*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La multi ani Amalia si Fluturasha !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Oceanborn nu te contrazic, o stii ea ce o stii...oricum anu asta a pus trei closti, ca sa aibe nepoata ce manca. Daca i-or place, ca lui tati nu ii plac, cand ne aduc pui de tara eu il mananc singura...elpapa de la magazin

Amalia cu multa placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Isaelena, soacra-ta stie ce stie in legatura cu gaina atletica.
aici sunt clasificate asa, si-n functie de asta e si pretul:

-bio
-crescute in aer liber
-crescatorie
-cotet.

codul despre care zicea Otilia e ,cred, codul oualor facute de gaini crescute in aer liber
Pai tu compari gaina atleta cu una stresata din cotet?
Edit: de curiozitate m-am uitat si da, codurile sunt 0,1,2,3 pt ordinea in care trecusem clasamentul, e o chestie generala in ue

mami de Thomas

Mai, sa nu radeti de mine prea tare, am avut bunicii la oras si sunt tare nepriceputa. Bunica avea mereu vreo 10 gaini, pe care le crestea pt oua si care mureau de batranete, erau atat de batrane, incat oricum nu putea fi mancate. Deci, care-i diferenta intre o gaina crescuta in cotet si una in aer liber? Nu ma duce capul. Aia crescuta in aer liber nu doarme in cotet? Sau aia crescuta-n cotet n-are aer liber? Ma gandesc la faptul ca aia din aer liber mananca ce vrea/gaseste, asta o fi explicatia? Da' alea bio unde dorm? Ma duc sa caut informatii, ma framanta problema.

Oricum, eu am goanga cu pasarile de tara pt copii, numai ca Darius pe la 3 ani le-a refuzat, pt ca au carnea mai tare. Ambii papa numai oua de tara, iar Sclifosel apreciaza cel mai mult ciobita de piept de pui de tara. Si e tare greu sa gasesc pasari in Bucuresti, sa nu mai spun ca n-are cin'sa le sacrifice.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Amalia sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Bertha soacrela mea zice ac e vorba de miscare, ca ouale de la gainile atletice, cum le zic eu, cica sunt mai bune...cica a vazut ea nu stiu ce studiu! si de cand eram garvida imi trimtea oua, cu mentiunea sa mananc numai din alea. Eu sincer nu am o explicatie...si i-am zis ca sa nu se streseze prea mult, ca daca si fata o semana cu fi-su: daca nu e cu Euri nu e comestibil! se chinuie de pomana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha, Nebunica-zapacica va multumesc mult pentru urari!
Toate cele bune si multa sanatate si voua!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, o gaina crescuta in aer liber se hraneste mai mult cu verdeata, ocazional rame daca e harnicuta, pietricele pentru digestie si multe altele de le gaseste prin curte (sau in gunoiul menajer in caz ca nu exista tomberon , partea asta se exclude in cazul gainilor bio). Si mai prinde si ea cateva graunte dimineata si seara cand se indura stapanulsi arunca cativa pumnii pentru toate zburatoarele din curte. Dar creste in ritmul ei, nu-i fortata sa pape, sa se ingrase, e in cea mai buna forma fizica si respira aer curat.
Eu as mai scoate inca o categorie. Gaina crescuta in aer liber dar care primeste seara in loc de graunte asa zisele concentrate. Sau cand este pui poate fi stimulata cresterea cu concentrate pline de vitamine si mai stiu eu ce contin ca se vand la kilogram si nu au eticheta sa scrie compozitia lor.

Deci hrana cat mai buna inseamna si oua mai bune calitativ.
Si eu am fiert multisor azi la cocosul de la nasi-sa dar nu-i bai acum ca ii toc marunt carnea si mai bag si la blender.
Pe Ana insa nu o pot convinge sa rontaie carne atoasa asa ca pentru ea cel mai indicat este puiul toamna, nu de peste un an.
Eu insa n-as lua gaina vie din piata, de la cunoscuti accept pentru ca stiu cum le cresc, ca le vaccineaza.

Olivia, ma bucur ca ati ajuns. Am vazut ca tare nerabdatoare ai fost sa schimbi tara la profil .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

La multi ani, Ami, sa ramai tanara, calda si voioasa!

Bravo, esti nascuta la zi mare!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

M-ati omorat cu informatiile astea despre gaini ...gainile alea de la tara au un miros greu, cred ca si eu tot cu e-uri le prefer......

Fii-mea tipa...pune o gura in sus din cand in cand si tipa cu toata forta ei...ma mir ca nu au venit inca vecinii...si rade in hohote dupa, parca face misto de noi....si se uita dupa barbati pe strada sau la terasa...am iesit dimineata cu ea la starbucks, in victoriei, si a agatat vreo trei, tipand desigur si ridicandu-si frumos ambele picioare la urechi...acum nu-i mai e frica de straini, pe femei le cam ignora, dar barbatii ...si sa-i vedeti pe distinsii domni ce vrajiti sunt de ea, caci da de doua ori din gene si rade stirb, cu gropita in obrazul stang, de ii topeste instantaneu...si problema e ca nu mai scap eu dupa si numai chef de conversatii nu am...

Oti, spuneai de fetele astea cu 44-45 de kg...stai sa o vezi luni, pe Diana...am vazut-o eu la mare acum o saptamana, zici ca e sora mai mica a lui Tudor, ca cea mare e Ianca...are corp de adolescenta de 15 ani...dar compensez eu, o sa te simti bine pe langa mine ...sper sa pot ajunge, mi-ar placea tare mult sa vad bebelushii si pe mamicile lor...dar mai ales copiii, ca parca sunt putin de tot si ai mei, doar stiu mai tot ce-au facut in ultimele 8 luni

alra, ce faci, esti ok?

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, am vazut-o o singura data, si sigur avea sub 50 de kg atunci, am bolit o saptamana dupa aceea .
M-am si dat de gol mai devreme intr-un mesaj, scriam ca-s stresata de haine ca nu mi se usuca, musai sa fie ceva sa mai ascunda din rotunjimile mele, visez si eu
Da oricum bine ca-i intalnirea dimineata, e cel mai bun moment al zilei.

Cat despre dat din gene, asta-i de abia inceputul.
Ana mea e artista, se uita, zambeste, se fastaceste si daca-s baietei striga dupa ei sau le distrage atentia cumva, n-are pic de jena.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput