*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, Isaelena, multumesc pt explicatii, s-a mai ridicat ceata de pe neuron. Cu gainusa de tara, a fost o intreaga poveste, am alertat toate cunostintele si am gasit pana la urma o bucata la o pers recomandata ca fiind de incredere. Daca noi nu ne pricepem, care am vazut cat de cat animale in copilarie, ma intreb cum o sa fie copiii nostri. Darius a vazut acum o luna un pui de pisica de o sapt si a fost entuziasmat, a vorbit catea zile numai de pisoiul ala. Ne indepartam tot mai mult de natura.

Amelia, tu nu poti sa vii la intalnire? Tare frumos ar fi!

Diamisha, si Ioana rade mai cu drag barbatilor, am in minte o zi cand ne-am intalnit cu un grup de chinezi si era sa sara din carucior, le-a aratat gingiile si aproape se inecase de ras. Dupa aceea, Darius m-a intrebat daca oamenii aceia au ochii bolnavi, un bun prilej sa discutam despre culoarea pielii. Imi amintesc ca Darius era, fireste, atras de doamne. Si acum apreciaza mult femeile aranjate, machiate, parfumate, de mici isi arata inclinatia naturala catre sexul opus. Sper sa poti veni la intalnire.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Apropo de agatat barbati Mi-a adus aminte Diamisha de o intamplare super hazlie cu Rebeca, anul trecut in vara, deci nu avea 3 ani Ma duc cu ea la o firma de catering sa cumpar ceva mancare gatita si cat timp ma uit eu in vitrina sa aleg mancarea, fiica-mea "agata" un tip bine de tot, la vreo 26-27 de ani, sau el o agata pe ea...nu stiu, si vorbesc ei si rade Rebeca si se povestesc, eu ma tot uit la ei ca ma gandeam sa nu fie vreun nebun, o tot chem....Rebeca hai la mama, Rebeca lasa oamenii in pace etc.....el de colo "lasati-o ca povestim putin"....in fine, gata cumparaturile, tipul o saluta pe Rebeca, cica sper sa ne mai intalnim, mi-a facut placere sa povestim, esti o frumusete etc....Rebeca isi dadea ochii peste cap ca-n filme, ce mai Plecam in sfarsit!!
Peste vreo saptamana vine sotul cu Rebeca din oras si ma ia "tare" ca la ce restaurant am fost eu cu Rebeca si cine-i tipul cu Audi A6??!!!Eu raman masca, habar n-am despre ce vorbeste...ce restaurant, ce tip, ce Audi A6??!! Si-mi povesteste cum s-au dus in peco sa alimenteze si cat timp baga el benzina in masina,Rebeca se joaca pe langa pompe....si cica apare unu' cu un Audi A6 mishto, se da jos si direct la fii-sa: ce faci Rebeca? Salut frumoaso!! Rebeca se duce la el, ii raspunde
Al meu cica i-a tras o privire dintr-aia "ice" foarte intrebatoare, iar individul i-a raspuns ca sunt prieteni si i-a tras cu ochiul Rebecai, apoi a plecat. Si cand a luat-o la intrebari pe fii-sa, asta i-a spus ca e prietenul ei si ca s-au intalnit la restaurant cand a fost cu mami
Deci fetelor, grija mare cu frumoasele cozonacele, ca uite cum se pot destrama familii Oricum, am ras si ne-am distrat pe cinste

Edit: Scuzati off-topicul lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fete
buei voi ma bagati in boale grele cu 44-45-50 kg..eu sunt tot la 62 kg imi 'place' deviza grasa si frumoasa e purcica noastra...nah ca ma suparai ...cum dau eu jos mama lui de burtihan?
vleau si eu sa slabesc
mirtha ce frumoasa e Eva si fara pleata, dar tot pleata ii dadea un farmec aparte
Flowers ce tare este fetita ta bvvvooo
malinas am vazut si acrobatul tau, incantator
Diamisha asa patesc eu cu Dimitrie agata toate tipele si vb ta numai chef de discnutii nu am...dupa cum vb fetele zilele trecute...mah m-am salbaticit rau de tot...va dati seama ca la mare fac criza cand o sa vad atata lume glumesc
andy sanatate multa va doresc si tie putere multa..off lasa va trece si asta
ginye soro terminasi cu despachetatul? baga un ochi ceva da un semn prin morse ceva acolo sa te stim ca esti bine
iza tu nika numai spui? lipseste prezenta ta
pe 31 plecam la mare ia tata ion carnetul si marea ne cheama ca un miraj mai ca meka lui alecsandri...deci cine vrea sa vada tot familionul scorei il puteti vizita timp de 10 zile in statiunea eforie nord....pot sa vin si in alte locatii ...noh am gasit o viluta draguta ...de fapt am cautat cea mai ieftina locatie posibila de papa ne descurcam noi ..gata ca va inebuni

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lauramiron e cea mai tare faza pe care am citit-o de mult
intreba cineva de coliva...se fierbe arpacasul si cand se umfla se ia de pe foc se pune nuca macinata,esenta de rom si zahar se lasa sa se raceasca putin si apoi se pune in farfurie. se orneaza dupa cum poate fiecare......sa nu lasi sa se raceasca definitiv intrucat ia forma vasului in care o ti si e mai greu de modelat...eu cel putin asa o fac

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Lauramiron super povestea ta , m-a binedispus de dimineata !
Oceanborn da stiu ca sunteti departe de noi ...dar sper sa ne vedem pe taramuri hunedorene .Acum 2 ani ne-am tot deplasat de la Lido ba la Roma ba la Florenta , San Marino ... apoi Venetia mmmmm ce concediu frumos ! da atunci n-aveam un Piscotel cu noi .
Eli mergeti la viluta si aveti bucatarie ? sa faceti voi papa ? ca noi asa mergem

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
In sfarsit scriu si eu pana la ora 12, eveniment.

Laura, mie mi-a placut offtopicul si nu ma mir ca are Rebeca asa pretendenti.
Eli, distractie placuta la mare!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
intreba cineva de coliva...se fierbe arpacasul si cand se umfla se ia de pe foc se pune nuca macinata,esenta de rom si zahar se lasa sa se raceasca putin si apoi se pune in farfurie. se orneaza dupa cum poate fiecare......sa nu lasi sa se raceasca definitiv intrucat ia forma vasului in care o ti si e mai greu de modelat...eu cel putin asa o fac

saru'mana.Eu intrebam de unde pot sa comand, ca sincer nu m-as apuca de facut, ca nu cred ca sunt in stare.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetelor!

In sfarsit ne putem lauda si noi cu primul dintisor , chiar azi i-a spart gingia deci d-aia a fost fi-miu baiat rau cateva zile.

Raluca welcome in the club. E foarte exagerata pediatra respectiva...cu asemenea doctori, in viitor toata lumea o sa fie obeza. Fi-miu are 8 luni si 7,300 kg si nu mi-am facut niciodata pb ca ar fi prea slab. Si daca te uiti pe un tabel cu greutatea normala la varsta de 6 luni la fetite e exact de 7,200. Deci printesica ta chiar e in grafic. Cat despre fortatul copilului sa pape...no way! Masa tre sa fie un moment placut nu unul de groaza. Al meu papa in cam 100-150...atata vrea, atata papa.

Mai citesc si revin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron super tare faza m-am amuzat teribil. Si vezi, n-are gusturi rele Rebeca, ci chiar foarte bune
Eliza distractie placuta la mare si sa va bucuratie de soare si timp frumos.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Eli,distractie placuta la mare.Eu mi-am luat tzeapa anul asta :aveam de la sindicat bilete cu 100 euro cazare si masa in olimp, dar nu mi-au semnat cei de la scoala. La planul B nu m-am gandit asa ca...o sa frecventez strandurile anul asta.
Ma bucur ca v-a placut filmuletul cu Bria, am mai filmat pentru sora mea din Spania http://www.youtube.com/watch?v=mMKXvou5ZGA&feature=channel (pentru cine are rabdare)
Astazi face Julia cinste.
In rest Bria a avut doua scaune mai moi si urina cu un miros ciudat.
Pentru hemoleucograma de recolteaza din vena la bebei?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput