Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

He he, mi-ai citit gandurile, Aida, esti super. Exact asa vroiam sa apara, dar nu am reusit nicicum. Acum am inteles. Multumim

Felicitari, Monikus!

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

monikus esti tare ... asta ma pune pe ganduri , ca nu degeaba trag aia de tine la lucru ... corect?
felicitari

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ce pot sa iti zic. O sa las modestia la o parte acum. Sa stii ca m-au plimbat in 3 ani prin 4 servicii diferite pt ca au vazut ca ma descurc cu orice. Acum e cumva normal sa aiba probleme la a ma inlocui dar nu cred ca e imposibil. Acum mi-as dori sa nu ma fi descurcat atat de bine peste tot pt ca uite tot mie mi-am facut rau. Eu la origini sunt traducatoare. Imagineaza-ti ca am lucrat in gestiune, in implementare apoi in contractare-licitare si acum ca s-au modificat dispozitiile in inregistrarea si arhivarea documentelor stau la secretariat. Offff chiar ca par lipsita de modestie dar simt ca explodez cand ma apuca noaptea la munca.

Scuze, dar nu am mai rezistat sa nu spun si eu cuiva oful meu.

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monikus ai nimerit in cel mai bun loc , asta e un loc de spus ofurile , daca si aici ar fi ingaradita libera exprimare ... , asa ca e liber la spus ofuri
Lullaby_2009 este perfect omenesc sa gresesti , daca as stii unde faci greseala ti-as spune ce sa repari , dar oricum si tu ai progresat azi ... incet si cu rabdare

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Lullaby sunt sigura ca o sa reusesti si tu. Nu renunta pt ca e timp sa faci absolut tot ce iti propui.
Aida, am avut o profesoara foarte buna, astfel ca am reusit sa pun si poza la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai eu tocmai de predat am fugit , ar fi fost groaznic sa predau la niste tzicnitzi de liceu

gata , fug la ca a trecut zapuseala si techila a trimis furtuna la noi , dar nu e nimic ca deja a trecut .

...pupice la burtice , revin

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

As vrea sa spun si eu lucruri interesante pt toata lumea. As vrea sa va pot ajuta si eu cand aveti o problema. Multe as vrea numai ca, fiind la inceput in ale sarcinii si mai ales la primul bebel, nu am de unde sa le stiu. Sunt sigura insa ca la urmatorii bebei o sa va pot cita pe voi cele care m-ati ajutat acum la inceput de drum si care sunteti alaturi de mine. Offf ce dor imi e de Biaz, de Monica de Kiki si multe alte fete care stiau sa se exprime atat de frumos. Toate sunteti speciale fiecare in felul ei si de asta imi place sa vb cu voi asa cum pot si cat imi permite timpul. Nah ca am dat in melancolie.

Mergi la inceput

Aida dusulet placut. Daca apare sonda din dotare ne mai auzim maine.

O seara cat mai placuta tuturor chiar si Techilei care a trimis furtuna in alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Un costum de baie pe care sper sa mi-l cumpar pentru anul viitor

Chiar imi place acest costum, dar cel mai important este cum arata linkul

24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Un costum de baie pe care sper sa mi-l cumpar pentru anul viitor

Chiar imi place acest costum, dar cel mai important este cum arata linkul

24+ cu

Suuuper Lullaby ai reusit. E frumos si costumul dar mai mult ma bucur pt reusita ta. Poate imi gasesti si mie unul cu burta maaaare asa ca a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetelor!
Va multumesc mult de tot pentru urari! Va doresc tuturor sa va tineti si in brate la termen-sa fie sanatosi si sanatoase, papaciosi si cumintei sa ne putem si noi odihni...macar din cand in cand.

Fac si cinste, sa imi spuneti cu ce sa va servesc
Azi cadourile pentru mine au fost pentru , cel mai mult mi-a placut un album din ala in care scrii diverse chestii si pui poze ale bebelului!

25+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput