Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

HAPPY_UKA
nastere usoara, un bebe sanatos, voios si mancacios!

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Aida.O sa am grija sa nu ma spetesc prea rau.Chestia e ca tot astept cheful de munca sa vina si la nine da ma cam ocoleste

+25 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ia sa repet putin ce am invatat azi..am facut o poza (acum 10 min) cu burtica mea draga la 26 saptamani; mentionez ca asa stau eu prin casa, in chilotei si tricou..nu m-am dezbracat special pentru poza
poza
Edit: am reusit!

Selen multumim ca ne impartasesti si tu din sfaturile aflate..eu am o intrebare..oare daca bebe nu se intoarce pana la 32 saptamani, e gata? e decisa cezariana? adica oare nu ar putea sa se mai intoarca dupa aceea?
Aida si sotul presteaza ochiuri! (plus alte bunatati!)..abia astept sa iasa cu farfuriile din bucatarie! sa aveti pofta!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Aida, la clinica asta (Isis) este 4500 ron orice fel de nastere....si mai e o clinica, Euromaterna, unde 4500 e naturala, si 5000 ceza si nasterea in apa...oricum, cred ca e deajuns sa faci o scurta vizita la spitalul de stat, si comprativ intr-unul privat, si te convingi sa faci un efort sa nasti la privat.....totul nou, curat, liniste, doar o muzica relaxanta in surdina, angajatii toti zambitori si amabili, flexibili....de ex, ne-a zis ca nu te obliga nimeni ori sa stea bebe cu tine non-stop, ori sa nu-l vezi decat cand il alaptezi...il tii cat vrei la tine, iar cand vrei sa te odihnesti, il dai la asistente....

Iulia, stii cate am si eu pe lista de facut prin casa?! numai cand ma gandesc obosesc plus santier ca ne schimbam geamurile si e praf in toata casa...dar astept sa se termine santierul, sa scap de praf in primul rand, si apoi tot ce mi-ai propus eu (frigider, geamuri, dulapuri, etc...), cate una pe zi....

Miha, bine ne reauzim felicitari pt fetita constiincioasa si desteapta, sper sa avem si noi parte

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dana15 de fapt ai reusit acum am realizat , dar la vizualizare nu e ok pt ca in mesajul meu era [ / quote] si din cauza asta ca a citit pe primul ... , daca dai 'reply with quote' la alt mesaj o sa vezi ca o sa mearga ca ai inteles felicitari

iulia stai calma ca nimeni nu are chef de lucru in fiecare zi , doar ca acum e momentul sa cam avem grija de noi ... si eu am inteles asta f greu , dar dupa ce va veni bebe tot o sa am timp de smotruiala , dar prioritar este un bebe sanatos

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Dana15 frumoasa burtika

+25 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ia sa repet putin ce am invatat azi..am facut o poza (acum 10 min) cu burtica mea draga la 26 saptamani; mentionez ca asa stau eu prin casa, in chilotei si tricou..nu m-am dezbracat special pentru poza
poza

Dana 26s

ce burtica dragutza! si ce slabutza esti!
si eu mi-as dori sa stau asa prin casa, dar cum mai ies prin curte, si prin garduri se vede tot, nu cred ca e prea recomandat

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Dana15 frumoasa burtika

+25 cu Stefania Gabriela

saru'mana!
Uite Aida ca mi-a iesit si asta!
Dana 26s

Mergi la inceput

Citat:

poza

Dana 26s

ptui , ptui ce burticutza delicata

selen pai ce spui tu acolo e foarte convenabil , ca daca faci un calcul simplu cu ce dai la spitalul de stat te invarti tot pe acolo la pret desi nu exista termen de comparatie restul ... (350E cezariana+150E anestezist+100ZE neonatolog=600E + ca trebuie sa iti cumperi tzshpe mii de chestii+asistentele la fiecare tura de la bebe si de la tine) pai zau ca nu merita

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Dana15 frumoasa burtika

+25 cu Stefania Gabriela

saru'mana!
Uite Aida ca mi-a iesit si asta!
Dana 26s

pai normal nici nu avea cum sa nu iasa , felicitari ... mai si cand va zic , incet incet veti fi apte sa deschideti capitol nou... pentru ca este la fel de simplu doar ca aveti de jonglat cu mai multe mingii. O sa vedeti ca e simplu

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput