Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 19
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Iulika ce ai pus la nume?! ca nu pricepe neuronul suvitat ![]() Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Am adåugat efectul Glow la nume:albastru. Se vede doar in explorer
Am pus
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
katteryna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Ce-ti paså..Cat lux ..'Ehh ma duc la magazinul blocului'..Si aici la ora asta toate sunt inchise, nu mai zic magazine la scara blocului nu existå.. |
Revenit si rontzai si io

Nici eu nu vad nimic la numele tau...

31+ cu floricica
RAISA MARIA
mimika spune:
eu am intrat pe explorer si am vazut. Sa-l stapanesti sanatoasa ![]()
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun cum ati aflat voi la eco de col,marime,etc.?eu cred ca am ajuns la eco performant din moment ce s-a vazut buza superioara a copilului,coloana,etc...la o doctorita care a stat atenta,dar nu mi-a zis nimic de col.La eco normal vi s-a spus de col?? |
la fiecare eco imi masoara colul , asta inseamna ca foloseste sonda vaginala pt asta
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
citat din mesajul lui katteryna
Revenit si rontzai si io ![]() ![]() ![]() Nici eu nu vad nimic la numele tau... ![]() 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Nici eu nu vad! dar putem sa ne inchipuim..
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mimika spune:
[/quote]
la fiecare eco imi masoara colul , asta inseamna ca foloseste sonda vaginala pt asta
[/quote]
Mie imi masoara cu cea abdominala. Se pozitioneaza foarte jos si apasa oarecum deranjant. Si la un moment dat se vede o fanta neagra, ii face repede poza si apoi masoara.
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
laura78nico spune:
Buna fetele intru pe fuga pana nu ma prinde Ramona![]()
Maria am avzut ca ai ceva probleme tinem pumnii sa se termine cu bine.Nu stiu sa-ti dau un alt sfat decat sa faci ce a zis doctorul.
La multi ani sarbatoritei de azi!
Fug ca vine Ramo!
la toate si Week-end placut!
Laura
23+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana
Woowwww...si eu am gasit aici ceva pufuleti la polonezi dar nu sunt ca Gusto ![]() ![]() .Astea sunt sechele din facultate ![]() pe langa Eugenii ![]() ![]() Cea mai fericita 30 + cu ![]() |

si eu tot asta mancam in facultate dar si lepte pe langa Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
katteryna spune:
Si eu pot sa-mi imaginez un glow albastru la numele tau Iulika ![]()
31+ cu floricica
RAISA MARIA
katteryna spune:
Iulika pufuletii tai erau cu surprize? Facem un schimb?
Mie mi-a picat un avion, sigur i-ar placea lui bebe Bruce ![]()
31+ cu floricica
RAISA MARIA