Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
neata si io
dana15 a doua incercare a fost buna , doar ca in loc de paranteza () trebuie sa pui paranteza patrata []. Astept sa incerci
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
techila de iertaciune
THEA22 felicitari si un trim 3 usor
si eu cu o mica la nas
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
cred ca azi o sa imi creasca tensiunea din motiv de sot . Mi-e foame de nu mai pot si a plecat cu treburi administrative ... pai eu toata saptamana dau telefoane la familie si prieteni ca sa nu mananc singura si el acum pleaca ca cica vine imediat
fac cu nervii
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
Dana15 spune:
poze dana..Doamne ajuta!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Aleluia!!!! vai ce gasca sunt mai Aida! asa de adormita eram ca nu am observat acest "mic" detaliu..ca erau paranteze patrate!
saru'mana! saru'mana! saru"mana! acum o sa tot pun linkuri, sa nu uit!
Dana 26s
miha74 spune:
neatza fetelor! va invit la o
sa nu dati cu rosii...ca nu am mai scris de ceva vreme...de fapt daca stau bine sa ma gandesc de vreo 20 de capitole
am mai citit pe ici pe colo, dar aveti o viteza ....
profit ca sta tati cu Matei si va scriu fuguta cate ceva despre noi, ca de altfel Matei face crize cand ma vede ca scot laptopul.
noi suntem bine cu totii, dar sa o iau pe rand: Laura este plecata in tabara in Grecia de o saptamana , si mai sta inca o saptamana....ca de ...asa se cadourisesc copii care termina clasa a Va cu 10 pe linie (va doresc si voua o asa bucurie);
Matei este in forma maxima si are grija sa ma ocupe (de fapt el este una din cauza inactivitatii mele pe forum) este foarte activ, asa ca week-endurile le petrecem undeva in afara Bucurestiului unde are gradina, piscinica, nisip si isi poate face de cap. .
cat despre bebelina este foarte bine, si nu ma supara deloc, cateodata uit ca sunt [gravida], mai ales cand alerg dupa Matei in parc. Cu kg stam bine nu am luat decat 8, dar cum zice al meu sot...eu aveam kg de sarcina inainte de a ramane insarcinata.
saptamana viitoare mergem la morfologica de 30 de saptamani si de abia astept.
pupici la toate burticile si un week-end cat mai placut
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 29+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Dana15 spune:
Aida hai sa luam micul dejun amandoua! fac cinste, se intelege! ca si mie mi-e o foooamne! am mancat deja 3 piersici,baut o cana de lapte (combinatia bomba!) si de vre-o ora ma fatai pe langa barbat..da' de s-o trezi sa mancam;
sambata si duminica sunt zilele noastre de "mic dejun la pat" ..nu mancam in pat, dar facem asa, un mic dejun mai consistent si stam la masuta noastra rotunda ...
Dana 26s
selen80 spune:
neatza fetele
ieri am reusit sa recuperez, dar era deja prea tarziu sa mai si scriu ceva, asa ca m-am dus la nanitza....la fel ca Emy, nici eu nu am probleme cu somnul, doar o vizita-2 la "vecinul costica", dupa care adorm iar bustean la loc
ieri am fost la primul curs, nu eram decat eu si inca o gravidutza, dar deocamdata a fost doar o discutie generala, cam despre ce vom vorbi in continuare, ne-a mai intrebat pe noi ce probleme avem pana acum ca sa ne dea solutii, a fost o discutie mai haotica asa, ca fiecare punea intrebari cum ii veneau in cap si nu s-au respectat anumite subiecte....a, si trebuia sa facem si putina gimnastica, dar cealalta gravi nu avea haine sport la ea, si am lasat-o pe data viitoare.....
urmatorul curs va avea in schimb un subiect stabilit, si anume alaptarea...sper sa mai vin si eu cu noutati pe langa ce ne-a zis deja Lutoniana (careia ii multumesc si eu pt rabdarea cu care ne-a povestit )
ca tot am vazut ca vb de kegel, ne-a sfatuit sa incercam sa facem cat putem la inceput (sa tinem cate 2-3-4 sec incordati muschii, si repetata miscarea de cate ori putem...), pt ca in timp se dezvolta muschii si o sa putem sa-i tinem mai mult....a zis ca pe langa o nastere mai usoara, ajuta si pt perioada post natala, cand s-ar putea sa avem incontinenta urinara....si ne-a avertizat ca dupa nastere, cand vom incerca primele dati, n-o sa reusim sa tinem mai mult de 2-3 sec, chiar daca inainte ajunsesem la performante mai mari....
ati mai vb de epilat....ea ne-a recomandat sa nu stam cu gandul tot timpul ca vai o sa nasc si sa nu ma prinda ziua aia neepilata, si sa ne epilam prea des....pt ca pe caldurile astea, suntem f dispuse la infectii din cauza porilor deschisi, si la fel, daca ne radem prea des inghinal, ca sa fim ca niste bebeluse , se mai ia si un strat protector de piele, si iar suntem mai predispuse la infectii (si mai ales combinate si cu epiziotomia, nu vreau sa ma gandesc ce iese acolo...)...dupa epilat: baneocin pudra....a zis ca la spital nu sta nimeni sa te judece ca ai 2-3 mm de par crescut, ca ei oricum mai vin o data cu aparatul (in spitalele de stat, cel mai bine vii tu cu aparatul de acasa...) si rad doar in zona care ii intereseaza pe ei....
trimit mesajul sa nu-l pierd si mai vad ce-mi aduc aminte...
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
aidaciolac spune:
www.youtube.com/watch?v=k89XvfQfTIM" target="_blank">cafea cu lapte ... invatati cum sa o serviti
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
iuliapapusa spune:
Buna dimineata si de la noi.Astazi sunt si eu mai matinala si cum ma simt din ce in ce mai bine si sunt si singura acasa si nu ma poate para nimeni ca nu stau in pat am profitat si eu sa ma bag la calculator sa va urmaresc alturi de un ceiut de tei (sper sa fie voie).Si mie imi este tare foame desii am mai mancat o data pe la 6 cu mami pana sa plece la servici.Am sa ma duc sa vad ce-mi pregatesc.Mai trec sa vad ce vorbiti poate ma bag si eu in discutii ca musculita insa am o zi cam agitata fac curatenie in tot apartamentul iar apoi ma duc pe la sora mea ca mi s-a facut dor de nepotei.va
+25 cu Stefania Gabriela