elefant, burta intarita...si colac peste pupaza, de la AC-ul din magazin mi se infundase nasul si imi vajaia capul de la raceala....so..o stare super mizerabila..cantaream deja dimensiunile carutului sa vad daca il puteam calari pentru ca aveam impresia ca nu o sa mai ajung pe picioarele mele pana la masina. Cozi imense...specifice week-endului...si sotul meu are minunata idee de a cauta casa speciala. Parca aveam o presimtire..si i-am spus ca o sa ne enervam inutil. Mi-a promis ca o sa fie totu ok (pentru ca e genul coleric, avem o intelegere de la inceputul casniciei, ca daca i se pune pata pe contrazis si certat cu diverse persoane eu sa nu fiu de fata, pentru ca am oroare de controverse)...ok, zis si facut...cautam casa, o gasim...si asa cum imi imaginam, coada mare, la care bineinteles niciun picior de femeie gravida sau persoana cu dizabilitati (poate mintale...ca alea nu aveam cum sa le verific). La care sotul meu, isi face loc printre cei de la rand, ajunge in fata si o intreaba pe vanzatoare "Doamna, sunt cu sotia insarcinata...cum procedam??". La care vanzatoarea impacientata si ofuscata din cauza intreruperii procesului de vanzare sare cu gura ca ea nu are cum sa observe ce oameni se aseaza la rand si sa se descurce. Eu cand am auzit comentariile madamei i-am facut semn sa o lase balta...ca deja eram in sevraj de durere de picioare si vroiam sa ies cat mai rapid. Nu mai spun ca desi majoritatea celor de la rand au auzit bineinteles schimbul de replici (si sotul meu a comentat ca avem un drept si nu este respectat...) nimeni nu a catadicsit sa isi ofere locul, ba mai mult au comentat ca sotul ii deranja in trecerea lui.
Singura actiune pe care am incercat sa o facem, la insistentele sotului, a fost sa incercam sa facem o plangere la Serviciul Clienti...la care bineinteles nu am gasit pe nimeni.
Am plecat frustrati si nervosi...ba mai mult, chiar deprimati de ceea ce se intampla..si de faptul ca o sa aducem pe lume un copil, intr-o societate atat de imperfecta si lipsita de principii sanatoase.

dap...cam asta e aventura din dupa amiaza asta..m-am descarcat si eu putin

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Imi pare rau de experienta ta...Eu am avut surpriza sa ma asez la coada in carfour, la casa speciala si vanzatoarea sa ma vada.
Desi o cucoana isi pusese deja cumparaturile pe banda a pus-o sa astepte ca e casa prioritara si e obligata sa serveasca intai gravidele...
Sunt oameni si oameni...Si am mai avut supriza ca in metrou sa imi ofere lumea locul de fiecare data (e drept ca am fost doar de 4-5 ori cu metroul)...Dar m-am gandit ca mai sunt si oameni cu suflet...

Ce stiti de modificarea legii cu cele 120 de zile care devin 168? Este doar un proiect sau deja este in vigoare?

merci. bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

cred ca am reusit sa pun cateva fotografii
legat de cozile de la magazin si de bunavointa oamenilor, eu pana acum nu am avut niciodata ocazia sa gasesc loc de parcare la gravide iar la rand....azi a fost ziua mea norocoasa. M-am dus la casa hotarata sa ma bag in fata tuturor pentru ca nu ma simteam prea bine. Am avut noroc de data asta ca era un domn care mi-a facut loc sa trec si pe langa asta i-a dat pe toti ceilalti deoparte spunandu-le ca sunt insarcinata si ca am prioritate. Asa ca nu a trebuit sa dau eu din coate sa-mi fac loc. Dar pana acum nu am avut niciodata norocul acesta. Ma asezam la rand si nimeni nu ma lasa sa trec in fata. Deh...oameni si oameni.
O seara placuta va doresc si mai asteptam zmeurici, ca doar suntem in luna zmeuricilor, nu?

A inceput ploaia
Urrrraaaaa

33+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Continuam odiseea in noul capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Pooh, ma streseaza epidurala, pt ca nu stiu daca sa o fac. Am cumparat trusa si serul, dar dr mi-a zis ca e posibil sa nu mai imping bine si sa fie nevoie de forceps, ceea ce n-as vrea evident. Apoi, prietena mea a nascut in iarna cu epidurala facuta prost (la filantropia), i-au amortit partea de sus a corpului in loc de partea de jos si a intrat in coma timp de 6 ore dupa nastere, de au crezut ca o pierd. Norocul ei ca a nascut inainte sa i isi faca efectul anestezia, ca altfel cine stie cum ar fi scos bebelusul.

Cu ce doctor de la Filantropia a nascut prietena ta? stii cumva numele anestezistului sau daca mai lucreaza acolo? Eu o sa nasc la filantoripia cu epidurala si experienta prietenei tale m-a cam speriat...

La ultimul control am intrebat-o pe doctroita mea daca sunt pe toate turele asistenti care stiu sa faca epidurala si mi-a ridicat in slavi spitalul cu tot ce tine de el...am plecat de acolo super incantata...si acum citesc faza asta...
37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput