Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
..faina treaba cu lapticul pentru cafea!
Buna dimineata selen si iulia!
Auzi Aida, mai am o treaba..si daca tot te-am prins; sa iertai nestiinta..cum sa fac sa citez pe cineva? sa apara inaintea mesajului meu, mesajul persoanei in chenar?
Neata si pentru miha..acum am vazut mesajul! bine ai revenit!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
miha74 bine ai revenit si poate iti mai gasesti loc sa ne mai scrii
fetelor eu nu inteleg o chestie De ce va este frica de clisma? Ca sa puteti fi sigure ca nu ati facut cunostinta cu intestinele fetei dinainte , cel ami bine e sa va luati din farmacie un kit si va fi steril si doar al vostru. De fapt dupa clisma va veti simti atat de bine incat o sa scapati de frica asta
dana15 sa stii ca si mie imi plac combinatiile astea bomba ca ma scot afara si cum mananc f multe fructe , ies si de 3x/zi , drept urmare cred ca am slabit un kg ceea ce nu e rau avand in vedere ca (vorba lu miha74) si eu am kg de nastere inainte sa raman gravida
... ma duc safac poze
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
dana acum cand ma citesti , ai deasupra niste butoane (deasupra mesajului astuia) si este unul verde 'reply with quote' apesi pe el si iti apare mesajul meu
Apoi dupa [/quote] incepi si scrii raspunsul tau si dat 'trimite'
Ia vezi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac dana acum cand ma citesti , ai deasupra niste butoane (deasupra mesajului astuia) si este unul verde 'reply with quote' apesi pe el si iti apare mesajul meu Apoi dupa |
Ia vezi
Ia sa vezi minune! chiar asa simplu era?
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
[/quote]
Dana 26s
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Buna dimineata si de la noi.Astazi sunt si eu mai matinala si cum ma simt din ce in ce mai bine si sunt si singura acasa si nu ma poate para nimeni ca nu stau in pat am profitat si eu sa ma bag la calculator sa va urmaresc alturi de un ceiut de tei (sper sa fie voie).Si mie imi este tare foame desii am mai mancat o data pe la 6 cu mami pana sa plece la servici.Am sa ma duc sa vad ce-mi pregatesc.Mai trec sa vad ce vorbiti poate ma bag si eu in discutii ca musculita insa am o zi cam agitata fac curatenie in tot apartamentul iar apoi ma duc pe la sora mea ca mi s-a facut dor de nepotei.va +25 cu Stefania Gabriela |
ai grija te rog cu curatenia in casa ok? lasa ca o sa facem noi cumva , azi un geam maine altul ... mai avem timp
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
selen80 spune:
legat de durerile nasterii si cum sa ne revenim dupa, a zis ca vorbim dupa 16 iul, cand aflu si eu sigur cum nasc (cealalta gravidutza stia deja ca face cezariana...)
ne-a zis si ea ca cel mai bine sa stam pe partea stanga, cu picioarele in sus...genunchii sa fie tot timpul mai sus decat coapsele, chestie valabila si pt cand alaptam....
masajul la picioare, daca sunt umflate, se face doar de jos in sus, daca suportam liotonul pe o portiune atat de mare, e bine sa ne dam pe tot piciorul, de la glezna spre coapse...putem sa ne punem si gheata la glezne, sau comprese reci....
deocamdata nu-mi mai aduc aminte ce am mai discutat, dar mai vin cu adaugiri cand imi aduc aminte....
am vizitat si clinica privata in care aveau loc cursurile, si ce mi-au vazut ochii acolo: o fetita nou-nascuta era asa dragutza, pana sa intram noi saracutza plangea, ca era singurica in salon...cand am intrat noi si a auzit voci, a tacut brusc dupa ce am iesit, iar a inceput sa planga
daca am noroc si se intoarce bebelina, eu cam tind spre nasterea in apa, daca tot dau un ban....cica se face fara epidurala, pt ca este mai usoara....iti face si vibromasaj, chestii, in timpul travaliului
fetele!
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Dana15 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac dana acum cand ma citesti , ai deasupra niste butoane (deasupra mesajului astuia) si este unul verde 'reply with quote' apesi pe el si iti apare mesajul meu Apoi dupa |
Ia vezi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
[/quote]
acum cred ca imi iese! am io un feeling!
Dana 26s
Dana15 spune:
aida..ceva mi-a iesit; nu perfect, dar mai perseverez
hai ca te asteptam cu pozele!
Dana 26s
aidaciolac spune:
wow selen80 ce minunatii spui tu acolo ... si cam cat e nasterea in clinica aia privata?
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Dana15 aida..ceva mi-a iesit; nu perfect, dar mai perseverez hai ca te asteptam cu pozele! Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
stai ca e husbantu la aragaz face oua prajite
vezi ca te grabesti din cauza asta nu ai reusit. Trebuie sa cauti ultimul [/quote] si abia dupa ala incepi sa scrii mesajul tau
o sa reusesti tu
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi