Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
nu vrea sa imi apara tot mesajul care l-am scris daca dai la primul mesaj reply/quote o sa vezi ca mai este mesaj scris
scriu iar formula
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
formula:
[url=*link*]aici[/url]
in loc de * sa treceti "
astept sa vad
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
formula e buna dar in prima paranteza dupa = si unde se termina linkul trebuie sa pui "
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
monikus spune:
Yupyyyyyyy merge. Nu stiu daca pot sa mai fac o data dar.... a meritat. E tot vina ta Aida sa stii.
Monica 23+ cu Rares Stefan
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus POZE Daca nici acum nu iese ma impusc. Aida numai tu esti de vina |
bravo ma bucur nespus , sunteti destepte
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
monikus spune:
daaa. Acum vreau sa mai incerc ceva dar nu stiu daca merge. Vreau sa pun o poza cu bebe de la eco morfo-fetala la semnatura dar sa vedem daca iese.
Monica 23+ cu Rares Stefan
aidaciolac spune:
trebuie sa iasa , sum sa nu , vezi ca si acolo ai un buton cu 'vizualizeaza semnatura'
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac trebuie sa iasa , sum sa nu , vezi ca si acolo ai un buton cu 'vizualizeaza semnatura' Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
L-am gasit. Ia priviti-l pe Raresucu. Ce mandra sunt de mine acum.
Aida multi .
Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
monikus esti tare ... asta ma pune pe ganduri , ca nu degeaba trag aia de tine la lucru ... corect?
felicitari
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi