Mamici de zmeurici de iulie-august (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mai doarme cineva ca mine aproape toata ziua ? Pusei si eu o oala cu ciorbita pe foc si zisei ca fac o placinta cu mere si ma pusei un pic in pat si adormi dusa . Noroc ca ma scula bb ca altfel nu stiu ce sa alegea de ea .
Sper sa nu fac pofta la cineva .
La mine se puse ploaia

Adela 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Galarina, vei avea o printesa subtirica si finuta, doar e fetita . Lasa ca e mai bine asa decat sa faci un bebelus grasoi inainte de termen. Cel mai important sa i duci cat mai mult timp sa se dezvolte. Iar de ingrasat sigur o sa o ingrasi afara.
Monica, hai ca mult nu mai e.
Giova, si e bine cu el in salon? Sau era mai bine fara ca asa te odihneai mai bine?
MC, la pranz pizza si la cina paste? Meniul ideal
mqqm, deci e pe vine?!

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mqqm, sint cu gindul spre tine !! sa vina pepitul pe lume cit mai repede si usor cu putinta!
incearca sa nu mai stai in fund ca nu e bine, daca deja e angajat cu caputul spre iesirea finala!

Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Haules maules vine Pepi si eu nu semnez condicacand sa ma loghez bag la parola Mqqmm-am dilit de tot
Deci in primul si primul rand: Haaaaaaaaaai Mqqm!!! Haaaaaaaaaaaai Pepiiiiii!!!Nastere usoara si fara probleme cu Pepi de nota 100!!!Felicitari mamicilor Ylla,Siacob si Uliasii!!!Recuperare usoara si laptic mult!Asteptam povesti.Bun venit noilor zmeurici:Luca Andrei,Beatrice,David Andrei!Sa fiti papaciosi si necolicosi si sa aveti o viata luuuuuunga si minunata!
Giova am citi si eu pe nerasuflate povestea voastra.BBisorul Edi e un frumos si ce daca e mic,crestem noi.Foarte emotionant tot ce ai povestit si tu prin cate ai trecut si intalnirea lui BB edi cu Marco,tot-tot.Ce fain ca ai net,jhai ca esti tare!
Patricia imi pare rau ca ai facut diabet,dar supravegheat va fi tinut sub control si trece dupa nastere,eu asa stiu.
Elena imi pare rau ca vomiti.Sper sa te simti mai bine!
Alina felicitari pt vestile bune de la dr!Are logica ce ti-a spus cu ceza si uter contractat, nici nu mai stiu ce sa zic,pentru ca si eu aflasem dar nu mai stiu de unde(am uitat)ca e bine sa ai inceput de travaliu si pt ceza,stiu ca era o sursa sigura,ca de-aia am si bagat la cutiuta.Nu mai stiu ce ai spus...asa memorie de r...amAaa Garmastanul e nemtesc,ala de la mustela nu prea se gaseste la noi,amandoua le putem folosi in alaptat nu au contraindicatii
Alina,Alinutza,Maqqm imi cer scuze ca nu v-am raspuns.Acum ma simt ok,sa zicem.Inca ma doare burtica si e tare jos,problema e ca tot mai apar contractii dureroase si sunt deja in a 3 a zi cu puseu de crestere la pupa,care se lasa destul de urat la mine-in special noaptea.Cand ma simt rau porcai uterul ca e prost si bolnav,cand inviu il compatimesc si dragalesc ca imi tine fata la culcusMi-a crescut burtica si nah cele obisnuite ca la toate ca n-oi fi eu mai cu motz.
Pooh nada pe frontul de vest?
Multumesc fetelor care o stiu pe Giova si tot ne-au tinut la curent si pt pozici!
Mqqm nu poc sa fiu scurta desi ar trebui.Asa imi place sa ma dau pe net cu voi!Numa nu ma tin arcurile asa cum as vrea.Merci de lamuriri dop si membrane rupte!Nu mai plange
si eu mi-as dori sa mai aflam vesti de la mamici si chiar sa spuna daca si ce probleme intampina,sa ne mai invete si pe noi una-alta...primii pasi.Inteleg ca sunt ocupate,dar cand pot le asteptam cu drag si interes!
Burticilor care stau ca si mine mai mult la patuc(suntem multicele vad) le doresc ce imi doresc si mie:sa ducem sarcina cat mai aproape de termen sa se coaca si zmeuricile noastre cat mai bine!
Va pupacim si va dorim WE perfect si linistit!
(eu am reusit sa calc lucrusoarele BBlinei, am facut cu pauze dar am reusit sa termin,mi-am spalat inclusiv camasutele cu detergent de BB sa nu simta pupa diferenta)Mai am de facut tampoanele,sa cumpar o gentuta mai mica pentru ca ce am e prea mare...si imi vine sa urlu ca mai avem de facut ordine si curatenie,dar ne ajuta DD sa le facem catinel si la timp fara sa deranjam pupina prea tare.In rest luam nospa,stam la patut ori de cate ori simt ca trebuie,ca nu mai pot.
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc pentru gindurile bune!
asta este, sper sa nu raman cu el si dupa. oricum nu l-am facut din cauza mincarii sau a dulciurior ca am fost moderata in toate, e o consecinta a sarcinii si am o predispozitie genetica.

Giova, frumos ce descrii tu acolo!si pe mine ma macina sentimentul de vinovatie ca am gindit toata sarcina asa si sint convinsa ca atunci cind ii voi vedea fetzisoara prima data am sa uit tot!

Alinuta, hehe...si cele mai puternice mame trec prin depresiile astea, mai usoare sau mai grele.
tu o vei avea pe mama ta linga tine, te va ajuta si sprijini si va fi usor. eu in prima perioada dupa nastere eram singura cuc, era in februarie, toata lumea era ori gripata ori ocupata, asa ca a trebuit sa ma descurc si eu cum am putut, cu toate pe cap, nu a venit nimeni sa imi faca o supa sau sa imi faca curatenie pina nu m-am imbolnavit la 3 saptamini de la nastere.
nu stiu cum va fi acum, dar sa nu crezi ca nu ma macina gindurile, ca nu mi-e frica de viitor cum zicea cineva mai devreme, etc, etc...
cum mai stai cu raceala?

si nu in ultimul rind, ce surprinza!
uliasi, felicitari pentru DAvid Andrei!felicitari pentru asa un bebelus de nota 10! asa sa fie toata viata!

Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa sa ma laud si eu.Noi azi nu facem papa ca ne-a promis tati ca ne scoate la terasa daca ne simtim in stare si o sa papam bunatati si vom sta la aer.Aseara am mai iesit f scurt la cumparaturi mici, si parca eram catel scapat din lant
O astept pe Giova acasa sa ne mai dea idei de papica

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Go, go MQQMico!
Fetele multumesc de incurajari! Asta e, voi avea o mica manechina la nastere! Adevarul e ca pe Stefan l-am nascut tot micut (2800 la 38 saptamani). Surpriza a fost ca intr-o luna a recuperat cu varf si indesat: 1600 de se crucea pediatra...Asa ca va ascult si nu-mi mai fac atatea griji!
Ely_cta, am trecut si pe la Ciobanu, si pe la Dumbrava, acum ne ducem doar la homeopat. Probabil la Dumbrava voi merge cu bebe mic.
La fel am patit si eu cu depresia imediat dupa prima nastere...ramaneam singura pana seara cu bebe si daca nu ma lua o tristete...Daca aveti pe cineva sa va ajute in primele saptamani ar fi super...Daca nu, sfatul meu iesiti e sa iesiti mult la plimbare, nu va lasati prada tristetilor
Am fost azi la Ice Age 3 cu Stefanu. Nici sa rad nu puteam prea bine pt ca incepeau mini contractiile...gata, stau cuminte acasa...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Gooooooooooo mqqm!!!!! Hai Pepitel fa-ti intrarea in scena repede si triumfal...si sa nu-ti chinui mama prea mult

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Patricia ma bazez extrem de mult pe mama cand o sa vina...este echilibrata si din cate imi dau seama acum o sa conteze mult

Motana apropo de bluzuri...te inteleg perfect. Desi nu sunt plecata din tara, distanta fata de rude si prieteni ma copleseste, mai ales in momentele astea. Pupici de la distanta..

Lucialu felicitari ca ai reusit sa termini de calcat hainele pupei..si nu te mai stresa ca nu e ordine si curatenie...stai linistita la patut. Eu..sunt o figura mare..nu am reusit sa spal hainele strumfului, pentru ca in loc sa comand detergent pentru bebei am comandat doar balsam..si desi am facut si primit comanda in mai, acum doua zile am observat. Astazi am reusit sa cumpar si detergentul ptr bebel. Apoi am alta necunoscuta (asa cum am mai precizat, in timpul sarcinii la mine nu a functionat rationalul la achizitii)...am desfacut lenjeria pentru patut astazi (nu mai spun cat amar de bani am dat pe 3 seturi de lenjerie)..si am asa: husa pilota, fata perna si aparatori pat. So...din cate am putut sa-mi dau seama, io acum nu folosesc decat aparatorile...ca pilota o sa o folosesc la iarna..iar perna???....care perna? ....le trebuie perna la bebei??. Noroc ca am cumparat separat cearceafuri de patut...ca acum dadeam din buze si trebuia sa o iau de la capat cu achizitiile...dah, ce ti-e si cu neuronul moldovean si gravid

Mergi la inceput

...daa, si sa va mai povestesc una...din capitolul "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

Stiti ca la anumite hypermarketuri sunt case speciale pentru gravidutze si persoane cu dizabilitati. Numai ca de multe ori indicatoarele de deasupra casei sunt doar de decor si tre' sa-ti pui pofta in cui daca vrei sa beneficiezi si tu de anumite drepturi. Eu am mai citit pe alte forumuri, ca la intentia anumitor gravidutze de a uzita de dreptul lor au primit replici de genul: "Da' ce esti handicapata??" "Ai facut copilul cu mine?" "Stai la coada cucoana ca si eu is obosit!!" (chiar a fost recent la radio, la emisiunea lui Badea, o discutie de acest gen).
Sa revenim la subiect...m-am aventurat si eu astazi impreuna cu sotul la Cora. Desi stiam de la inceput ca e o idee proasta...ca e sambata si o sa fie aglomeratie, erau cateva cumparaturi urgente si care necesitau si prezenta mea (nu ca n-as avea incredere in sot...da' cateodata chiar ca e nevoie de prezenta unei femei). Buunn...dupa 45 de minute aveam deja o stare de anxietate de la aglomeratie, slalom printre carucioare, ferit burtica de coate...la starea asta se adauga deja niste picioare de elefant, burta intarita...si colac peste pupaza, de la AC-ul din magazin mi se infundase nasul si imi vajaia capul de la raceala....so..o stare super mizerabila..cantaream deja dimensiunile carutului sa vad daca il puteam calari pentru ca aveam impresia ca nu o sa mai ajung pe picioarele mele pana la masina. Cozi imense...specifice week-endului...si sotul meu are minunata idee de a cauta casa speciala. Parca aveam o presimtire..si i-am spus ca o sa ne enervam inutil. Mi-a promis ca o sa fie totu ok (pentru ca e genul coleric, avem o intelegere de la inceputul casniciei, ca daca i se pune pata pe contrazis si certat cu diverse persoane eu sa nu fiu de fata, pentru ca am oroare de controverse)...ok, zis si facut...cautam casa, o gasim...si asa cum imi imaginam, coada mare, la care bineinteles niciun picior de femeie gravida sau persoana cu dizabilitati (poate mintale...ca alea nu aveam cum sa le verific). La care sotul meu, isi face loc printre cei de la rand, ajunge in fata si o intreaba pe vanzatoare "Doamna, sunt cu sotia insarcinata...cum procedam??". La care vanzatoarea impacientata si ofuscata din cauza intreruperii procesului de vanzare sare cu gura ca ea nu are cum sa observe ce oameni se aseaza la rand si sa se descurce. Eu cand am auzit comentariile madamei i-am facut semn sa o lase balta...ca deja eram in sevraj de durere de picioare si vroiam sa ies cat mai rapid. Nu mai spun ca desi majoritatea celor de la rand au auzit bineinteles schimbul de replici (si sotul meu a comentat ca avem un drept si nu este respectat...) nimeni nu a catadicsit sa isi ofere locul, ba mai mult au comentat ca sotul ii deranja in trecerea lui.
Singura actiune pe care am incercat sa o facem, la insistentele sotului, a fost sa incercam sa facem o plangere la Serviciul Clienti...la care bineinteles nu am gasit pe nimeni.
Am plecat frustrati si nervosi...ba mai mult, chiar deprimati de ceea ce se intampla..si de faptul ca o sa aducem pe lume un copil, intr-o societate atat de imperfecta si lipsita de principii sanatoase.

dap...cam asta e aventura din dupa amiaza asta..m-am descarcat si eu putin

Mergi la inceput